Šta je novo?

LG G2

Odlican rez.
Jel bolja situacija sa ugasenim fd?
Kod mene isto,a mozda i gore,izgleda da mts stvarno ima fd:)

Ja sam ga ugasio :) Vise volim kad ne vidim onaj phone wakelock :d Inace nervira me sto BBS ne moze da prikaze osvetljenje koje je bilo, usled problema sa fabrickim autobrightness-om.

Da,i kod mene stoji screen dark,a nije,stoji mi na 40%+auto.
Ja u alarms vise ne ulazim dok god mi baterija traje dobro:)

Wtf?
Igrao sam je pre mesec dana i sad ovo...
uploadfromtaptalk1390314625365.jpg

LG nešto zeza :D
Kod mene je sve ok, naš play store...
uploadfromtaptalk1390314830180.jpg

Jučer je postala besplatna na wp8, pa možda ima veze s tim... :d

Jok.. Ima veze sa gapps-ima koje si flesnuo.. Mislim da je do toga i ja sam na n5 imao taj bag

P.s. ja sam reinstalirao rom i stavii neki drugi gapps paket i onda je bilo sve ok.ebem li ga..

Poslednja izmena:
Evo stigao cover, trebalo je nekih mesec dana, ali ok, isplatilo se...

Savršeno paše, to je ono što sam tražio i vrlo sam zadovoljan kako izgleda i deluje u ruci, ne smeta mi što je tako robusno.

Koliko si platio? Da li je ova zastita oko ekrana nekoliko mm visa od samog stakla? Treba mi jos par predloga za neku dobru zastitu, da izgleda iole ok ali da sto bolje stiti telefon.. moram da predlozim ovom ortaku kome je prso ekran na G2 a kupice verovatno u Nemackoj.

Sad se setih otterbox commutera, valjda ce naci, 35$ je ok cena http://www.otterbox.com/Commuter-Series-for-LG-G2/lgx4-g2,default,pd.html

Poslednja izmena:
nije mi jasno sto se uopste komentarise izgled telefona kad se pojavi ako cete taj isti telefon stavljati u ove kaveze.. ja razumem da ga stavis u nesto ovako glomazno u trenutcima kada ides na neki sport ili kada ides u zivot (pre toga si se ubio od alkohola) ,ali ovako za svakodnevno koriscenje mi uopste nema logike. ipak je to telefon a ne pagani zonda :)

nisam imao nameru nikoga da prozovem,nego mi to nikada nije bilo jasno :)

Poslednja izmena:
@fkloznica
Znam, lep je, elegantan, sve to stoji. Al' brale, kad mi je u prvih 10 dana dva puta ispao - jednostavno takav splet okolnosti (na poslu krenuo sam napolje iz kancelarije, spuštao sam tel prema džepu, u tom trenutku se otvore vrata, zveknu me po ruci i kraš, kući sam se budio ko vampir za posao, mrak, tel na stolu, isključim, vratim na sto, on se prevagne i padne pošto nisam dovoljno gurnuo na sto. Oba puta sam sa zebnjom podizao tel i samo pukom sećom nije pukao ekran ili nešto drugo. Tada sam odlučio, ide u neki dobar, čvrst case, eto ovaj mi se činio kvalitetan, a i lep je i kvalitetne izrade.

@hsv.stoned
20e sam platio, stiglo preko nekih prijatelja, tako da je bio free shipping. A ovde sam bio naručio http://www.aliexpress.com/item/Orig...-SGP-Case-with-Retail-Package/1546346574.html
I da, rub se oko stakla uzdiže, onako odokativno nešto preko 1mm, oboren je, tako da nema smetnje u rukovanju uz sam rub. Može da stoji na ekranu, a da se ne žulja, a i pri padu, neće ekran udariti, naravno pod uslovom da padne na poprilično ravnu površinu, hehe. Ali, ako se pored svega ovoga razbije, viša sila, hehe.

Poslednja izmena:
zanimljivo.. od kada aliexpres prodaje orginalnu robu.. ako nista treba si da uzmes crvenu ili plavu boju :D

Pa ima kopija za 5-6 dolara, a ima i originala, zavisi šta ti treba.

znam..manje vise skoro sve narucujem sa aliexpresa ali nikada nisam naisao na neki "orginalan" proizvod. ovo je prvi put :D

Šta je, da je, kvalitetne je izrade, bio original ili ne, da sam video i jedan drugi takav case - nisam, pa nemam s čim da uporedim.

@fkloznica
Znam, lep je, elegantan, sve to stoji. Al' brale, kad mi je u prvih 10 dana dva puta ispao - jednostavno takav splet okolnosti (na poslu krenuo sam napolje iz kancelarije, spuštao sam tel prema džepu, u tom trenutku se otvore vrata, zveknu me po ruci i kraš, kući sam se budio ko vampir za posao, mrak, tel na stolu, isključim, vratim na sto, on se prevagne i padne pošto nisam dovoljno gurnuo na sto. Oba puta sam sa zebnjom podizao tel i samo pukom sećom nije pukao ekran ili nešto drugo. Tada sam odlučio, ide u neki dobar, čvrst case, eto ovaj mi se činio kvalitetan, a i lep je i kvalitetne izrade.

@hsv.stoned
20e sam platio, stiglo preko nekih prijatelja, tako da je bio free shipping. A ovde sam bio naručio http://www.aliexpress.com/item/Orig...-SGP-Case-with-Retail-Package/1546346574.html
I da, rub se oko stakla uzdiže, onako odokativno nešto preko 1mm, oboren je, tako da nema smetnje u rukovanju uz sam rub. Može da stoji na ekranu, a da se ne žulja, a i pri padu, neće ekran udariti, naravno pod uslovom da padne na poprilično ravnu površinu, hehe. Ali, ako se pored svega ovoga razbije, viša sila, hehe.

Da li si dobio genuine code od Spigen uz tu kutijicu? Pošto je mene izašlo $27 direktno sa Amazona Usa i stiglo za 5 dana?
Naručio bi samo te maske/leđa u raznim bojama, kada bi našao čisto da menjam... Pa kada stignu, dobro došla.

Izašao novi dori još bolji. Više ni nemam želju da idem na 4.4 kad je ovaj došao :d

Sta je toliko poboljsano?:)

ja razumem da ga stavis u nesto ovako glomazno u trenutcima kada ides na neki sport ili kada ides u zivot (pre toga si se ubio od alkohola) ,ali ovako za svakodnevno koriscenje mi uopste nema logike. ipak je to telefon a ne pagani zonda :)

Ja ne razumem da ideš na sport recimo na basket, i šta, zabiješ telefon za pojas pa ti treba maska? Pričaš kao da ljudi znaju kada će da im ispadnu. Potera te maler kada se najmanje nadaš i šanse svedeš na minimum zato bolje spašen telefon nego glupander sa lepim telefonom na basketu. :p

Probaj :p

Animacije baš su sredjene, tranzicija sve baš. Verovatno je utegao ondemand, mada kaže tek je počeo :d

Imam 10b verziju stock roma.
Jel mogu da flesujem kernel preko toga?
Mrzi me sad da bauljam po xda i da citam:)

Ja ne razumem da ideš na sport recimo na basket, i šta, zabiješ telefon za pojas pa ti treba maska? Pričaš kao da ljudi znaju kada će da im ispadnu. Potera te maler kada se najmanje nadaš i šanse svedeš na minimum zato bolje spašen telefon nego glupander sa lepim telefonom na basketu. :p

Pa i trčanje je sport, plus ako neko koristi telefon uz recimo Endomondo ili Runtastic eto prilike za bum pukel... A je i vožnja bicikla pa...

ma na sport u smislu ,posto se uvek ide sa nekim starim sorcevima i trenerakam pa je veca sansa da ispadne. meni je moj s1 ispao prvi put possle 1god i 10 meseci koriscenja,nikada nije bio u kejsu.

Nemam vise zivaca za citanje,backup je uvek tu,a i na kompu:)
Flesnuo sam ga pa cu videti.
Kad osvezim prognozu dok se vrti animacija na vidzetu desavalo mi se da padaju frejmovi dok skrolujem kroz home screen-ove,ovdr toga nema:)

Nazad
Vrh Dno