Šta je novo?

LG G2

Meni je zvuk iskreno savrsen, glasan i jasan, za razliku od Samsunga s+, sII, xcover 2 kao nebo i zemlja.

Šta znam, moja mreža i jačina signala su OK, i to se isto dešava i u V. Stepe i u Drajzerovoj što će reći nije neka BIN lokacija, a i sagovornici su zvali sa nekih razumnih lokacija (Kanarevo, Vidikovac kod Meka... ), ali je ili mutno ili nedovoljno čujno kada ga smanjim, naročito kad je u okolini malo veća gužva...

Jesi probao ovo? Sa uključenim i isključenim?

uploadfromtaptalk1390240788647.jpg

Moj g2 sam dao kumu da koristi dok ne kupi svoj, da li je ovo moguce? Nesto mi ovde nije jasno.
uru8e3yn.jpg

Razumem te.I ja sam se iscudjavao prvih dana:)
Ako pali internet po potrebi onda je ovo skroz normalan rezultat.

Ma on ne gasi wifi, auto 3g/2g i to je to. Danas je ceo dan bio kuci jer slavi. Stvarno ako je ovo istina skidam kapu za bateriju.

Koliki mu je uptime za taj ciklus baterije?
Ako je do 24h onda je svakako moguce zato sto je samo na wi fi.

To je onda ok.
Ja kuci na wi fi za 48h izvucem 6h screen on.
Danas konkretno imam 3h screen on za 14h uptime a bio sam na 3g 80% vremena,i jos mi je ostalo 50% baterije.

Ako ga nije napunio iznad 95% onda se nije resetovao battery stats pa zato ima toliko SOT.
Ili je bio upaljen samo nesto malo iznad tih 10 sati odnosno ekran je stalno bio upaljen.

Fon skinut sa punjaca juce i to je to. Nije stavljan na punjac a brajtnes je na auto.

E, ako je na auto onda ok, on bas radi svoj posao u full-u :D

Nemam pojma, znam da je to stiklirano.. I stoji dole crtica izmedju 60 i 70. Ne znam tacno koliko.

To bi mozda na nexusu morao raditi,ovde nije potrebno :p

vazi.. ;)

edit: ovde se postavlja jos jedno logicno pitanje, sta je on radio 10h na mobilnom za vreme slave ? osecam ostavio upaljen ekran i tako ga drzao na polici 5,6 h..

Poslednja izmena:
vazi.. ;)

edit: ovde se postavlja jos jedno logicno pitanje, sta je on radio 10h na mobilnom za vreme slave ? osecam ostavio upaljen ekran i tako ga drzao na polici 5,6 h..

To se i ja najvise cudim, al posto je tek uzeo fon cackao sigrno nesto, slikao koliko vidim i brat mu igrao igrice neke retardirane. Kad vidim kako koristi fon dodje mi da ga zamolim da ne kupuje fon.

Dobar ovaj dorimanx :)

uploadfromtaptalk1390259067033.jpg

Odgovorili ste sami ali evo da potvrdim, da telefon sam postavio srpski jezik prilikom ubacivanja mts sim kartice.

Meni je takodje odmah pri prvom ukljucivanju uhvatio pun signal i upalio mobilni net, medjutim problem nastane kad odem u standby na nekoliko sati, pa kad opet pokusam da ga upalim nece dok mu ne izmenjam gsm/wcdma modove i to me sad prilicno nervira jer ne postoji nikakva precica barem za to, nego moram da mu ulazim u opcije i td...

kako me odusevljava kad governor roknem na "preformance" i kad stavim noop I/O ..... moja omiljena igrica Traffic racer i Mini Motors racer..... rade bez greshke....

da li postoji neka apk preko koje mozes da namestis te per app setingse. u smisli kada udjes u te dve igre on ti promeni sta treba a kada izadjes on vrati u normalu ? bilo bi dobro da tako nesto ima..

Na dorimanx-ovom kernelu je prometno tecnija slika sa ondemand + noop. S vremena na vreme izgubi neki frejm, i to u pojedinim igrama samo.

da li postoji neka apk preko koje mozes da namestis te per app setingse. u smisli kada udjes u te dve igre on ti promeni sta treba a kada izadjes on vrati u normalu ? bilo bi dobro da tako nesto ima..

Fauxclock

opa,fino onda.. nadam se samo da radi bez ozbiljnijih bagova

edit: vidim na stoku si.. nista od valjanih romova za g2.

Samo zbog dorimanxa da probam i odličan je. Do skoro sam bio na omni-u + paek kernel ima nekad bug da ne puni maksimalno strujom što me nerviralo, a problem je što ovaj ***** ayssir ne priznaje to kao bug, jer se ne dešava uvek.

Čekam najverovatnije official mahdi

Kakav je battery life s tim dorimanx?
Daj neki ss.

Vrh Dno