Šta je novo?

LG G2

Ma kakvi. Bilo poluvreme čitam bench i rekoh daj da odradim da vidim. Meni je isključen throttle, ali zaboravih da vidim kolika je bila temp.

Mada meni se telefon uopšte ne greje kako vidim kod nekih ovde i na xda.

S2 mi je goreo, a ovaj je onako mlak.

Mnogi ne znaju, ali postoje 4 verzije s800 i svaka verzija radi na manjoj voltazi.

Ko ima problema, on ima najmatoriju i ona se najviše greje. Druga verzija je već bolja, treća još bolja, a četvrta najbolja. Mada videh i petu verziju čini mi se.

Poslednja izmena:
3845#*802#

Odes u settings, pa u version info.

Skroz dole imaš pvs bin

da..valjda od toga zavisi koliko mozes da udaris undervolting.. sto veci broj to vise mozes da ides dole sa voltazom.makar je tako na nexusu

Po ovima sa xda, taj bi trebalo da je najbolji, mada ja mislim obrnuto. Pošto oni kažu da što je veći pvs bin, manje voltaze treba, e sad ja mislim da je to zato što nema dovoljno voltaze, da zato pravi problem na telefonu.

Ja imam 1.

Auu to ne valja...

Trebalo bi da je 9.2 posto je quad core... 2.3 x 4 = 9.2

haahhaha.. sto lozis coveka :) vidis da je bio blizu prodaje istog,sada ti pokusavas dodatno da ga poguras preko litice.. :)

Zna on da se zezam :) Valjda? :d

ejudemu4.jpg
:D

Nisam instalirao mod, ali fokus je poceo bas da mi ide na... :) ide od 26k do 36.5k

Poslednja izmena:
i meni, mada mi je kartica secena - mts.

Nije do kartice. Ja sam u pocetku mislio da jeste, kupim u mts micro sim, radilo je dobro dan, dva. Onda opet pocelo da kuje. Nekad ne upali 3g iz prve nego kroz par minuta. Airplane mod 2,3 puta i sredjeno. Meni je HKG verzija

Poslednja izmena:
Meni je isto secena mts kartica.
IzNoGooD koji sft imas ?
Ajde da pitam ovako: Jel' ovo nekome radi kako treba ? mts?

Poslednja izmena:
Ja sam na VIP-u, normalno radi. Nije sečena kartica.

I ja imam isti problem ali e uvek isto mts sečena kartica

Ma nije do kartice, do telefona je verovatno gde je slabiji signal ima problema da uhvati, ali kad ga uhvati ne ispusta ga :D Probao ja 3,4 kartice na s4 i g2, do telefona je nesto. Ume da nervira, valjda ce ispraviti cim izadje update

Vrh Dno