Šta je novo?

LG G2

Ugasi telefon. Ostavi ga nekoliko minuta napolju i posle ga upali mozda prodje lockscreen i ugasi onu opciju.

Thermal Deamon Mitigation OFF - ja sam stavio na Enable, vezano je za CPU. bio je pregrejan verovatno ....
*zezao sam se stim , zato sto me nervira kad se pregreje u igrici pa pocne da throtluje.... odvratno je, to mi se na S3 nije desavalo...... ne znam kad bi, downclock-ovao proc. i fixirao clock...???

Poslednja izmena:
Ja sam prelomio od prilike, G2 planiram da uzmem u crnoj boji. Mnogo bolje staje u dzep od farmerica nego li Note 3 a uz to i oko 10% duza baterija. Tanak je ludilo, neka sluzi neko vreme dok ne izadje Galaxy 5 pa cemo da vidimo posle. Definitivno najbitniji stat mi je trajanje baterije na mobilnom telefonu, nemogu da pravim kompromise tu nikako. Mislim da bih plakao od muke svaki dan kada bih imao Galaxy S4 ili HTC One recimo.

Jesi ti probao da prošetaš S4 u farmerkama?

Sta mislite ovako,hoce li moci da se popravi kamera low light sa update-om ili je to hardwerski problem?Razmisljam i ja da ga prodam.... :mad:

ja sam siguran da ce to resiti u suprotnom ce sigurno izgubiti 35% korisnika i mnogo mnogo profita

Pa maltene uzeo sam telefon pre 5 dana bukvalno ,i kad sam krenuo da citam ,rekoh da li je moguce da telefon od 400e ima takav bag...prethodno sam imao s3 koji je bio vrhunski ,nikad mi se nista slicno nije desilo na njemu...ne mogu tacno da se setim al mislim da ni samsung na s2 nije uspeo da resi onaj problem sa kamerom,autofokus i snimanje ,sbef01 je bio najbolji modul kamere a scef02 cini mi se najgori modul ,ako znate na sta mislim..

Kod kuce mi je telefon na Wifi, a kada izadjem prelazi na 3G (ukljuceno data).
Kada udjem npr. u firmu automatski prelazi na wifi (koji je isto stalno ukljucen).
Desava mi se da posle odredjenog vremena kada sam npr. van kuce ne ukljuci 3G cak ni ako
rucno iskljucim wifi. Samo reboot pomaze. SF je D80210b-SEA-XX znaci Singapurski (Asia default).
Ne znam da li se ovo jos nekom desava i da li je do softwarea il sta moze biti ?
Razmisljam da ubacim D80210b-EUR-XX mada je baseband ista verzija.

Probaj da se registruješ ponovo na mobilnu mrežu umesto restarta.

Sta mislite ovako,hoce li moci da se popravi kamera low light sa update-om ili je to hardwerski problem?Razmisljam i ja da ga prodam.... :mad:

SW je problem pošto sam ja, namestio video i nema onoga zumiranja.

airplane on/off radi posao, mada je ovo na nexusu 4 radilo bez problema
Da li se ovo desava jos nekom ?

Poslednja izmena:
Bas sam guglao i naisao na neku kameru sa xda al citam komente kazu nista se ne menja,maltene isto..djile jel imas neki link za tu kameru,ili ako mozes da mi kazes pod kojim nazivom da je trazim :) ?

Ne znam,sto se tice samog telefona ,meni je ovako extra,brz,fluidan,nema bagova,igrice igram po sat vremena nema seckanja,ne greje se toliko,bar ja nisam osetio,quadrant sam radio 10 puta uzastopno i konstanto mi daje skor 20000 - 21000..sad jedino ne znam da li da mu stavim neki cm rom ili da ga ostavim na official dok ne naprave neke dobre romove :)

Bolji od note 3 :p umal' 36k

Prilozi

• uploadfromtaptalk1386513183508.jpg
    uploadfromtaptalk1386513183508.jpg
    49.4 KB · Pregleda: 209
  • uploadfromtaptalk1386513194330.jpg
    uploadfromtaptalk1386513194330.jpg
    55 KB · Pregleda: 211
si ga drzao u frizideru dok si radio ? :D

Nazad
Vrh Dno