Šta je novo?

LG G2

Stiglo telefonce, sad jos samo da se opredelim, malo oba da koristim :d velike muke G2 bolja baterija, 5s lepsi...

KAKO se od ovoga odvojiti? Pogledajte prilog 129377

Iskreno crni iphone jeste jedan od lepsih telefona ali ovaj belo-zlatni je po mom misljenju kicerica→ ∞. Ali to je samo moje misljenje i kao sto rece jedan mudar cova "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." ;)
Ps. Lg G2 je za mene bolja kupovina ulozeno-dobijeno.

Iskreno crni iphone jeste jedan od lepsih telefona ali ovaj belo-zlatni je po mom misljenju kicerica→ ∞. Ali to je samo moje misljenje i kao sto rece jedan mudar cova "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." ;)
Ps. Lg G2 je za mene bolja kupovina ulozeno-dobijeno.

Apsolutno se slažem za izgled, ono je kič neopevani... I sve je samo ne lepo. Meni, naravno.

A što se tiče komapracije sa G2, dovoljno je samo upoediti spec-se :)

Ovo gore bi me bilo sramota da izvadim i pokažem u nekom kafiću iako se za to živi ako si vlasnik iSomething...

Ovi Korejci su tako autistični, neće da nam daju ništa, sve čuvaju za sebe, i SD karticu i izmenjivu bateriju i update i antenicu za TV. :p Vrlo je verovatno da će developeri portovati ovaj njihov 4.4 na sve verzije, pre zvaničnog updejta.

Ponosni vlasnk od juce :) Uzeo u Telenoru, beli, samo on je imao :) Iskreno, posle SGS+, jos ne mogu da se naviknem na bateriju, ceo dan sam ga mucio i na 60% :)

Ljudi moza mala pomoc, novac nije problem. Galaxy Note 3 ili LG G2? Neko je pominjao neke probleme sa GPS-om na XDA forumu, navigacija mi je jako bitna stvaka pored baterije. Ne mogu da prelomim koji od ova 2 telefona da uzmem, razumem da ima jos jacu bateriju tj da duze traje nego na Note 3 + G2 je telefon, nije fablet a samo pola inca manji display. Kakva su iskustva sa bluetooth slusalicom, pominju losiji kvalitet zvuka preko iste, da li je uopste moguce da kvalitet zvuka moze da zavisi od implementacije bluetooth-a?

Pusti ti Djilke "zlobnike ", oće da te odgovore od i5s, a nisu čuli da je žuto opet u modi, vratile se devedesete, a mesto kajli oko vrata...gold ajFončići u đžepovima...

Ljudi moza mala pomoc, novac nije problem. Galaxy Note 3 ili LG G2? Neko je pominjao neke probleme sa GPS-om na XDA forumu, navigacija mi je jako bitna stvaka pored baterije. Ne mogu da prelomim koji od ova 2 telefona da uzmem, razumem da ima jos jacu bateriju tj da duze traje nego na Note 3 + G2 je telefon, nije fablet a samo pola inca manji display. Kakva su iskustva sa bluetooth slusalicom, pominju losiji kvalitet zvuka preko iste, da li je uopste moguce da kvalitet zvuka moze da zavisi od implementacije bluetooth-a?

Ja bi birao N3 iako imam G2. Pošto ti pare nisu bitne eto. Meni su bile bitne, pa sam morao neke kompromise da pravim.

Pusti ti Djilke "zlobnike ", oće da te odgovore od i5s, a nisu čuli da je žuto opet u modi, vratile se devedesete, a mesto kajli oko vrata...gold ajFončići u đžepovima...

Ipak je iPhone otišao kod drugog vlasnika, teško je preći na manji ekran, ali i otišao je za dobre pare :) čekam ovaj hebeni update za kameru, pa da mogu da slikam i snimam kao čovek.

Poslednja izmena:
@Djilkosh_Ns Mogu da cujem konkretne razloge zbog kojih bi se opredelio za Note 3? Nikakva prozivka samo zelim da cujem za i protiv pa da se odlucim...

@Djilke, Naravno da se retko ko vraća na manji ekran, bez obzira o kom modelu je reč. Što se tiče kamere, nije sve baš tako "crno" kao što se piše. Za nezahtevne korisnike je ok.

PS: jesam li već napisao da si napravio odličan izbor : )

Poslednja izmena:
@Djilkosh_Ns Mogu da cujem konkretne razloge zbog kojih bi se opredelio za Note 3? Nikakva prozivka samo zelim da cujem za i protiv pa da se odlucim...

Pa to su sve lične preference. Svidja mi se amoled, kamera je mnogo bolja, zanimljivi spen, multiwindow, sd kartica, možda i 3 giga rama, ali i 2 giga obavlja svoj posao... Eto. Ukratko to je opet moje mišljenje, nekome se možda više svidja nešto drugo kod LG-a itd. Opet pitaš u LG temi, pa baš kao i ne možeš očekivati neki realan odgovor.

Trebao si da postaviš u temi šta da kupim.

Da znas da hocu, opet ne kpujem telefon svaki dan a ne zelim ni da ga menjam skorije. Hocu samo da budem zadovoljan sa njim i to je to, da mi ne pravi probleme i da se ne kajem a pare realno nisu male.

N3 je bolji telefon ali je i mnogo veći A i značajno skuplji

Pa neka kupi oba pa neka vidi ako toliko nisu bitne. Idete iz krajnosti u krajnost :D

najbolje da covek ode do neke poslovice i uzme oba moba u ruku.. cini mi se da g2 dosta bolje lezi u ruci a to moze nekome da bude presudno..

da se vratimo temi... ako se rootuje i posle vrati u fabricko stanje da li pise relocked kada se udje u bootloader ili ne? i da li postoji sansa da beli model pozuti vremenom,vidim da mnogo ljudi na netu pise da zbog toga ne uzima bele plasticne mobove .. ?

@Ljanmi

Skoknes do telenora i testiras oba, bez zezanja. Kada sam uzimao s3 trazio sam oba da uporedim, radnica mi je dozvolila da instaliram nekoliko aplikacija, probam kameru ... ;)

da se vratimo temi... ako se rootuje i posle vrati u fabricko stanje da li pise relocked kada se udje u bootloader ili ne? i da li postoji sansa da beli model pozuti vremenom,vidim da mnogo ljudi na netu pise da zbog toga ne uzima bele plasticne mobove .. ?

Nemaš dodira sa bootloader-om pošto postoji takozvani "loki" koji ti dozvoljava da root-ujes, stavljaš custom rom i kernel, a da ti se ne dira bootloader. Tako da nema brige.

Nemaš dodira sa bootloader-om pošto postoji takozvani "loki"

Loki_male.jpg

Nazad
Vrh Dno