Šta je novo?

LG G2

Aj postavi neki low light snimak.. dropbox ili nesto slicno za skidanje punom brzinom.

Ljudi pomagajte gde u Bg-u moze da se nabavi quick window case, nemoguce je da nema ni u jednoj radnji, ako neko zna, castim ga picem,nisam gej bez panike;-))))

Mislim da je neko spomenuo da silikonske mogu da se nadju u Uscu u nekoj radnji, ne mogu da se setim sad naziva radnje, cini mi se da pocinje sa Mobi...

Meni YT radi savršeno. Nemam instaliran Adobe Flash.

Poslednja izmena:
YouTube aplikacija....? i meni on radi , al oseca se lagano "zastajanje/seckanje" slike..... inache sve radi sem toga.... mozda nisi primetio.....
marinko98, koliko ti RAM-a jede fon.... tj kolko obicno imas slobodno....

* takodje kako ti radi stock camera app, u low-light uslovima....

Svi imaju isti problem, ako ti imaš imaju svi, ne obraćaju mnogi pažnju na to i ne jede se... Tako da ono čekaj update i to je to. Da problem je kod YouTube-a svi imaju taj problem i to je normalno. Skini Viral sa play store-a, on nema problem.

Danas sam se malo igrao sa istim kod kolege. Jes da je malo čudno uzeti ga posle N3, ali po prvom utisku, mislim da će da se LG razbije od prodaje...neki rekordi će sigurno pasti...

Danas sam se malo igrao sa istim kod kolege. Jes da je malo čudno uzeti ga posle N3, ali po prvom utisku, mislim da će da se LG razbije od prodaje...neki rekordi će sigurno pasti...

I ja sam ga čačkao u ušću malo, lud telefon skroz, nisam ništa brže ikada video, to jednostavno leti.

Kada vidim uz isti paket S4 košta 20000 više, nekako mora čovek da pomisli da postoji neka fora, da nešto nije u redu. :) Ubedljivi best buy, nema šta.

Pa sto preko usb naopako? Na punjacu se bas brzo napuni, mnogo brze od zadnjih par telefona koje sam imao. Ja osvetljenje drzim od 40% do 100% automatsko sa Lux-om

YouTube aplikacija....? i meni on radi , al oseca se lagano "zastajanje/seckanje" slike..... inache sve radi sem toga.... mozda nisi primetio.....
marinko98, koliko ti RAM-a jede fon.... tj kolko obicno imas slobodno....

* takodje kako ti radi stock camera app, u low-light uslovima....

Od 665-545MB imam slobodno.

Kačio sam već video snimak iz sportske hale(pri veštačkom osvetljenju) koji je sniman stoc kamera app. Meni snimak odlično izgleda, ne secka, nema" kockica"-blura i to je najvažnije...

Trajanje baterije:

u4u2yvez.jpg

y8yzyjad.jpg

6udemene.jpg

Poslednja izmena:
ja sam primetio da on brljavi u stock camera kad nesto fokusira i kad zeli da doda svetlo, odnosno da podigne ISO..... mada ja sam to resio sa Lgcamera okacicu sutra neki video da vidite....

SpeedW950, pa dobio onaj punjac (ne evropski) pa roknuo na USB..... al iskoristicu onaj samsungov adapter pa cu bocnuti LG-ev kabl!
dal je tesko skinuti zadnju masku i dal ih ima u prodaji..... u smislu ako pukne i tako to....

Gde gledaš tih 600 mb marinko, u settingsu ili nekim programom? Ako je ovo drugo, koliko piše u apps / running?

Core koliko je tebi free tamo?

Pa puni na samsungov, brze ce, ko ce cekati na usb :) kamera slika skroz korektno, a snimanje statickih objekata isto tako radi ok, medjutim cim je nesto dinamicno ne drzi fokus i zato brljavi tj stalno ponovo fokusira i to je problem. Pricam o stock app, i to na internacionalnim tj nasim modelima, amerikanci i koreanci nemaju tih problema, tako da ce to resiti nekim sledecim update-om verovatno. Lgcamera zato radi posao kacio sam kratki video na 75mb bitrate i to pliva sve :)
Polako sa menjanjem maske tek si uzeo, neces ga valjda odmah ne daj Boze razbijati? :D

Poslednja izmena:
Ubacio mod i okacio onaj drugi nocni video na 30fps, to sredjuje problem sa low fps samo mi se ne svidja sto su i dnevni zakucali na 30 fps iako se izabere 60 al moze da se sredi malo se edituje .zip :)

Futrole:

Vi koji trazite futrole, citajte malo temu, a ne samo udjem i pitam...
Quick Window Case je nemoguce kupiti u Srbiji za sada. Osim ako neko licno ne prodaje svoju. Ja sam Quick Window Case kupio u bosni, poslao mi lik preporucenim pismom jer je tako najjeftinije. Moze i kurirskim sluzbama ali je to nepovoljnija varijanta. Mogu se naci u BiH, HR, austriji... Kome je ta opcija komplikovana, morace da odustane od Quick Window Case.

Sto se tice silikonskih obloga, ima ih u prodavnici na terazijama kod Casine, 800 din su ali jako losi kinezi i lose stoje. Ima u Uscu teracell oko 550 din i neuporedivo su bolje. Ima na sajtu kupujem prodajem (kucas u pretragu lg g2) silikonskih obloga svih mogucih boja i proizvodjaca, posalju ti na kucnu adresu.

Ajde sad 2 posta ispod nek neko pita gde da kupim Quick Window Case :d

U sredu mi stize Quick window case, nasao sam za 1700 din proizvodjac nillkin, za taj novac je super

Nazad
Vrh Dno