Šta je novo?

LG G2

Uz ugovor kod Vipa. Mislim da će ići ko alva narednih meseci, dok ljudi provale da je povoljan. Takođe će ići cena dole u oglasima.

Sony Z1 sam takođe gledao više iz znatiželje nego što sam mislio da ga uzmem (jer je skup jelte). Šta znam, lepuškast je ali ogroman u odnosu na koliki ekran ima.

Iskreno, nadam se da ću za dve godine imati da biram nekog metalnog tankog zakrivljenog kineza sa terabajt fleša, do tada će i ovaj valjati.

A koliko ima G2 iz vipa, 16/32Gb? Realno najisplativiji telefon iz oglasa a i u vipu, jeste da mi se ui i zadnja glossy strana ne svidjaju ali moze to da se sredi.

Izgleda da provajderi za sada i ne planiraju 32GB, bar ne MTS vec im je 16GB jedina ponuda...

Pa ja ne znam da je ikad bio neki model u različitim kapacitetima, to što je stiglo stiglo je

I meni se bash svidja ovaj fon, kamera izuva, veliki ekran, i jak hardwer pa gde ceah vishe za te pare :)

A koliko ima G2 iz vipa, 16/32Gb? Realno najisplativiji telefon iz oglasa a i u vipu, jeste da mi se ui i zadnja glossy strana ne svidjaju ali moze to da se sredi.

Već sam stavio silikonsku masku pa se i ne primeti. Mada nije glossy kao na slikama sa neta. Bar ne na normalnom svetlu.

Ima 10.6 GB slobodno, što jeste malo za mnoge stvari ali već sam smislio šta i kako da prevaziđem taj problem. Bar u mom slučaju, to će biti štednja prostora (konverzija slika i tako to).

uploadujes na cloud ili kucnu mrezu preko wifi kada si kuci automatski obrises na telefonu i miran si :)

uh gde ces ovakav mob na cm.. gubis sva ona fensi s*anja.. :D

Otisao sa Nexusa, da bi stavio CM... Nidje veze :d

Ma samo neka su oni poceli, podrska od CM tima je uvek dobrodosla, naci ce se u buducnosti neki rom koji ce izvuci sve najbolje iz ovog telefona, mada i stock je skroz ok ;)

P.S. Nisu zadnje dve slike iste

I jedna fotka kamere full size :d

Koliko mb ima ova slika ? :) cekao 30 sec da se otvori
P.s. pise na njoj.. 4 :) "par" slika i ode memorija :)

Poslednja izmena:
Već sam stavio silikonsku masku pa se i ne primeti. Mada nije glossy kao na slikama sa neta. Bar ne na normalnom svetlu.

Ima 10.6 GB slobodno, što jeste malo za mnoge stvari ali već sam smislio šta i kako da prevaziđem taj problem. Bar u mom slučaju, to će biti štednja prostora (konverzija slika i tako to).

Ja bih za G2 kupio neku minimal ''zastitu''. i nosio non-stop jer mislim da bi pad sa 1m bio koban po ekran.. mozda bih kupio i jos neko mocnije kuciste jer bih koristio fon 2 godine i tada se isplati.

Baci pogled na ovo, deluje skroz dobro za razuman kes http://www.spigen.com/lg-g2-case-slim-armor.html

A za memoriju.. je6iga, steta sto nije 32Gb ali mozes da stedis tako sto ces prebaciti mp3 muziku, a sve duze 1080p snimke odmah da prebacis na komp, fotografije ne bi trebale da budu problem jer su oko 3-4Mb u proseku..

Poslednja izmena:
Ma samo da se moliš Bogu da ti ne padne loše inače nema te obloge ili futrole koja će ga spasiti. Kolegi prošle nedelje pao telefon sa stola koji je pola metra visok, nije mu pomogla ni silikonska obloga koju je imao, danas mi reče da su mu u servisu rekli da je ploča otišla... Sad ne bi to bilo toliko čudno da on nema Xperiju Go, koja je praktično najizdržljiviji pametni telefon od ovih jačih igrača

Pa opet nije to neki veci problem sto se memorije tice, fotografije je i onako bolje gledati na kompu, problem su duzi 1080p snimci..

Zavisi kakav monitor imaš, ekran na ovom smartonu je božanstven. Moj monitor mu nije ni do kolena :)

Nego, promenio sam mišljenje za 180 stepeni. Sledeći fon će da bude neki LG/Samsung od 6 inča, zakrivljeni sa dimenzijama sadašnjeg Note III, uz naravno stajlus. Uz to možda uzmem neki mali od 4 inča kao ispomoć, ili pametni sat/cvikere.

Nemaju Ameri pojma, ajfon je njesra. Veliki ekran rulz!

Inače, navikavanje na dugmiće pozadi je u mom slučaju trajalo ne više od minut. Kapiram da će nekome biti problem ali meni zaista nije. Mislim da bezeli sa strane ne bi bili ovako tanki da ima dugmiće sa strane, pa je očekivati od Samsunga da isprati LG i stavi dugmiće pozadi na sledećem smartfonu.

Zavisi kakav monitor imaš, ekran na ovom smartonu je božanstven. Moj monitor mu nije ni do kolena :)

Nego, promenio sam mišljenje za 180 stepeni. Sledeći fon će da bude neki LG/Samsung od 6 inča, zakrivljeni sa dimenzijama sadašnjeg Note III, uz naravno stajlus. Uz to možda uzmem neki mali od 4 inča kao ispomoć, ili pametni sat/cvikere.

Nemaju Ameri pojma, ajfon je njesra. Veliki ekran rulz!

Inače, navikavanje na dugmiće pozadi je u mom slučaju trajalo ne više od minut. Kapiram da će nekome biti problem ali meni zaista nije. Mislim da bezeli sa strane ne bi bili ovako tanki da ima dugmiće sa strane, pa je očekivati od Samsunga da isprati LG i stavi dugmiće pozadi na sledećem smartfonu.

Totalno si upravu za iphone. Skoro sam bio kod druga koji je kupio 5s a imao je i 5. I pitam ga za razliku, rekao je "5s ima otisak prsta i malo bolji kameru".
Izvinjavam se za offtopic al' morao sam da napisem. I jos da dodam da je za mene G2 ODRAO S4.

[Off]Za godinu-dve: Iphone 7g, 5", revolucionarno, nevidjeno do sada, to je prava mera za velicinu ekrana bla bla :d [/off]

Totalno si upravu za iphone. Skoro sam bio kod druga koji je kupio 5s a imao je i 5. I pitam ga za razliku, rekao je "5s ima otisak prsta i malo bolji kameru".
Izvinjavam se za offtopic al' morao sam da napisem. I jos da dodam da je za mene G2 ODRAO S4.

Bolji za koliko je noviji fon, eto toliko. S5 će opet da oduva G2 i tako u krug. Ja bi drage volje uzeo Note 3 da je bio pristupačan kao G2 :)

Baš me zanima šta će HTC da radi, oni zaista imaju kvalitetnu izradu ali što više koristim ovaj fon to mi je više u glavi, eh da je cela prednja strana ekran. Pogotovo što će izgleda i Samsung i LG da izbace flexy telefone a HTC se ne javlja po tom pitanju.

Bolji za koliko je noviji fon, eto toliko. S5 će opet da oduva G2 i tako u krug. Ja bi drage volje uzeo Note 3 da je bio pristupačan kao G2 :)

Baš me zanima šta će HTC da radi, oni zaista imaju kvalitetnu izradu ali što više koristim ovaj fon to mi je više u glavi, eh da je cela prednja strana ekran. Pogotovo što će izgleda i Samsung i LG da izbace flexy telefone a HTC se ne javlja po tom pitanju.

Ne znam ali meni iskreno g2 nije lep kao nijedan samsung do sada. Jedino su mi lepi HTC naravno i xperie.

Pa htc se ne javlja kada on nema svoju proizvodnju. Šta on može da kupi od proizvođača, to će staviti.

Kao sto to obicno biva, cim je dosao CM i lom drugih romova je portovano na G2, ukljucujuci i one najpoznatije poput AOSP, AOKP, Paranoida...
Takodje, jedan momak trenutno testira i 4K video mod, videcemo da li ce biti nesto od toga

fino je to cuti.. lg polako koraca pravim putem

Flexy telefone jos necemo gledat ali vec naredne godine, ili one tamo, se moze ocekivat poneki curved display. Ali ono baš zakrivljen, ne kao ove gluposti do sad.

Kao sto to obicno biva, cim je dosao CM i lom drugih romova je portovano na G2, ukljucujuci i one najpoznatije poput AOSP, AOKP, Paranoida...
Takodje, jedan momak trenutno testira i 4K video mod, videcemo da li ce biti nesto od toga

Kao sto rekoh, pocelo je, u inat hejterima :d

Vrh Dno