Šta je novo?

LG G2

Odlicna kamera a sa ovim cenama G2 je najbolja kupovina.

Evo jedna noćna. Automatika.

Svetlo -2, manuelni fokus.

Poslednja izmena:
Sta je sa plavetnilom u donjem desnom uglu na slikama fona?

Kakvo plavetnilo, to je možda samo negativni efekat zbog titranja ekrana i sl. (60 Hz, koje inače oko ne primeti), nema apsolutno nikakvih plavetnila, odsjaja, glova i sl. na ekranu... ekran je savršen.

Kakvo plavetnilo, to je možda samo negativni efekat zbog titranja ekrana i sl. (60 Hz, koje inače oko ne primeti), nema apsolutno nikakvih plavetnila, odsjaja, glova i sl. na ekranu... ekran je savršen.

Odnosilo se na slike koje je @Jaza postavio ne ti.

O čoveče, pa naravno da znam na koga se odnosilo, ja sam samo hteo da objasnim da je to optička varka, da je neki problem sa ekranom, on bi to napomenuo u postu.

Pa i ja sam to pomislio isto zato sto je i staklo glossy pa verovatno stvara neki efekat, zato sam i pitao. Opusteno.

Sta si se uzbudio, samo pitam :)

btw nocne slike su lose po meni.

Pa i ja sam to pomislio isto zato sto je i staklo glossy pa verovatno stvara neki efekat, zato sam i pitao. Opusteno.

Ma opusteno mozda je i do N4 kamere,ekran na G2 je perfekcija veruj mi na rec....
Ps....Ma to Emix se smorio sto je G2 bas bolji od S4 :D;)

Mali kamera test. Nadam se da ovo neće nikom zasmetati što nije u delu za fotografiju, radi se o semplovima LG G2.
Fajlovi na max. rezoluciji su 4-8 MB, pa sam sve smanjio na 50% veličine.

Ja sam poprilican laik sto se fotografija tice, ali ove su po meni odlicne. Siguran sam da pravi bolje slike nego mog budzetski Samsung aparat

Ekran izuva, bar meni :)

A i benchmark nije los, sad dal dobro meri ili ne, to je sto je :D

Dosta je jeftiniji u vip-u od s4 chak i od galaxy s3 koliko vidim :) jedino shto imaju samo verziju od 16gb

Poslednja izmena:
Jel video neko negde neke obloge, silikone, futrole ili bilo sta za G2 u Bg? Pokusao traziti po netu i na KP, nema jos nista...

Izgleda da nece posto su skoro dobili nove modele i medju njima Note III, HTC Mini i Z1.

Zato sam i pitao zna li ko kakve su MPC u VIP i MTS, ali nema odgovora...

Mislim da VIP i MTS više ne daju te podatke...moguće i da ne prodaju po MP cenama, ali bolje da potvrdi neko ko sigurno zna...

Cudi me to sto recimo MTS ima MPC za dosta drugih modela (S4 je ludackih 88k dinara) ali bas za G2 nemaju, a bas me interesuje koliko bi stavili za njega analogno ovim nenormalno visokim cenama za druge modele, s obzirom da je ovo definitivno best buy...

Ne znam šta da radim, mislio sam da sam konačno našao koje ću sluške kupiti i sad opet ne znam :V

Zna li neko postoji li sansa da se u VIP-u zahteva 32GB model, tj da li mogu da nabave i da se plati nesto veca cena?

Ne znam šta da radim, mislio sam da sam konačno našao koje ću sluške kupiti i sad opet ne znam :V

Ako si baš hteo sluške od nekog mobilnog, uz top HTC modele su uvek išle dobre, a ne verujem da su skupe. Evo moje od Senstationa su jako dobre (a kod novijih ima još boljih), samo su već više puta krpane, a i hteo bih još glasnije. Ali sa G2 jako lepo rade, čak rade i komande doduše play/pause ok, dok volume -/+ umesto default forward/back song.

Poslednja izmena:
Ako si baš hteo sluške od nekog mobilnog, uz top HTC modele su uvek išle dobre, a ne verujem da su skupe. Evo moje od Senstationa su jako dobre (a kod novijih ima još boljih), samo su već više puta krpane, a i hteo bih još glasnije. Ali sa G2 jako lepo rade, čak rade i komande doduše play/pause ok, dok volume -/+ umesto default forward/back song.

Ma tražim samo normalnog kvaliteta sluške sa mikrofonom.

Sve sam blizi odluci da uzmem g2 jer mi sad istice ugovor i zamenim n4. Sta mislite o tome? Jedino sto bih voleo da u VIPu ili MTS ima model od 32gb

Vrh Dno