Šta je novo?

LG G2

hahahah kokoška padobranac :D :D :D
odlično

Razmatram opcije da nabavim ovaj telefon iz Koreje. Da li moze neko pouzdano da mi kaze frekvencije koje koristi telenor za 2G i 3G mrezu. Imaju vise razlicitih oznaka telefona za korejsko trziste i podrzavaju razlicite frekvencije za 2G i 3G mreze pa da znam koji tacno da jurim. Navescu sta koji model podrzava, pa me posavetujte koji da jurim.
LG F-320L G2
2G NetworkGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G NetworkHSDPA 900 / 2100
4G NetworkLTE 850 / 2100

LG F-320S G2
3G NetworkHSDPA 2100
4G NetworkLTE 850 / 1800

LG F-320K G2
3G NetworkHSDPA 1900 / 2100
4G NetworkLTE 800 / 900 / 1800

Informiši se u kom opsegu će pustiti LTE kod nas, ako ga planiraš koristiti bar godinu dana. Ako ga misliš ranije prodati, svejedno ti je, naše HSDPA mreže su podržane u sva tri slučaja...

mislim da je trenutno 3G NetworkHSDPA kod nas na 2100 (uglavnom) i na nekim predajnicima na 900 (u manjim mestima). tako da ispada da je prva varijanta najbolja za trenutnu situaciju.

A i jeftin da tako kazem.
Gledam juce u MediaMarkt-u i Saturnu 500e. Isto koliko i pola godine star S4. A jeftiniji od HTC One!!
Note 3 i 5s recimo 700e!

Ja cu najverovatnije juriti korejsku verziju, ako se dogovorim sa sestrom da mi donese, tacnije ako je ne bude mrzelo da se iscima malo. Tamo je 550 evra ta korejska verzija sa dve baterije i sd slotom.

Poslala mi je sestra da tamo u koreji postoji i f320 model bez ikakvih oznaka na kraju tipa K, S, L i slicno, kaze da su joj rekli da je taj factory unlocked. Da li moze neko to da mi pojasni? taj je ujedno i najskuplji, on je 800 dolara.

Ko ce ga znati.. Inace ovi ga najavljuju,zanimljivo da u opisu pise da je verzija od 32gb mada u to ne verujem.. Ne znam da li smem da lepim linkove do radnji ali je sajt telekoplus u pitanju..
" LG G2 USKORO u prodaji po AKCIJSKOJ ceni u Beogradu i Srbiji. Originalno fabričko pakovanje LG G2 mobilnog telefona sa garancijom. Isporuka po Srbiji za 24h. Pogledajte slike i detaljne karakteristike G2 telefona. Poručite telefonom ili online"

Odlicna je cena za 32gb model vec u startu, to mi se svidja. Cak i preko u bilo kojoj varijanti ne mogu tako jeftino da ga kupim. Koreanac bih najradije uzeo ako mi sestra kupi, ali to zavisi od toga kada ce putovati tamo.

Gde ces ovakav mob sa 16gb.. Osecam da imas fazon samo 8gb na raspolaganju.. Ili 32 ili nista

Trenutno bih bio zadovoljan i tom verzijom :D ..inace valjda ce da legne cena na jedno 450 do nove godine :D

To je sigurno.. Tek ce da mu padne cena kada se pojavi kod nasih operatera

Odmah.. Taman da nam preneses iskustva :)

Ne mogu odmah, tek za 10ak dana kad bude plata. :) Razmisljam jos, da li LG G2 ili HTC One posto me boom sound odusevljava kao i sam dizajn One-a, jako teska odluka moram priznati.

Mislim da ce Note 3 da ih pojede za dorucak
HTC ONE ce kasnije vredeti vise od LG kod nas ,ali ja bih licno pre uzeo lg
Mislim da je on ipak bolji telefon

Note 3 mi je preogroman i nema taj smek kao LG g2 po meni. Kod LG-a me privlaci ekran a kod htc-a dizajn i zvucnici. Da bih doneo odluku moracu da negde testiram LG G2 i da ga vidim uzivo i onda cu doneti odluku. Ovde ispada da LG G2 cepa i Note 3 na benchmark testu http://www.youtube.com/watch?v=6oz_vNNiI4I

Poslednja izmena:
Au stvarno ekstra cena. U nekim prodavnicama startna cena mu je manje nego sadasnja na S4 sto je odlicno. Mislim da ce vrlo brzo biti za ~430-450e na oglasima. ;)

Poslednja izmena:
Nakačiš ga na struju :D Ko ja ovaj moj S2 kad igram Dungeon Hunter 4 :D

Uzimam ipak LG G2 za 10 dana, uspeo sam da se iskombinujem sa prodavcem da dam svoj tefefon stari i doplatu. Prenosim utiske cim uzmem.

Odlicno ,jedva cekam recenziju iz prve ruke i realnog koriscenja, a ne one gluposti sa raznoraznim testovima

Ima ga i u online shopovima, cene se krecu od 500e za 16gb i 520e za 32gb verziju

Vrh Dno