Šta je novo?

LG G Pro 2

Ima, drug je morao da zamni karticu da bi imao 4g.

Jedno pitanje.Na mts mrezi sam i prijavio sam se za 4g uslugu.Koristim g pro 2.Pozadi na ledima pise da je 4G LTE.
U samom podesavanju gde se bira izbor mreze mi nigde ne nudi 4g LTE opciju nego samo wcdm i gsm only.Posto sam se tek prijavio u mts za koriscenje ove usluge rekli su mi da treba da prodje 24 sata da bi se usluga aktivirala.Moje pitanje da li ce se pojaviti ta opcija u samom setovanju telefona ili nece?Odnosno da li g pro 2 uopste ima tu mogucnost koriscenja 4g usluge?I ako ima kako se aktivira,i da li je neko vec koristi?
Pisalo se vec o tome. Prelistaj malo unazad...Evo ti link do mog posta od ranije: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=4260805

Da samo preko te sifre radi ali kada se resetuje fon onda ne radi 4g.Nego opet mora da se ukuca ta sifra da bi proradilo.Ima li neko drugo resenje ili za sada nema?

Poslednja izmena:
Fon ne restarujem cesto tako da mi nije problem da ukucam sifru.Inace nisam ga rutovao pa kod mene nece raditi ona aplikacija sa play stora tako da necu ni da pokusavam.Inace lepo radi 4g.Juce sam malo probao i otvara stranice bas brzo.Sad da li postoji na play storu neki app 4g switch ne znam.Probacu da potrazim pa da probam.Mislim da sam na kit kat-u imao u opcijama i lte opciju,ali je na lolipopu nema.

Ovako to kod mene izgleda posle male ispravke u build.prop fajlu...
7d6fd7cf302c6e11efc4165dd4df6a9e.jpg

Poslednja izmena:
Jel može neko da stavi Google Maps kordinate za ovaj vidikovac? Hvala :)

A ja sam je jurio bio odavno i samo sam uspeo, cini mi se, na Amazonu da je nadjem ali naravno prodavac ne salje za Srbiju...

Ukratko, neki utisak...Kvalitet, kako naleze itd? Za koliko ti je stigao paket?

Odlična, u mm skrojena :)
Odličan kvalitet, ove crne ivice su od istog materijala kao ledja nexus 5ice...
Paket je naručen 6-7 marta, poštarina 150din + pdv 80din =230din
Dobija se i folija za ekran i šablon za ledja ( ukoliko hoćeš da sam krojis neku sliku i pesonalizujes tel ;-) )

Ahahaha... @pozarevcanin nemoj da izazivas vise. Fotke su stvarno fenomenalne!!! Jel moguce da je ovo fotkao nas GP2?

Poslednja izmena:
Ja sam narucio Mercury case od Kineza na aliexpress za 4.5 evra.I treba da mi stigne zastitno staklo(ne folija nego staklo) za 1.5 evra.Sve ukupno me izaslo 720 din.U Beogradu najeftiniji case je 800 din a u NS-u za nas telefon nema a prosecna cena je oko 10 evra.I zastitno staklo mislim da je najeftinije oko 400 din.Znaci najeftinije kod nas bez dostave kosta 1100 din(case+staklo) a kod Kineza je 700 din.Cak i da platite pdv i dostavu kod Kineza opet vas izadje jeftinije.Ja za case nisam platio nista a staklo jos cekam. :)

Ja narucio neki case i staklo prosle godine, case nikad nije stigao a staklo stiglo pogresno, za neki xiaomi. Godinu dana sam ga drzao u nekom sugavom teracell, dojadilo mi pa sam skinuo. Pre neki dan mi pao sa metar i po direktno na beton, ostetio se bas gadno ali ekran ostao bez ogrebotine.

Stiglo danas i staklo ali bez otvora za prednju kameru...
Plaćeno 1.2€ a kinez stavio vrednost 5$!?! pa mi izašla poštarina 250din...
Gledam sada po netu i neka stakla imaju otvor za prednju kameru a neka ne...

ima bas razlicitih stakala. imao sam i bez i sa otvorom za prednju kameru. nema razlike u fotografijama.
cudno za to sto si platio 250dinara,nikad nisam platio nista ,posiljke su bile i po 10 evra.

Poslednja izmena:
To mi je bilo bitno, hvala na informaciji ;-)

Da pitam još nešto, pošto sam jos uvek na kk koji odlično radi ali me kopka da stavim l, šta se još gubi u odnosu na kk osim one animacije na lock screen-u? Pročitah negde da nema još uvek načina za rutovanje posle nekog update - a (mislim da je u pitanju update iz 2016.)
Moj model je LG g pro 2, 32gb, stavicu screen shot
Da li mogu vratiti na kk ukoliko mi se ne sviđa l

Prilozi

• Screenshot_2016-04-01-16-15-14.png
    Screenshot_2016-04-01-16-15-14.png
    138 KB · Pregleda: 83
Poslednja izmena:
Moze da se odradi root bez problema sa Kingroot aplikacijom,a posle ako zelis i zameni sa SuperSU. Ako ti se ne svidja LP mozes se vratiti na prethodni verziju. Nista ne fali KK ali po meni LP dosta bolje radi...

Poslednja izmena:
Ja sam narucio staklo, takodje iz Kine, bilo je oko 1,5$ i ima otvor za prednju. Sto se tice LP, radi lepse ali i trosi vise baterije. Bar se tako kod mene pokazalo. Neki rus sa xda radi na CM13, portuje sa G2, tako da se moze ocekivati uskoro.

Ok, probaću za vikend l vikend
Xposed radi? On mi je u suštini najbitniji...

Ne bih rekao da trosi vise bateriju. Kod mene je potrosnja sasvim zadovoljavajuca. Cak mi je i SOT mnogo bolji nego na KK. Treba malo vremena posle flasha da sve legne na svoje. A kad odradis jos i root lepo mozes da mu podesis sta hoces i kako hoces...

Inace ne koristim Xposed jer nemam custom Recovery da bi ga instalirao. Mrzi me da se cimam oko toga. Mozda bi mogao preko FlashFire-a to da odradim ali kao sto rekoh nemam vremena za cimanje. Taman sam sve lepo namestio da bi sad nesto zeznuo...Koliko sam citao aplikacija za Quickview Window (futrole) pravi probleme posle instalacije Xposed-a pa je treba ili obrisati (uz backup) ili blokirati. Ali nemoj me drzati za rec. Jedino da izguglas malo pre nego sto probas.

Poslednja izmena:
Posto sam stavio custom recovery da li trebam prvo da odradim fabricki reset pa onda update na l ?
ps. probao sam sada da udjem u custom recovery i fakat nece ;)
jesu napravili neki twpr ili cwm (da radi :)) za gp2?

Ima TWRP, ulazis ili preko neke od aplikacija za to ili drzis power + vol down, kada se upali ekran pustis to na sekund i onda drzis vol up + vol down. Izbacice ti onda ekran za factory reset, ako imas twrp ili neki custom recovery, slobodno idi na 'yes' nece ti formatirati nista samo ce uci u recovery.

a0b2c5a6029d3be344935d45d02592e8.jpg

CM13. Ima bagova (kamera, blutut) ali se nadam da ce srediti i to uskoro. Fascinantna mi je brzina. Nebo I zemlja u odnosu na stock. Baza za kernel i 99% ostalih stvari je od G2 tako da je za ocekivati da se ti bagovi srede I dosta je stabilan.

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Jos kad bi znao da instaliram cm bilo bi dobro[emoji1]

Nazad
Vrh Dno