Šta je novo?

LG G Flex

Hahaha odličan komentar, a može i da odskoči kao yo-yo. :p
Pristao bih na manju bateriju ako smanje veličinu na 5". Mada ne izgleda nešto glomazan u ruci testera? Tanji bezel?
I da mu Djilke sredi kameru? :D

Poslednja izmena:
Samo zovi :d

Juce sam ga malo cackao, glomazno deluje u ruci. Elegantnije nekako od note-a al opet za moj ukus preveliko. Kamera u kucnim uslovima, sa dosta svetla, deluje na ekranu odlicno, mada kad se zumira vidi se sum. Video izgleda bolesno, to me stvarno odusevilo. Sto se zakrivljenosti tice na prvu loptu mi deluje kao da mi bezi ako bi hteo jednom rukom da ga koristim, mada realno i nije za jednu ruku. Ona plastika nazad ipak ima tragove, ogrebotine, kao da je lak malo popucao... Glavna prednost, trenutno, mu je wow efekat koji izaziva :)

Ona plastika nazad ipak ima tragove, ogrebotine, kao da je lak malo popucao...

Ne brini za to, sam ce sebe da popravi :)
Gde si ga nasao? Negde procitah vest da ce na starom kontinentu prodaja poceti tek krajem februara, a u Americi jos ni datum nisu najavili, zna se samo da ce biti tokom ovog kvartala

Kod druga koji radi u LGE, test primerak. Trenutno radi prevod menija na srpski...

Lepo, lepo... Znas li mozda da l' ce se prodavati preko nasih operatera?

Kad se pojavi zvanicno u EU, posle njih i mi dolazimo na red, skoro sigurno

Jel bi mogao sa G2 da ga uporedis ako si ga kojim slucajem koristio?

Pa slicni su, samo mi je g2 na granici velicine, flex mi deluje ogromno. Ovo sad kucam sa g2 i nekmforno mi je da kuckam jednom rukom. Flex mi jos nezgrapniji. Realno sam ga procackao 10 min, tako da nisam stigao mnogo ni da vidim. Glavni utisak mi je ogromno! Cak ni zakrivljenost nije nesto wow, neobicno je... Videcu da ga pozajmim na par dana pa cu onda da uporedim...

Vrhunac su mi ljudi sto su prijavljivali baloncice po ekranu i odgovor lg-a da je to pojava zbog fleksibilnosti :D

Evo mene sa Flex-om :) Telefon je masivan, a ovo dolazi od nekog ko koristi Note 3. Zaobljenje - zaista nije toliko drastično kao što sam mislio, ali da se primećuje u radu - primećuje se.

Ekran - Hmmmmm. Na prvi pogled odmah sam primetio da nešto nije kako treba. Primećuje se poveća količina šuma, to što je rezolucija 720p je u sasvim drugom planu. Da je oštar kao recimo Note 3 - nije, ali da je drastično lošiji, opet nije, samo taj grainy, šumovit izgled kvari utisak. Ne znam da li se toliko primećuje na fotkama, ali šum je svakako tu.

Druga stvar koja mi je odmah upala u oči je image retention. Dovoljno je pet sekundi da slika stoji nepomična i neki element će ostati urezan sekundu ili dve nakon što se ona promeni. Najviše se primećuje kada se prebacuje na belu pozadinu, sat ili ikonice dole će imati taj obris, koji jako brzo nestaje, ali dovoljno je dugo tu da ga uhvatim na fotki.

To su neki početni utisci za sad. Softverski me jako podseća na G2, a to nije nešto što je i baš pozitivna stvar. Ona Life is Good notifikacija koju deca iz Bečkog hora pevaju me plaši i užasava, odmah sam morao da je promenim u bilo šta drugo.

Ahaha.. Da li ce ikada napustiti taj becki hor :) sada kad se prisetim jeza me uhvati.. :)

Verovatno ce naredni model imati neki bolji fHD ekran,vecu zaobljenost i mozda manje bezele.Ovo je izgleda samo pokusaj da ispipaju teren.Jako zanimljiv koncept ali da je ogroman to stoji,i pored mojih saka izgledao mi je veliki u ruci.

˝Pala˝ mu cena u oglasima na oko 400 evrića. Razmišljam da ga kupim jer mi se sviđa veličina ekrana, ali se dvoumim između njega i note 3. Ima li neki vlasnik flex-a da podeli utiske?

^Dosta je bolji note.

uploadfromtaptalk1397729264205.jpg

Dobar telefoncic, al nisam ocekivao da ovako pucketa kad se savija. Ovo je bas preterano, kao da ce da se raspadne..

Da li govoriš iz ličnog iskustva ili su to predpostavke?

Pa G2 i Note3 su flagship uređaji i imaju vrhunske komponente dok Flex ima "samo" 720p ekran. Mada bi onda trebalo da radi malo bolje pošto gpu nema toliko piksela da obradi i trebala bi biti bolja autonomija u odnosu na gore navedena dva.

Pa znaš li šta znači flex?
Kontam da je na to mislio...

Ne razumem,video si testove i reklamu tj znao si da ga ne mozes 'saviti' na pola kao novcanik i staviti u dzep mada ce i toga biti za koju godinu.Ja nisam ni ocekivao cuda u vezi ovog modela,testirao sam mu fleksibilnost u radnji par puta cim je izasao i nisam cuo nikakvo skripanje ali deluje jeftin kvalitet izrade sve u svemu.Ispravice se sve to narednim modelima.
Rec 'lazan flex' bas i ne pije vodu jer je jedinstven na trzistu po tom pitanju i moguce ga je saviti/ispraviti/zavrtati do neke tacke,doduse male ali ipak ima.

Ne znam kako nisi cuo, ovaj sto sam ja savijao je pucketao kao da ce da se raspadne. Bas onako glasno i neprijatno.

Vrh Dno