Ma vidi se dole kod ulaza za sluske. Citam pisu za ekran da su bolje boje ako se koristi duze vreme na 100% osvetljenjeTo je self healing sloj. Prepozna se u središnjem delu.
Ja npr "dolazim" sa Lumie 1520 i flex mi se cini kao da je bar duplo glatkijiJos uvek imam i 1520 i flex i i dalje vidim da je flex tecniji, a pri tom 1520 radi savrseno glatko.
A jel ti koristis flex ili ? Nemoj mi reci ne, taman sam se ponadao da jedna samsung ili lg tema moze da prodje bez bataka i njegovog z2.E to ni meni nije jasno bilo kada mi je drugar pričao. On je prešao sa neke jeftinije lumije na g2.
Ja 3 dana osvetljenje na 100 i kod mene problem resen. Telefon je za ove pare fenomenalan.Ja sam taj problem sa sivom i zrnastim ekranom lako resio, prodao sam telefon![]()
Ja sam taj problem sa sivom i zrnastim ekranom lako resio, prodao sam telefon![]()
Dzabe si se ponadao, tu sam.A jel ti koristis flex ili ? Nemoj mi reci ne, taman sam se ponadao da jedna samsung ili lg tema moze da prodje bez bataka i njegovog z2.
Ja 3 dana osvetljenje na 100 i kod mene problem resen. Telefon je za ove pare fenomenalan.
Jesam, bila je sva u mrljama. Slikacu kad dodjem kuciJel si ovom metodom resio i cudnu sivu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari