Šta je novo?

LG G Flex 2

Jel imate vi pozadi kao da je nalepljena neka folija ili mu je to ovaj self healing sh.t.

Ja npr "dolazim" sa Lumie 1520 i flex mi se cini kao da je bar duplo glatkiji :) Jos uvek imam i 1520 i flex i i dalje vidim da je flex tecniji, a pri tom 1520 radi savrseno glatko.

E to ni meni nije jasno bilo kada mi je drugar pričao. On je prešao sa neke jeftinije lumije na g2.

Ja imam flex 2 i L1520 i ne mogu se sloziti da je bas flex tecniji. Neke aplikacije rade tecnije na flexu. Npr chrome tecnije od IE. Ali kroz kretanja kroz meni ne bi dao prednost flexu. Mozda blaga prednost lumiji. Naravno igre su bolje na flexu. I lumija se bas puno greje pozadi za razliku od flexa.

Jedino kako bi mogao da objasnim je da je kod L1520 skoro idealno glatko kretanje kroz menije i "desktop" a kod flexa je isto tako idealno, samo kao da ima jedno 200fps-a. Deluje nekako masno i mesnato (u pozitivnom smislu).
Do skoro nisam mogao da razmisljam o androidu kao glavnom telefonu, ali Flex me je totalno zbunio cenom, kvalitetom, fluidnoscu, baterijom, dizajnom.

Lumia ponekad ima onaj cuveni resuming od pola sekunde prilikom izlaska iz aplikacija. Ali nema seckanja. A flex nema tog reduminga ali hoce da secne po nekad ali jako retko doduse. Do sad se nije restartovao ili sam ugasio. Lumia me najvise nervira zbog preteranog grejanja koje zna da bude iritantno i to je jedini razlog da bu ga menjao za L950 ili L950XL (mada je ovaj precenjen i ne vredi 600€)

Jel moze neko drugim telefonom ako je u mogucnosti da slika sivu boju jer sam uporedjivao 2 flexa do sada i razlicita je. a tripujem se da se kod mene menja, ne zavisto od novo-a osvetljenja.

Ja sam taj problem sa sivom i zrnastim ekranom lako resio, prodao sam telefon :D

Izgleda da radi ona fora sa ekranom na 100%, bela i siva su se stvarno popravile posle par dana.

Kako se meni cini ostavicu ja ovako na 100% :) Lepo se vidi, fine bojice, opet izdrzi preko 2 dana mog koriscenja. Eto, problem resen :)

Ne možda, nego hoće. Pogotovo na 100%.
A kako vas ne bole oči na 100%?

Mene hoce da ubije na 100% oci u zatvorenom. Napolju je ok

Naravno da moze, ali na 100% mu mnogo manje vremena treba.

S5 i S6 bas ubijaju oci. Ja ne mogu da gledam ni minut na 100% :D

Napljuvan je zestoko po netu, pa valjda je i slaba potraznja. To mu obara cenu...

Vrh Dno