Videcemo sta ce doneti i hoce li uopste doneti 6.0. Ima nekih boja ocajne suNavici ces se na ekran... Nije toliko los, a sa 5.1.1 nema ni laga ni zagrevanja. Cak i manje se zagreva od npr g3 i g2 koje sam imao.
Navici ces se na ekran... Nije toliko los, a sa 5.1.1 nema ni laga ni zagrevanja. Cak i manje se zagreva od npr g3 i g2 koje sam imao.
Nije displej zrnast, nego je to takva tehnologija POLED. To što se vidi preko je kao neki sloj, kao mat foliju da ima. Ali se vidi pri tamnijim pozadinama kada je slabije osvetljenje. Vremenom se navikneš i uvidiš koja je bruka zakrivljenj displej.Bas je cudan ekran, nisam primetio famozni lag i ringlu na poledjini telefona ali mi je zrnast ekran odmah upao u oko.
+1Ja sam toliko navikao na ovaj zakrivljeni ekran sa kad uzmem neki drugi, deluje mi kao da je zakrivljen unazad..
Isti osecaj sam i ja imao, i stvarno ne izgleda ko da ima 5"5 inca, ali sad naspram m8 mi izgleda flex kao zvecka za decu+1
Mnogo mi je cudno kad uzmem bilo koji drugi telefon sada. Stvara utisak da je iskrivljen suprotno od flexa![]()
Pa naravno, ali to ne primećuju ljudi koji dođu sa s3, nekog Lenovo i šta ti ja znam već.
Zato, kada neko krene da hvali svoj novi telefon, ja uvek pitam koji ti je bio prethodni. ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari