Šta je novo?

LG G Flex 2

Pa izgleda da ne postoji definitivno perfektan displej na flex 2

Pa da, 50+ i onda je vrh, ionako je minimalno osvetljenje prejako, to su namerno stavili da se upravo ne bi videle mane ekrana, lukavi su

Bela boja je ok, siva je malo losija na minimalnom osvetljenju ali navikne se covek :) Nije toliko strasno da nekome bude razlog da ne kupi telefon. Losa je ali se u svakodnevnoj upotrebi i ne primecuje to

Juce ga stavio da se puni na njegovom punjacu i prvi put mi se desilo da bas sporo puni. Trebalo mu je skoro 3 sata da se napuni. U cemu je fora ?

primetio sam da se kod mene sporije puni samo dok čačkam telefon dok je na punjaču. Isprati nekoliko ciklusa, mozda je nesto ubagovalo, ili nesto punjac i kabl zezaju.

Poslednja izmena:
Meni se puni 20-100% zasat i po na njegovom punjacu od 1.8 A

1.8A али не на 5V него напон шета од 5 до 9V на овом брзом пуњачу у складу са задатим програмом пуњења, тако да је исти ефекат као да би на 5V пунио са 3A приближно, тј. скоро дупло већом снагом. Мени од око 20 до 100% напуни за око 30-40мин.

Bolja je kamera od M8. Po danu sigurno. U low light nisam ukorenjivao. Baterije bi trebalo da su tu negde +/- 10%

Bas je cudan ekran, nisam primetio famozni lag i ringlu na poledjini telefona ali mi je zrnast ekran odmah upao u oko.

Navici ces se na ekran... Nije toliko los, a sa 5.1.1 nema ni laga ni zagrevanja. Cak i manje se zagreva od npr g3 i g2 koje sam imao.

Ekran ima nedostataka ali svakako nije zrnast i ne primecuju se pixeli. Ima problema sa sivom bojom i autoosvetljenjem ali ovako nije los

+1
Нема лага, нема грејања на 5.1.1, брз ко муња, свака препорука. Одличан однос цена/квалитет. Зрнатости нема, али је сива нешто лошија, не смета уопште.

Navici ces se na ekran... Nije toliko los, a sa 5.1.1 nema ni laga ni zagrevanja. Cak i manje se zagreva od npr g3 i g2 koje sam imao.

Ja sam presao sa nexus 5 i za mene ovaj fon laguje dok drugi to ne primecuju..

Pa naravno, ali to ne primećuju ljudi koji dođu sa s3, nekog Lenovo i šta ti ja znam već.
Zato, kada neko krene da hvali svoj novi telefon, ja uvek pitam koji ti je bio prethodni. ☺

Kao kada me je drug ubedjivao da njegov s5 radi kao moj n5 ali sta ces :D

Bas je cudan ekran, nisam primetio famozni lag i ringlu na poledjini telefona ali mi je zrnast ekran odmah upao u oko.
Nije displej zrnast, nego je to takva tehnologija POLED. To što se vidi preko je kao neki sloj, kao mat foliju da ima. Ali se vidi pri tamnijim pozadinama kada je slabije osvetljenje. Vremenom se navikneš i uvidiš koja je bruka zakrivljenj displej.

Što se tiče laga... Ne znam za Nexus, ali telefon radi egal sa G4, S6. Poređenje sa Note 4, S5 i G3 je smešno jer je za dva koplja ispred njih po pitanju performansi.

Onda bi definition trebalo da probate par Nexus/gpe/HTC/Sony telefona.

Ja sam toliko navikao na ovaj zakrivljeni ekran sa kad uzmem neki drugi, deluje mi kao da je zakrivljen unazad. :) oseti se lag ponekad, ali ništa ozbiljno...

Mislio sam da predjem sa flexa na note 4 ali ako je 2 koplja onda nista.

Pa ja dolazim sa e+, g4 i z3 compact telefona. Ne vidim da je nesto losiji po pitanju brzine. Zakrivljen ekran jeste dosta praktican, kao da drzim za inc manji telefon od g4.

Zakrivljen ekran je extra za yt filmove citanje sve ali telefon nije za dzep. ***e dobicu zulj na nozi kolko nije za farmerke, bez torbice nista.

Bolji za džep nego ravni. Ovaj se savija pa nema brige. Samo treba da se navikneš.

U sto je dobar 4k uz cinema 4k na 200mb bitrate, jeste da zauzima mnogo ali je neverovatno dobra slika.

Pa naravno, ali to ne primećuju ljudi koji dođu sa s3, nekog Lenovo i šta ti ja znam već.
Zato, kada neko krene da hvali svoj novi telefon, ja uvek pitam koji ti je bio prethodni. ☺

Ja npr "dolazim" sa Lumie 1520 i flex mi se cini kao da je bar duplo glatkiji :) Jos uvek imam i 1520 i flex i i dalje vidim da je flex tecniji, a pri tom 1520 radi savrseno glatko.

Vrh Dno