Šta je novo?

LG G Flex 2

Aj nemoj i ti preterivati. Jednu trku u NFS :D

Da li je moguce da lik prodaje za 200 evra? Sumnjivo mi mnogo mada ima dosta pozitivnih ocena.

Ne kapiram da lik nije stavio 220, opušteno bi prodao za dva dana

moze se naci nov sa garancijom za 250-260,a ovaj nema garanciju i pise da je star 35 dana a ko zna koliko je jer se to ne moze proveriti da ja znam...tako da je oko cena...po meni

U jednom servisu u Novom Sadu gde je moj stariji brat uzeo s5 neo,se moze kupiti za 255 evra...ne dobija se racun,ali on daje garanciju svog servisa na godinu dana...

moze se naci nov sa garancijom za 250-260,a ovaj nema garanciju i pise da je star 35 dana a ko zna koliko je jer se to ne moze proveriti da ja znam...tako da je oko cena...po meni

Ja ne videh sa nekom normalnom garancijom, ne racunam one od 12 meseci iz nekog levog servisa

*** ako oces fiskalni onda je duplo skuplji...imas ove Suboticane sto donese iz Madjarske sa garancijom od godinu dana u Madjarskoj...

Po meni je najbolja varijanta kupiti od onog koji je kupio kod operatera telenoru,mts,vip sa garancijom od dve godine...ima par njih sto prodaju huawei p8 sa 3 godine premium garancije...

Ja do sad nisam video ni jedan oglas za flex 2 sa domacom garancijom operatera, jer niko nece ni da ga proda, platili ga boga oca a sad moraju za ispod 250e da prodaju.

To jeste... Kod operatera ne pada lako cena...najjaci je telenor autlet sto prodaju neke leseve od pre 5 godina po ludackim cenama

Sto se tice z2 ni sa fluidnoscu nisam odusevljen, sad na s3 neo koristim cm12 rom i kada listam stranice u app drawery sve ide glatko kao da radi na 60fps(sto bi i trebalo tako da radi), a na z2 ide glatko ali ja kao da primetim da nije to to, kao da radi na manje fps i kad brzo prebacujes vidi se razlika izmedju z2 stock rom i s3 neo aosp rom... Sad ne znam da li sam ja lud ili sta... Isto je i sa bratovom xperiom m4 aqua, kada se spusta notifikacioni bar kao da radi na 20fps, nije glatko
Stavi Nova launcher pa listaj onda app drawer. Spustanje notification bara na Z2 je maksimalno fluidno.
Jesi ti uporedjivao pa si siguran da je z2 bolji? A performanse su sigurno bolje pogotovo kad su zahtevnije igre u pitanju zbog sd810 i adeno 430.
Igre me ne zanimaju a tu je Flex tek u problemu. Poznato je koliko padaju perfirmanse kod S810. U realnom radu je Z2 vrlo blizu Nexusu po pitanju fluidnosti.

Ja ne znam o cemu pricate, kakav problem s performansama? To sto pisete veze nema sa realnim koristenjem ovog telefona. Jedno je vrtiti 10 puta antutu za redom a sasvim drugo koristiti neku normalnu aplikaciju/igricu. Snapdragon 810, posebno adreno 430 se i ne oznoji na 1080p, evo igram nfs i telefon je jedva topao i nema nijednog drop frejma. Cak i kad throtla 810-ka ne pada ispod performansi SD801... Ko nije probao flex 2 sa zadnjim updateom nema sta da pise. Jedina prednost te Z2 je nesto bolja baterija i custom romovi, a ta prica o performansama ne stoji.
Jos cinjenica da se prodaju po istoj cijeni cini flex 2 no brainer za te pare.

Poslednja izmena:
Prednost Z2 custom romovi?! Nisi bas puno pratio desavanja oko Z serije.

Baterija nije nešto bolja nego skoro duplo bolja.
Ja tučem 7h ekrana na lte/wi fi kombinovano, osvetljenje na auto.
Kad sam ceo dan kući bude i 9h ekrana.

Kakva god da je situacija romovima na Z2, bolja je nego na Flex - u, pošto koliko sam video nema ništa osim root - a

Pa po meni nema z2 nikakvu prednost, meni nije problem puniti prije spavanja telefon, ali eto gore sam naveo neke realno bolje stvari. Imao sam Mate 7 sa fenomenalnom baterijom pa sam ga prodao zbog generalno loseg hardwera.
U svakom slucaju prednost jeste otkljucan bootloader bilo kojeg telefona u odnosu na flex2. Cisti android na istom procesoru kao nexus 6p plus manje pixela za gurati bi jednostavno bila raketa...
U svakom slucaju nije ovo tema z2 vs flex 2, ovaj lg je relativno nov telefon, odlicnog hardwera i svakako je future proof posebno jer se prodaje za male novce.

Poslednja izmena:
Da li je planiran update na android 6.0 za ovaj telefon? Negde procitah da na 6.0 mora otkljucan bootloader da bi se rutovao, bez aosp roma i mogu ali bez root+xposed ne mogu

Koliko procitah ide 6.0 na flex tamo nekad kad i za G3, mozda prije a mozda i poslije, uglavno Q1 2016 ako ne lazu...

Nikoga nije briga kako se ponasa z2 imate temu pa pisite tamo..

Posto je tema Flex2 mogao bi neko od vlasnika da postavi neki snimak da vidimo taj lag free rad, da ne pisemo samo o Z2. I, naravno, multitasking.

Igre me ne zanimaju a tu je Flex tek u problemu. Poznato je koliko padaju perfirmanse kod S810. U realnom radu je Z2 vrlo blizu Nexusu po pitanju fluidnosti.[/QUOTE]

Ja sam lepo pitao jesi ti igrao neku igru na flex-u 2 i da ti je zabagovao ili poceo da secka???
Pad performansi apsolutno ne vidim ni posle sat vremena igranja. Celo vreme igra leti i ni da secne. A temp nenide preko 42-43 C.
Ni u svakodnevno radu nisam primetio nikakav bag ili restart za 3 meseca koriscenja. Ako je prioriter baterija onda je Z2 mnogo bolji izbor. Ali ces bez igrica izvlaciti 4h prosek SOT mesovito 3G Wifi. Za jedan dan dovoljno od jutra do veceri za 95% korisnika. A ne razumem ljude koji hoce da im traje baterija 2 dana a mogu svaki dan da ga stave na punjac i za manje od sat i po 20-100%

Necu da mi traje 2 dana,ali hocu uvece da imam 50% a ne 10 ili 20% pa da drhtim ako krenem negde napolje.
Ovako sam bezbrizan po tom pitanju.
ja uvek vijam telefone koji mogu minimum 4h ekrana da guraju na lte,na wi fi svaki moze da izdrzi dosta. . .

Ljudi hvala vam mnogo na pomoci, narocito hvala Vojkanu za tip za history. 25 sati od skidanja sa punjaca 1h sot, 74% baterija. Otprilike sam toliko imao i na lumiji, mozda sad na flexu cak i vise izgura. E sad cu da mu ukljucim i gps pa da vidimo. Onu istoriju ne ukljucujem vise nikad :)

Taj marketing oko pregrevanja su ljudi mnogo ozbiljno shvatili. Slazem se, ako nesto pricate kupite telefon i proverite, a ne da gledate po youtube-u. Evo ROCK valjda zna bolje kako se ponasa telefon od ostalih koji ga nemaju.

Sve je to lepo, platili ste ga malo, lepo radi itd. Ali svaki, bukvalno svaki, telefon sa S810 ima problem sa padom performansi. Sad je Flex izuzetak, ma daj...

Ja ga koristim vec par dana, i polako sam se navikao... Uporedo imam i oneplus one, pa mogu da ih poredim. Ja primećujem pad performansi, posebno kad igram nfs. Kao da za sekundu ili dve uspori, pa se vrati. Manje se greje od Oneplus, ali je kamera u noćnim uslovima značajno lošija. Pored toga, čini mi se da softver kamere previše obradi ivice, tj. sharpening. Ja nisam bas reprezentativan što se tiče baterije, pošto mi je uključen Google now, Bluetooth stalno povezan sa Smartwatch, i igram igrice po sat vremena... Sa takvim korišćenjem dobijem oko 3 sata sot...

Nazad
Vrh Dno