Šta je novo?

LG G Flex 2

dao mu je note 4 po guzi :) ?!?! šalu na stranu,obratite pažnju na osvetljenost jednog i drugog ekrana i na kontrast ......flex 2 kao da ima naočare za sunce.......... ?!?!?

Poslednja izmena:
Pa LG svoje najbolje panele prodaje drugima, npr Apple-u a prosecne ugradjuje na svoje vodece modele ili na ove eksperimentalne flex :) Mada pored N4 amoleda skoro svaki IPS deluje ispranije.. s'tim sto ovde ima razlike i u osvetljenju ali se ne zna da li su oba na 100% ili koliko vec.

Uz to vidim da su ''obogatili'' UI pa je i N4 brzi od najnovijeg flex-a sa S810, jednostavno LG carevi :)

Mislim da ce biti minimalne razlike u brzini S6-M9-Z4, ko zna, mozda sada bas S6 Exynos bude najbrzi u ovakvim testovima.

Poslednja izmena:
Da, cim je flex :d greska. Ma mislio sam na to da LG stvarno prodaje najbolje panele Apple-u. Ovo je neki oled a zna se da boljeg displeja od N4 nema, bar sto se oled/s-amoleda tice.

klasični LG... oni u g2 nisu uspeli ni s800 da ukrote, pa ni S4 Pro u Nexusu 4

Pa dobro to je telefon, mozes da obavljas pozive i saljes poruke to je najbitnije, sad sto ce igrice i ostale stvari da stekcu, nije bitno.

Mozda je namerno stavljen ovaj 810 u flex 2 da bi se bolje krivio od toplote :d

G2 sa stock softverom i S800 pocne da obara klokove i stuca cak i posle 10-ak min igranja temple run 2 ili malo zahtevnijem multitaskingu a u ostalim telefonima S800 u kombinaciji sa boljim SW radi odlicno tako da to dovoljno govori o LG implementaciji i softveru :d

Sto rece jedan ortak - narucio sam G2 i cekao navodno najbolji fon na svetu u tom trenutku a u nekim situacijama radi losije od S3.

[YOUTUBE]t5Ffk4R2O0Y[/YOUTUBE]

bas me interesuje koliko je ovaj oled displej dobar u stvarnosti. deluje dosta dobro na klipu..

treba sacekati neke bolje reviewe

Poslednja izmena:
Ovo je baš loše, ovo ni u srednjoj nižoj klasi nema, onakvo učitavanje homescreena... A tek baterija, sta reći, 16h uptime, 3.5h sot, u 2015oj god. Sramota za LG.

http://www.gsmarena.com/lg_g_flex2-review-1209.php

-Even before we got our LG G Flex2, the news broke that the Snapdragon 810 chip was having issues with overheating and Qualcomm is working on a newer version of the chip. This may have even led Samsung to drop Qualcomm as chip supplier for the upcoming Galaxy S6.

Unfortunately, the LG G Flex2 being the first adopter of the S810 hardware, would be a prime example of the new chipset pros and cons.
Our impression is that the LG G Flex2 got really warm while running a game, or even a benchmark app, for that matter. We also noticed, that when running benchmarks, its performance dropped after the first run, suggesting there is some sort of CPU performance throttling taking place when the temperature rises. The performance penalty amounted to about 20% and it restored back to normal only after the phone had the chance to cool off.

Evo po 10-ti put. Dakle istina je ono sto se pisalo i pise za S810.

Poslednja izmena:
Istina je ,ali kod lg-a ni s800/s801 ne rade kako treba.. Bolje da sacekamo m9 pa da pocnemo sa pljuvanjem :)

Haha, ma nemas nista od pljuvanja, tako je kako je. Napravili su glupost, a ovo je trebao da im bude najbolji SoC, i korak napred u odnosu na gotovo iste 800/801 i 805.
Valjda ce da isprave ovo ako uopste moze da se ispravi jer je problem ocigledno do Qualcomm-a, i nadam se da M9 nece imati slicnih problema.

Kazu\prica se da ce ispraviti nekom novom revizijom.. Naime prvi s4pro na nexus 4 je patio od istih ovih problema, dok su kasnije serije dobile doradjeni s4pro.. Tako sam procitao negde.

Poslednja izmena:
Bas ce biti veliki bedak ako htc konacno napravi vrhunski telefon na svakom polju (konacno dobra kamera pre svega) a onda cipset bude pravio probleme.

Kazu da ce on mozda furati LG-ov SoC.

Nesto su pravili u skorije vreme, zab sam kako se zove. Nisam ocekivao da ce ga u G4. Mada se mozda ugledaju na sams
Edit: Okacio je loznica

Vrh Dno