Cena deluje ok za 3 uredjaja u jednom. Da li pisac ima neku buffer-under-run zastitu?Analkinus je napisao(la):Interesuje me sta mislite o proizvodu LG combo CDRW/DVD 12x8x32/8x i da li je za njega realna cena od 115 eura?
Analkinus je napisao(la)::wave;
Pozdrav svima!
Interesuje me sta mislite o proizvodu LG combo CDRW/DVD 12x8x32/8x i da li je za njega realna cena od 115 eura?
mmarky je napisao(la):Koliko ja znam "ni kod babe nije dzabe"... ili sto bi se reklo, polako momci gde ste se zaleteli.
Sacekajte malo da vidimo kako se to ponasa posle nekoliko meseci rada. Jednostavno, "kombo" uredjaji su mnogo uredjaja u jednom i nijednu funkciju ne obavljaju kako treba - barem je tako bilo do sada.
Cak i ako je u ovom slucaju sve bolje odradjeno, to ce biti uredjaj za obicnu - laganu - kucnu upotrebu, jedan CD danas, dva DVD-a sutra i sl. A nikako kao unizveralni uredjaj koji sve radi, svaki dan po 20 sati bez prestanka...
Daklem... polako
Pozdrav...
BokiPK je napisao(la):Negde sam procitao da je to ustvari usporeni 16X(bar sto se tice rezaca),
Čak štaviše i ne treba polako. Sem u slučaju da se nema mesta u kućištu + slaba upotreba bili kog od uređaja, takve stvari treba zaobilaziti jer su stvar kompromisa, tj. "ni kod babe nije dzabe"...mmarky je napisao(la):Koliko ja znam "ni kod babe nije dzabe"... ili sto bi se reklo, polako momci gde ste se zaleteli.
Sacekajte malo da vidimo kako se to ponasa posle nekoliko meseci rada. Jednostavno, "kombo" uredjaji su mnogo uredjaja u jednom i nijednu funkciju ne obavljaju kako treba - barem je tako bilo do sada.
Daklem... polako
blue je napisao(la):Ja imam na notebooku Toshiba combo drajv i radi super. Jedini problem koji se javlja je taj sto kad narezem NoName diskove od 90 min. nece da ih citaju neki CD uredjaji (sama Toshiba cita bez problema). Inace, rezem po 5-6 diskova dnevno i nisam primetio neku razliku u odnosu na LG 16x rezac u stonoj konfiguraciji. Po nekoj logici stvari kombo uredjaji za stone masine bi trebali da su jos bolji (veci su a time i manje budzeni).
blue je napisao(la):Ja imam na notebooku Toshiba combo drajv i radi super. Jedini problem koji se javlja je taj sto kad narezem NoName diskove od 90 min. nece da ih citaju neki CD uredjaji (sama Toshiba cita bez problema).
blue je napisao(la):Ja imam na notebooku Toshiba combo drajv i radi super. Jedini problem koji se javlja je taj sto kad narezem NoName diskove od 90 min. nece da ih citaju neki CD uredjaji (sama Toshiba cita bez problema). Inace, rezem po 5-6 diskova dnevno i nisam primetio neku razliku u odnosu na LG 16x rezac u stonoj konfiguraciji. Po nekoj logici stvari kombo uredjaji za stone masine bi trebali da su jos bolji (veci su a time i manje budzeni).
JOBAH je napisao(la):Ako nije tajnakoju Toshibu imas? Gde si je pazario? Satellite? Combo DVD/CDRW?
Naprotiv, biće ih sve više u ovoj poplavi NN diskova bez licence.Bogda je napisao(la):Za te pare je dobar ali me je malo zabrinulo ovo problematicno citanje losih diskova. Doduse kako vreme ide takvoh diskova ce biti sve manje.
Analkinus je napisao(la)::wave;
Pozdrav svima!
Interesuje me sta mislite o proizvodu LG combo CDRW/DVD 12x8x32/8x i da li je za njega realna cena od 115 eura?
Mislio sam kako ide vreme necemo vise igrice i programe kupovati na kilo u CD-klubovima.vlasta je napisao(la):Naprotiv, biće ih sve više u ovoj poplavi NN diskova bez licence.
Bogda je napisao(la):Mislio sam kako ide vreme necemo vise igrice i programe kupovati na kilo u CD-klubovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari