Najkvalitetniji skart kabal koji sam nasao ( debeo poput palca na ruci sa pozlacenim pinovima) sam isprobao u startu ,bezuspjesno...
Onda sam u box ukljucio scart adapter iz kojeg izlaze 3 cinc kabla pa sam tako isao u TV (na cinc ulaz) opet neuspeh...
Veceras sam obisao cijelu kucu isprobavajuci uticnice a potom odnesao TV na tavan kako bi izbegao kucnu instalaciju i bio sto blize glavnom signalnom dolaznom kablu...
OPET KATASTROFA...
Sutra pakujem TV i odoh opet u servis da sedim tamo i da se igram sa kanalima (tamo je zadnji put sve dobro funkcionisalo)...A onda cu doci kuci da se opet malo izludjujem i razmisljam sta dalje... ))))) Hvala MASSTER..AKo ti jos nesto padne na pamet,pisi,a ja cu da citam i pokusam
Uzeh tv i kad pogledam koliko je radio pise nesto ESN: e8:5b:5b:21:14:34.
Jel' to koliko je radio? DA li je to sati ili dana??? I da li je puno da se bunim posto mi je obecano da ce doci sa 0 sati.
Pusten je preko nero home media ili kako se vec zove.
MENU pa stisni crveno dugme. To otvara servis info ili tako nesto. tu onda mozes vidjeti verziju softvera.
Rade,malo mi nije jasno ovo oko povezivanja lan kablom,ja hocu da pristupim odredjenim folderima u racunaru i da li je za to potrebno spojiti direktno TV i PC lanom ili je to moguce(i kako?)lan kabel u modem(u koji je vec racunar ukljucen) i onda cu imati pristup filmovimaHDD-u????pokusacu da budem od pomoci.
1. TV ima Ethernet port koji sam spojio direktno u ADSL ruter. Mislim da bi bez problema funkcionisala i veza TV-racunar, TV moze da se konfigurise sa fixnom IP adresom ili kao DHCP client.
2. Funkcionise bez problema.
3. Veoma. Utisak je sasvim solidan. Steta je jedino sto ne stizem da skinem/pogledam previse HD materijala.
Pozdrav, Rade
Rade,malo mi nije jasno ovo oko povezivanja lan kablom,ja hocu da pristupim odredjenim folderima u racunaru i da li je za to potrebno spojiti direktno TV i PC lanom ili je to moguce(i kako?)lan kabel u modem(u koji je vec racunar ukljucen) i onda cu imati pristup filmovimaHDD-u????
pitanje za vlasnike doticnog TVa
posto TV ne podrzava DTS zvuk da li kroz opticki izlaz moze da prosledi taj zvuk na obradu risiveru ili u mom slucaju logitech z-5500 zvucnicima koji imaju ugradjen DTS dekoder zvuka ili je jedina varijanta skidati 1080 fajlove sa AC3 zvukom?!
informacija mi je potrebna jer planiram da kupim ovaj ili slican model TVa
da li mozete da preporucite neki model Tva koji podrzava DTS?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari