Šta je novo?

LG 42LM660S

Mozda je nekome i smesno :)

Ja to vidim: Aj nek neko instalira novi FW pa ako se nesto s***e neka javi da ne s****m i ja.

Sad ti reci jel ne deluje tako? :)

Mozda deluje tako,ali aj da ispravim stvar da ne pomisle ljudi da sam ja takav,naime,juce sam prvi ostavio komentar na it.svetu o kameri kupljenoj za lm seriju an vc400,niko to do sada nije uradio.Vidis,ja sam lepo dao do znanja svima koje to interesuje da mogu bez bojazni da je kupe.Do sada ovde nisam pisao nego citao,ucio i rezimirao sto sam uspeo.Naravno da postoji bojazan sta novi up.donosi,komentar je ponavljam ipak bio šaljive prirode.Pozdrav

Instaliran... 04.51.07

Prevode sam probao, rade svi za sada, čini mi se malo brže učitava video... Videću danas...
Youtube i ostala i dalje isto... Sporije učitava...

Gde kupiti kameru za LG i kako vam se čini njen rad na skype?

Ne razumijem zašto vam smeta što čovjek neće da piše.

Ma ne radi se o tome sto nece da pise, nego sto prepusta nama da "rizikujemo" i probijemo led.

Nisam ni ja bio mrtav ozbiljan da streljamo coveka :)

Svašta. Obavestio je da ima nov FW. Da li hoćeš, ili nećeš da ga probaš - tvoja stvar. Nije rekao - aj sad vi probajte, pa mi javite.

Svašta. Obavestio je da ima nov FW. Da li hoćeš, ili nećeš da ga probaš - tvoja stvar. Nije rekao - aj sad vi probajte, pa mi javite.

Ok, my bad. Ja pokrenuh OFF, ja ga i zatvaram.

Gde kupiti kameru za LG i kako vam se čini njen rad na skype?

http://www.eponuda.com/web-kamere/lg-an-vc400-web-kamera-cena-236860

Nisam probao, al sudeci po ostalim aplikacijama sumnjam da ces biti prezadovoljan. Jos je u pitanju Skype koji ni na windowsu ne radi kako treba, na telefonima pa tek... A i cena je dosta napucana.

Poslednja izmena:
An vc400 skajp sam narucio iz N.S.preko poznatog sajta o kupovini,da napomenem da u slucaju kvara zovem njega jer kamera nije kupljena u Srbiji,zato i jeste 65e.Pri brzini od 4 nijednom nije ni secnula video poziv,kada vas neko zove nema tona skajp poziva,samo aplikacija dole u uglu o pozivu,mozda mana mozda i ne,jako bitna stvar,skajp radi i dok ide film sa usb,ja sam sve u svemu zadovoljan.Pozdrav

Hvala na odgovoru, kao što rekoh, prevodi rade, a filmove otvara za cca 3sec. što do sada nije bio slučaj... Mada mislim da sledi još jedan update, bar tako pišu na forumima, ne znam dali to isto znači i za naš model... Ono za gašenje informacija koje lg prikuplja o našim navikama, ako mogu tako da se izrazim...

Расплињени смо у 4 теме... Углавном, мени се на 570лс све поправило после апдејта. Видио учитава дупло брже преко Nero Media Home NASa,

Vidim da niko ne spominje, ali eto informacije radi, meni je posle update-a na 4.50.13 televizor prestao da sarađuje sa netgear wi-fi adapterom. Nadao sam se da će ovaj najnoviji update popraviti stvari, ali ništa od toga. Možda sa nekim budućim proradi...

Hmm, a koji ti model tacno imas. Posto 660 pa na gore ima vec ugradjen wireless.

Vidim da niko ne spominje, ali eto informacije radi, meni je posle update-a na 4.50.13 televizor prestao da sarađuje sa netgear wi-fi adapterom. Nadao sam se da će ovaj najnoviji update popraviti stvari, ali ništa od toga. Možda sa nekim budućim proradi...

Izvinjavam se što nisam napomenuo, imam 42LM620S.

Za servio moras da uradis sledece:
1. Kada servio detektuje TV, klikni na Generic DLNA profile i promeni u LG TV
2. U jednom od tabova, treba ukljuciti Transcoding.Posle toga ce se pojaviti titlovna na DLNA.
Pomoć! Do sada sam filmove prebaciva na usb. Recimo da sam amater što se tiče kompjuterdke tehnike a vidim da se ti poprilično razumeš možeš li da mi pomogneš kako da puštam filmove direktno sa pc-a. TV je 47lm690s povezan lan kablom sa wi-fi ruterom, jel treba da instaliram neki program na pc, odakle da ga skinem i kako to sve da upakujem da šljaka ili ako znaš neki post gde je to do detalja objašnjeno

Potraži serviio , instaliraj ga na pc, pođeš folder gde su filmovi, dodaj tv u spisak uređaja i podesi da je lg tv , uključi transcoding zbog ritmova i to je sve.

Potraži serviio , instaliraj ga na pc, pođeš folder gde su filmovi, dodaj tv u spisak uređaja i podesi da je lg tv , uključi transcoding zbog ritmova i to je sve.

Namestio sam sve navedenim redom ( malo je bilo muke i lutanja pošto je tvoje uputstvo vrlo sažeto pa sam neke stvari sam provalio ) ali sve u svemu mi je pomglo.
Zahvaljujem na pomoći.
Kad pustim film odprilike mi na pola sata pukne veza, izgubi mi se servio kao ulazni uređaj na televizoru a na PC-i mi stoji da je status servera "Runing", moram da ga stopiram i ponovo pokrenem da bi mi se pojavio na televiziji kao ulazni uređaj i ponovo da pokrenem film.
Televizor je sa modemom povezan lan kablom.
U čemuje je problem, dali postoji na serviu vremensko ograničenje (nemogu da provalim), ili nešto nisam dobro podesio ili zeza modem (mada internet veza mi ne puca ) ??

Poslednja izmena:
I meni se to dešava, nisam provalio zbog čega... Doduše dešava se veoma retko.
Kažu da ume da se izmešani wifi kanali sa okolnim mrežama, ali to kod tebe nije slučaj. Probaj da fiksiras ip adresu televizora.

Poslednja izmena:
mislim da je problem sa dhcp=om, mada nisam uspeo da resim problem ni sa statickom ip... nekad radi super, nekad ( redje) ne... ja sam odustao od trazenja resenja...

Jel modeli za 2013 LA imaju panele od 100Hz ili 50?

Mislim da to niko ne zna, jedni kažu ovako, drugi onako...........

Pa 100 je super, ali neki tvrde da i LM i LA modeli koji počinju sa 6 imaju samo 50Hz.

Aj navedi izvor,
na temi LA660 imaju drugi podaci sa nekog stranog foruma.

pozdrav,moze li neko da mi objasni,kako na ovom modelu da kada AUTOMATSKI AZURIRAM PROGRAME SA SATELITSKE ANTENE,KAKO DA IZBRISEM ONE SUVISNE KOJI MI NE TREBAJU? HVALA!

Hehehe... Juče mi bio drugar i kaže mi... Vidi tv ti stoji ukoso, nagnut na jednu stranu, ja pogledam i stvarno jeste, e sad, on je na svom nosaču, fabričkom, skinem tv sa komode, proverim sve ponovo (skinem i montiram ponovo), i kad sam ga vratio na komodu, on opet stoji nagnuto u odnosu na komodu... Dodirujući jedan kraj rukom uspevam da ga ispravim, ima lufta (čitaj "radi"), ali kad ga pustim vrati se nanovo u isti poloćžaj, stavio sam i wasser-vagu i po njoj je ok...

Savet?!

Nosi ga u servis ili podmetni neku knjigu.

Nazad
Vrh Dno