Šta je novo?

LG 42LM660S

Probao sam Plex, rade titlovi i u njemu ali mi se serviio vise svidja. U svakom slucaju, titl mora da ima isto ime kao i film. Npr:

Nije ispravno ako imas:
Avatar.3D.SBS.BRRip.mkv.srt <- titl

Nije ispravno ako imas:
titl.srt <- titl

Da bi u potpunisti bio siguran da su imena ispravna moras podesiti windows da ti pokazuje ekstenzija iza imena fajla u folderu.

Probao sam Plex, rade titlovi i u njemu ali mi se serviio vise svidja. U svakom slucaju, titl mora da ima isto ime kao i film. Npr:

Nije ispravno ako imas:

Nije ispravno ako imas:
titl.srt <- titl

Da bi u potpunisti bio siguran da su imena ispravna moras podesiti windows da ti pokazuje ekstenzija iza imena fajla u folderu.

Ok znam za to u tom slucaju je film u tom folderu koji je oznacen serverom, ail imas varijantu da bilo koji film koji je u drugom folderu bilo gde na disku da kada ga pustis mize i da ha bcis na led lg ali tada nema prevoda samo slika, e to da li moze da se vidi kako i titl. Pozdrav;)

Nisam te razumeo. U cemu je problem da film i titl budu u istom folderu?

ok kada je preko plexa ali imas mogucnost da primer film ne ubacujes u folder plex-a vec je negde drugde na hardu i kada pustim takav film nema prevoda , film se zove isto kao i prevod ali nece da radi , jesi video tu moguvnost

Probao sam plex jedno kratko vreme i nisam imao problema. Imam folder u kome su filmovi. Kofigurisao sam plex da sharuje taj folder. On je sve to lepo indeksirao i na TV-u idem na ulaznu-listu/plex/.../film. Kad pustim film ide sa titlom bez problema. (LG-42LM671s).

Plex mi se ne dopada jer moram da ga konfigurisem kroz browser, vise mi odgovara Serviio.

Trenutno posedujem LG-47lm760s i osobno tvrdim da do sada nisam imao ni jedan problem sa filmovima koji su prethodno uradjeni i spakovani na hardu sa prevodom istim nazivom kao i video fajl(film.mkv,film.txt ili sub),kao sto su opisali yooyo i prethodni clan da ne imenujem.Nijednom se nije desilo da ne pusti bilo koji format filma sem naravno pravog bluray,jer ne prepoznaje fajlove,dok to ide preko kompa,bs player zakon.Tacno je da ulazenjem u Home mora da se saceka par secundi,nista strasno.Sto se tice povezivanja sa kompom,HDMI 1.4 kabal koji podrzava 3D 1080p i naravno zvuk preko optickog kabla u av resiver jer zvuk preko hdmi koji ide preko graficke je ocajan,a za potrebu sluzi :D

Nema on 50hz, nego ti sliku muti to sto nisi isključio neke stvari. Kasnije cu napisati sta sve treba.

Svi LG modeli 2012 serije 6XX imaju panele 50Hz. Veliki promašaj koreanaca! Pokušali su riješiti ovaj problem softverski, ali do sada bezuspješno.

A odlican je i windows media player ko ima win 7 dobar i interfejs ali nikako da se titl vidi na lg led, na monitoru kompjutera se vidi a ovamo ne ???. Znas li caku sta treba uraditi:,,:

Kako si povezao komp i tv?

bez zica onaj ruter od adsl sve je ok ali nikako da baci titl sve ostalo ok

Ne znam za plex, ali za serviio kada dodas LG TV u serviio kao uredjaj klikni na Generic Profile i promeni u LG TV. Fil i titl moraju imati isto ime:
film.mp4
film.srt

I mora da se vidi. Film pustas tako sto odes na TV-u u "Ulazna Lista", pa nadjes Serviio (mora da je pokrenut na racunaru) i dalje browsujes foldere dok ne nadjes film. Titl mora da radi 100%

Imam ovaj TV preko pola godine i za sad radi ekstra uzeo ga jer je tad bila neka akcija i davali 5 godina garancije na njega, a prije njega imao isto LG tada cim su se pojavili ti LCD TV platio ga preko 2500km i rikno mi nakon 3 godine a garancija bila 2g. i imao je sliku u slici, hard disk mogao si snimati programi i jos neki gluposti u to vreme bio vrh. E sad sto se tice ovog TV-a doskora sam gledao filmove preko njega tako sto bi snimio na USB i onda ga pustao al posto sam nasao jedan sajt gde daju online filmove tako da ne moram da skidam film vec samo pustim. E sad kad pustim tako film nakon jedno 45 min. gledanja film mi stane i pise da je momorija puna i onda me izbaci da li neko zna kako bi ovo mogao da resim ima li bilo ko kakvu ideju?

Ako neko ima odgovor,lepo bi bilo.Uzeo sam lm640s i podesio sam tv po podesavanjima MegaSkota,cini mi se,sa ovog foruma.E,sad nacin slike namestim na Expert 1,kao sto je tamo navedeno,medjutim nakon nekog vremena u levog gornjem uglu tv-a se pojavi onaj spisak tipa hdmi,lg smart i sve ostale te stavke(nadam se da znate na sta mislim,ne znam kako bih ih nazvao pravim imenom).E,kada se to pojavi,sva podesavanja se vrate na fabricko(nacin slike zivopisno) i sva ostala se vrate na fabricka podesavanja.Kada rucno nacin slike vratim na Expert 1 i sva ostala podesavanja se vrate na ona na koja sam ih podesio(MegaSkotova).Ima li neko resenje za ovo?Ne znam da li je pojava tog "reklamnog"dela u gornjem levom uglu povezano sa ovim promenama podesavanja ili ne ,ali je cinjenica da se desava u isto vreme.

Bilo ko?Postalo je neverovatno frustrirajuce svakih 5 minuta vracati rucno na podesavanja.Znaci,kako se pojavi taj reklamni deo u gornjem levom uglu,tako se sve vrati na "zivopisno",a to je negledljivo.Da li se ikako moze zauvek skloniti taj iskacuci deo gore levo?Bio bih zahvalan na bilo kakvom predlogu.Hvala

Na samom pocetku kada prvi put ukljucis tv morao ti je postaviti pitanje da li korisitis tv kao kucni ili kao tv za "izlozbu". Jako mi lici da si stavio ovu drugu opciju. Neko ce ti reci kako se to proverava i menja. Ja imam LW4500 pa ne bih bio kompetentan.

Hvala,druze,mnogo si mi pomogao!To je bilo u pitanju.Apsolutno nisam obracao paznju na taj deo,tv mi je stigao u subotu i nisam stigao sve da predjem.Hvala jos jednom.

Dali je neko uspeo da instalira neku aplikaciju na tv-u, meni nesto ne ide od ruke, ne moze da se uloguje. Napravio sam nalog na lg sajtu tamo se logujem bez problema ali na tv-u nikako.
svako iskustvo je dobrodoslo.

Dali je neko uspeo da instalira neku aplikaciju na tv-u, meni nesto ne ide od ruke, ne moze da se uloguje. Napravio sam nalog na lg sajtu tamo se logujem bez problema ali na tv-u nikako.
svako iskustvo je dobrodoslo.
Ne radi tako, moraš da napraviš nalog na TV, onda hoće.

Nije ispravno ako imas:

Nije ispravno ako imas:
titl.srt <- titl

Imam pitanje, a slično sam postavio i LG podršci i čekam odgovor... Naime, gledam filmove mkv preko usb i do sada je sve radilo kako treba, no nakon što je sam uradio update iz 04.41.03 u 04.50.13 imam problem, tv se znatno usporio, bar onaj smart deo, a filmove, bez obzira na isto ime i u jednom folderu, baš kao na tvom ispravnom primeru, neće da vidi, samo da napomenem, da na 32LS56000 isti usb, isti sadržaj radi bez greške, a na znatno boljem, posle update-a ima problem?!
Šta činiti...?

Primer, ovde neće da otvori prevod, a na 32LS5600 radi bez greške...
Folder: Percy.Jackson.Sea.of.Monsters.2013.720p..HDRip.x264.5.1.AC3-MiLLENiUM

Percy.Jackson.Sea.of.Monsters.2013.720p..HDRip.x264.5.1.AC3-MiLLENiUM.mkv
Percy.Jackson.Sea.of.Monsters.2013.720p..HDRip.x264.5.1.AC3-MiLLENiUM.srt

Pomoć!

Provericu kod mene na 671s, pa ću ti javiti.

Kod mene titovi rade. Doduše nisam probao sa usb-a, već preko dlna sa računara.

Meni posle najnovijeg updatea znatno sporije ucitava filmove

Meni su firmware updateovi totalno usporili youtube app - posle startovanja, dok ne otvori pocetnu stranu i baferuje slike, pa posle kod pretrage - sve je neverovatno sporo. Ethernet konekcija 100 Mb/s, brz net...

Kada ste radili taj posljednji update, da se i ja ne bi zeznuo? Mada uvijek ostaje opcija downgrade.

Novi update, 04.50.13, ne prikazuje titlove. Ljudi ***** zbog toga, evo samo jedne od tema na plex forumu:

http://forums.plexapp.com/index.php/topic/48882-update-041023/page-8

Ja kada sam kontaktirao nasu podrsku odgovor je bio: "Zasto ste uopste to radili ako je sve radilo kako treba" i "Ako su vam to filmovi sa interneta ne mozemo vam pomoci jer ne podrzavamo pirateriju"

Neki LG Genius koji nikad nije ni video SmartTV sudeci po onome sto prica...

Inace Downgrade je nemoguc na modelima iz 2012 i 2013, tako da je jedina opcija za sada cekanje novog FW... Ako uopste imaju u planu da isprave to

Kakva su Vam mišljenja o kupovini ovog TV-a,ali izloženog modela?

Ostao im je samo jedan,navodno tvrde da stoji "par meseci".

Pošto je prošlogodišnji model, sigurno ne stoji par meseci. Ukoliko ima neki dobar popust kupuj, inače jok.

Poslednja izmena:
Pa to i ja kapiram.
Ma nije ni neki specijalan popust. TV izađe 100.000 din.

Nazad
Vrh Dno