Nemam nacina da probam da li podrzava DVB T2 jer imam samo kablovski prikljucak, ne i antenski.
Tv i dalje odusevljava.
Digitalna kablovska na Ikomu izgleda odlicno, doduse zavisi od kanala do kanala, ali najbitniji su super (DM sat itd. )
Igrao sam se dosta sa Smart opcijama. YouTube aplikacija je odlicna, pusta HD materijal, a jos veca upotrebna moc je kad se upari sa Android YouTube appom. Onda pretrazujes na telefonu, a video se prikazuje na TVu. Ovu foru nisam nigde procitao, a bas me odusevila.
Igrao se takodje i sa DLNA. Probao Serviio i Plex. LG nativno podrzava Plex preko Medialink aplikacije na TVu, ali trenutno postoji neki compatibility issue pa mi Plex server restartuje TV. Inace Plex je pravi 'eyecandy' pa cekam da se ovo sredi sa nekim novim releasom Plex servera.
Odmah po ukljucivanju odradio upgrade na 4.10.37 koji donosi flash podrsku za browser (bar tako pise u release notes). Probao YouTube sajt i pusta klipove bez problema.
Trenutno me 'muce' samo dve stvari:
1) Za zemlju sam izabrao Srbiju pa mi u EPG umesto nasih slova izlaze 'kuke i motike'. Citao sam da je za ranije modele bila fora da se izaberu zemlje Svedska ili Finska, pa onda prikazuje slova bez kvacica. Ja nemam u izboru zemlje ponudjene ove.
2) Desilo mi se da mi se titl nekad prikaze duplo, dakle jedna recenica pa zatim za njom opet ista recenica. Ovo samo za 2 filma do sad i to ne za ceo film vec od jednog trenutka pocne ovako da se ponasa. Kad titl otvorim na kompu nema tih problema.
Raspisao sam se ali sam valjda nekom pomogao