Ja koristim cuocovu 12s verziju i nikad ni najmanji problem nisam imao vezano za te malwere i viruse, a pogotovu ne da mi se nešto samo instalira i sl. Šteta što ne postoji trenutna mogućnost da se instalira MM na US verziju jer je neverovatno upeglan.
Kupovina ovog telefona ne može biti loš potez nikada jer će pre ili kasnije sve doći na svoje mesto što se tiče firmware-a a ovakav kvalitet za ovaj novac jednostavno ne postoji.
To je link za CN verziju. http://bbs.le.com//zt/eui/le_pro1.html Ne ubacuj to ni slučajno, imaćeš hard-brick, pa ćeš morati da ga vraćaš iz mrtvih.
Za sad su u opticaju Cuoco 11S i 12S, sa različitim bagovima, pa ko ima vremena najbolje da isproba koji mu više odgovara. Cheltemov nije javno dostupan, postoji još španski Exodus rom koji deluje kao teška beta, kao i CM. To je to za sad, ja mislim.
Spanjeli rom, ili? Ako si ti pravio rom, koji stock si koristio kao osnovu? Google servisi su pretpostavljam ubačeni.
"Pozajmio" sam rom od Cheltemova i Cuoco-ai izbacio sve sto mi je bilo sumnjivo i sto je visak, stavio sam samo osnovne google servise. Instalacija je preko fastboot-a, ubacite usb kabal dok je telefon upaljen i samo pokrenete flash.bat, instalacija traje nekih 8-10min i izbrisace POTPUNO SVE na telefonu, racunajuci i internu memoriju. Tako je moralo da bude jer u suprotnom javlja fc greske. Pocetni ekran je valjda na Srpskom ali ako nije prebacite na srb. Molim vas da ne delite ovo po drugim forumima jer nista od ovoga nije moj rad a cheltemov ROM nije dostupan javnosti. Ja sam samo spojio lepo i korisno i ne bih da ide dalje od ovog foruma...
Link: https://mega.nz/#!Z90xFAbb!nKv791qJ1uhAEx3V_0VUdrE5r5NqBye38CmFmFN-Ghk
Veruj mi druže, da njih dvojica razgovaraju, možda bi imali mnogo više uspeha u portovanju MM-a ali sujeta je čudo, a ovo je daleko od spanjeli roma, da nije njih dvojice, slabo bi spanjeli uradio bilo štaOnda možda bolje da šalješ linkove preko pp, ionako neće biti više od 10ak korisnika ovde, kako je krenulo. Oriđinali Spanjeli rom, odlično.Moram samo da proverim sa ženom, kad će biti raspoložena da opet formatiramo telefon, pre neki dan sam zbog onih malware-a morao da formatiram sistem i menjam rom.
Ekipa,pozdrav iz Hrvatske.
Posto zajednica u HR sto se tice ovih telefona nije zastupljena,slucajno naletih lutajucima bespucima interneta u potrazi kako rootati ovaj mobitel jer me ne ide.
Naime,probao sam sve moguce linkove,instaliran mi je ADB,probao sam na kraju sa ADB Composite Device instalacijom i ne mogu rootati mobitel nikako.
Skinem TWRP sa XDA sa recoveery bat fileom,ukljucim usb debugging i sve napravim kako pise,pokrenem recovery bat datoteku na kompu,nesto se izvrti i to je to,nista mi ne iskoci na mobitelu da potvrdim,probao sam onda preko adb konzole i fastboot instalirati,ali adb sdk mi ne prepoznaje fastboot device iako mi je uredno prikazan u device manageru da je instaliran.
Sto je moguce da krivo radim ? Probati cu sutra jos na svome kompu sa Windows 8.1,ovo sam isprobavao na Windows 7 x64 ako ima ikakve veze.
Znaci raspakirao sam TWRP file sa XDA,prije toga usb debugging ukljucen i telefon prepoznat u Device Manageru kao ADB interface i kad stisnem recovery bat file nista se ne dogada.
Mozete me uputiti koje ste drivere tocno instalirali i postoji li mogucnost hard bricka uredaja ako pokusam rootati jer citam da se cesto dogada ?
Htio bi si ovaj bloatware maknuti,puknuti Greenify i onda kroz koji tjedan lagano u testiranje ROM-ova krenuti
Eto pozdrav jos jednom i hvala na pomoci...
( btw.ako nekome treba,ima na efox de stranici za 170-tak eura mob,dode u roku 3-4 dana iz Europe,jedino vama mogu pdv nabiti )![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari