Šta je novo?

Letv X800 / Letv Le 1 Pro

Na ovoj US verziji bi trebao da bude instaliran Play Store? Ili ja gresim?
Vidim da na E Fox sajtu ima slika na kojoj se vidi da je instalian Play Store, pa mi zato to palo na pamet.. :)

Ima, naravno.

Jedno prosto pitanje: kada telefon stigne od prodavca, da li je neophodno menjati softver ili je on sasvim funkcionalan i tako? Odnosno, da li mu sa tim "originalnim" sa kojim je došao, radi sve ili ima iritantnih problema, pa ste morali da ga menjate?
Hvala.

Ima iritatnih problema, ne radi ugrađeni browser, ne radi youtube, i ne može da se instalira nova verzija, prijavljuje grešku prilikom selektovanja SMS konverzacija, neki pišu da ugrađena clock aplikacija baguje, ja nisam stigao da proverim...

Pojavio se taj 6.0.1 ROM na needrom-u. ( http://www.needrom.com/download/letv-x800-6-0/ )
Citam u komentarima i vidim da se ovaj jedan zali na preveliko trosenje baterija na @Cuoco92 romu.. Imas li ti takvih problema?
Baterija mi je za sada ili ista ili bolja nego na lollipop-u, ne mogu još uvek da potvrdim jer ga ne ispuštam iz ruku, sve živo isprobavam i testiram, tako da nemam još uvek konkretnu sliku. Danas mi je recimo kamera bila 2.5h upaljena na suncu (isprobavam manuelne modove, pošto sada postoji podrška za shutter speed, raw fotografije, kelvine i sl.) [emoji7]

Inače, ja sam oduševljen kako telefon radi na 6.0.1, skroz je fluidan i brz, stvarno je galaxy s7 smešan u odnosu na ovo. Ni jedan jedini restart ili sl. Za sada u beti ne radi menjanje tema, kao i native zaključavanje aplikacija, koliko sam mogao da primetim, sve ostalo 100% funkcionalno.
Telefon se puni dosta brže i manje se greje
uploadfromtaptalk1465660166530.jpg

Samo da ga onda neko skucka za US verziju. Ali onda mi opet ne gine root i instaliranje TWRP-a..
I nadam se da cu dobiti onaj adapter za nase uticnice.
Koliko mu treba da se napuni od 5-10% do 100%?

Pa nisam merio ali oko jedan i po sat bi trebalo

Najverovatnije ću kupiti ovaj tel, pa mi treba jedan savet: nikada nisam kupovao telefone tako što ih naručujem preko ovih vitruelnih (net) prodavnica iz Kine, a ni engleski mi nije baš jača strana, pa me interesuje koja prodavnica je sigurna i koja ima osiguranje od carine? I kako se koriste oni kuponi za umanjenje cene?
Hvala.

imas pouzdanog clana sa foruma koji direkt saradjuje sa ponajboljom prodavnicom na aliju - top one.imas i temu na - online trgovina podforumu.sve mozes lepo da ga pitas na naskom,decko je azuran i profi,verujem da ce lako i brzo se sve dogovorite.

Nema ovih letvi kod TopOne.

Mislim da coolicool jedini ima osiguranje od nase carine.

Ne možeš kombinovati flash sale akcije sa kodovima, inače je neverovatno povoljan na GB, 170 USD samo.

Može li neko da mi objasni ovo: telefon košta neverovatnih 150e. Kada ubacim kod za popust, on poskupi
http://cart.gearbest.com/m-flow-a-cart.htm
kod je: KIMOVIL200
Kad koristis kod za popust obracunava ti full cenu, a ne onu "akcijsku"

A napravljeno je tako da je u principu 90% stvari vec na nekoj "akciji" tako da ih ne mozes *****ati popustom na popust. ;)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

A, pa nisam baš imao nameru da ih za****m. Jednom prilikom sam hteo da kupim letv x600 na JD.com i tamo je bio na popustu od 155e i na to je išao kupon sa popustom od 40dolara, tako da je cena bila oko 120e na kraju. Mislio sam da i ovde važi to pravilo.
Pretpostavljam da je ovo nov telefon, pošto nigde nisam pročitao da je u pitanju popravljani primerak?

Drugo je to bilo na JD... :)

GB prodaje samo nove aparate koliko ja znam, ali cena se od uvek formirala onako kako sam gore objasnio

Za 2 dana opet počinje akcija na JD (promenili su ime u joybuy) . Trenutno x800 košta 169$, piše da će biti na akciji tako da ocekujem još nižu cenu. Biće i kupona ali oni važe samo za Joy (jd) collection

Stigao mi je i drugi primerak Letve koju sam poručio, međutim, nikako ne mogu da ubacim 6.0 da radi :( Ako Leeco ne reši da upgraduje i ovu US verziju, bojim se da nikad neće moći da se instalira MM kako treba, a to bi bila prava šteta jer odavno nisam video da neki uređaj tako fluidno i lepo radi. Čak mislim da mi i baterija bolje drži.

Što se JD-a tiče, imajte na umu da oni stavljaju pravu cenu bez popusta,što znači da će biti naplaćena i carina i pdv na tih 160e :)

Koliko si platio carinu ?
Ispravili su tu na JD, sad pisu cenu koliko si stvarno platio

Što se JD-a tiče, imajte na umu da oni stavljaju pravu cenu bez popusta,što znači da će biti naplaćena i carina i pdv na tih 160e :)

Apsolutno netačno.
Čak štaviše, lepo napišu cenu sa popustom koja je niža od bilo koje koju bi carinici izguglali.
Kad kažem napišu, ne mislim na rukom nažvrljano ko na aliju, već lepa profi nalepnica.

Poslednja izmena:
Ja sam to rekao iz licnog iskustva kad sam kupovao preko JD-a. Mozda vazi za proizvode koji nisu iz JD kolekcije a na popustu su, ne znam, ali za JD collection su stavili punu cenu bez popusta.
Tako je, lepa JD kutija i velika nalepnica, znam sve to, ali meni nije bila cena sa popustom vec bez, cak mi je kinjezara rekao da je to politika firme i da ne mogu da stavljaju manje cene.

Za 2 dana opet počinje akcija na JD (promenili su ime u joybuy) . Trenutno x800 košta 169$, piše da će biti na akciji tako da ocekujem još nižu cenu. Biće i kupona ali oni važe samo za Joy (jd) collection
Ja koliko vidim ovaj joybuy nije shop, samo nudi kinsku adresu za kupovinu robe.

I moze li na kraju ovaj telefon da izdrzi jedan dan prosecne upotrebe? Viber, tapatalk i malo browsinga na 3g/wifi kombinovano?

Drži 20h uz 4h sot-a, bt stalno uključen, sve sinhronizacije, oko 40 min razgovora, 80% WiFi 20% 4g, viber, watsup, fb, tapatalk...

Послато са Le 1 Pro уз помоћ Тапатока

Pozdrav svima, razmišljam da kupim telefon preko alija, ali koliko sam primetio niko ne govori kako je prošao sa carinom i koliko ga je telefon na kraju izašao... Može li neko konačno da kaže koliko je platio carinu, koja prodajna cena je navedena na pakovanju...?

Vrh Dno