Šta je novo?

Letv X800 / Letv Le 1 Pro

Pa valjda mu je instaliralo cim je morao ponovo klikati na Build Number da bi uključio Developer Options [emoji53]

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk

Kako vam vidi telefon u device manager-u kada se pojavi posle pokretanja tog bat fajla...tj. kada udje u fastboot mod...?!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Odes u About System i stisnes 5 puta ba Build Number, onda ce ti se u Settingsu pojaviti Developer Options i tu cekiras USB Debugging.

Zasto nece da vam se instalira ne znam, meni je iz prvog puta proslo :)

Pokusao sam ponovo. Instalirao je sistem oko 9 minuta, bar je toliko pingvin stajao na displayu. Sve je valjda odradjeno kako treba, medjutim, ja ne vidim nikakve promene u smislu interfejsa...I dalje je android 5.0.2....Nista novo nisam primetio.

Kasnije mozda ubacim CM 12...evo linka od danas, svi su zadovoljni kako se ponasa na njemu.
http://forum.xda-developers.com/leeco-le1-pro/development/cm12-1-rom-betahydri-letv-1-pro-t3416651

Promene su u smislu da je resen problem sa YouTube-om, GPS-om, obrisane su sve kineske aplikacije, i obrisanu su malweri koji su instalirali neke svoje sklj aplikacije.. Ostalo je sve isto.. (A i meni se UI svidja)

Ja sam mislio da probam CM, ali ne znam kako TWRP da instaliram. Mnogi kazu i da je na CMu (konkretno za sve telefone) kamera dosta losija.. Sad ne znam koliko je to tacno.
Mene jedino nervira sto ovaj Modern Combat 5 radi u 20FPS-a.. Ostalo je sve u redu. :)

Zna lineko zašto neće ni jednu tastaturu (a i još po neke stvari) da okrene u horizontalni mod? Naravno, čekirana je ta opcija u podešavanjima.

Poslednja izmena:
Probao sam ovaj CM 12.1 i izgleda da radi dobro.
Kada ustanem probacu jos da vidim kakva je kamera i zvuk.. Ako su i oni kao na Stock romu definitivno ostajem na ovom CM-u. Za bateriju kazu da je dobra na XDA. :)

Probao sam ovaj CM 12.1 i izgleda da radi dobro.
Kada ustanem probacu jos da vidim kakva je kamera i zvuk.. Ako su i oni kao na Stock romu definitivno ostajem na ovom CM-u. Za bateriju kazu da je dobra na XDA. :)
Super, ja jos nisam probao. Danas cu definitivno. Mada ja telefon ne koristim, samo hocu da ga sredim kako treba i prodam. Dobicu jos jedan za mesec dana, pa mozda njega ostavim za sebe ili suprugu.

Zvanicni ROM za US verziju:

https://sites.google.com/site/l1prousx800/

'Ladno su okacili na google sites. Koja slepacka i neozbiljna firma.
Okaceno pre 10 minuta, nema vise informacija. Meni je telefon jos na carini pa ne mogu da probam.

Ako bih sada isprobao ovaj CM 12.1 rom, da li posle, ako ne budem zadovoljan, mogu da se vratim na ovaj rom koji sam instalirao tako što sam pokrenuo flash.bat (tzv. Spanjelijev rom)? Carnifex, gde si pronašao ovu informacciju?

Ovo je rom koji već imamo. 5.02, samo bez meilvera... Tako kažu na forumu :(

Hehh, a ja se ponadao MM..
Ja imam jedan problem.. U CPU-Z mi pise da je brzina procesora 1.56GHz.. Zar ne bi trebalo biti 2.00GHz?

Ovo je rom koji već imamo. 5.02, samo bez meilvera... Tako kažu na forumu :(

Da, videh sada i ja. To nam je svima za nauk da ne kupujemo vise kinesko smece. Bilo bi lepo da objave kompletan source za kernel, da moze bar neki funkcionalni CM da se nabudzi.

MM ima samo za CH verziju.

Po meni je ovaj telefon predobar za ove pare i dobro radi i sa ovim romom. Naravno, sa 6.0 će biti još bolji, ali i ovako je odličan i vredan kupovine. Pošto je MM dobila kineska verzija, verovatno će i naša uskoro.

Ko hoce ovakav telefon i podrsku neka da Samsungu ili Applu 600 evra.. Mislim da nije u redu zaliti se ne podrsku za telefon koji je placen 160 evra, a ima ovaka hardver..
Kao sto @sasakv rece, pojavice se MM i za US kad tad.. Koliko sam citao vec se radi na CM13 za US verziju.

Sto se tice onog CM 12.1 (koji je Android 5.1.1) cini mi se da sve radi kako treba (Kamera, Wi-Fi, mobilna mreza, baterija). Tako da imate i cisti Android Lollipop za US verziju.
Perfomanse, barem sudeci po Antutu su dosta bolje u odnosu na Stock Rom (onaj od @Spanjeli). Na Stocku sam imao 68k, a na ovom CM-u imam 85k.

Jedino sto nisam uspeo da proverim je da li je kvalitet slika/videa i zvuka isti kao na Stocku. To cu prepustiti nekom drugom.

Ma opustite se. Ovaj telefon nije bio toliko popularan do sada. Tek ce biti romova i podrske. Ali i sada je telefon extra, stavite onaj officijalni US ROM ili spanjelijev za US , stavite Novu i uzivate. Nikakvih problema, jedino sto je lolipop. Ch verziju ako imate, imate MM, ociscen, extra, stavite Novu i uzivate.

Ko hoce ovakav telefon i podrsku neka da Samsungu ili Applu 600 evra.. Mislim da nije u redu zaliti se ne podrsku za telefon koji je placen 160 evra, a ima ovaka hardver..
Kao sto @sasakv rece, pojavice se MM i za US kad tad.. Koliko sam citao vec se radi na CM13 za US verziju.

Sto se tice onog CM 12.1 (koji je Android 5.1.1) cini mi se da sve radi kako treba (Kamera, Wi-Fi, mobilna mreza, baterija). Tako da imate i cisti Android Lollipop za US verziju.
Perfomanse, barem sudeci po Antutu su dosta bolje u odnosu na Stock Rom (onaj od @Spanjeli). Na Stocku sam imao 68k, a na ovom CM-u imam 85k.

Jedino sto nisam uspeo da proverim je da li je kvalitet slika/videa i zvuka isti kao na Stocku. To cu prepustiti nekom drugom.
CM 12.1 je ko zmaj.
Sve radi besprekorno. Tel radi brzinom svetlosti, interfejs mu je lepsi, kamera izuzetna. Sve preporuke

Vratio sam se sa odmora, vidim da je dosta pisano u temi ali ne mogu sada sve da čitam, ako ima nekih pitanja ili problema sa "mojim" romom, rado ću vam odgovoriti.
Inače, telefon je mi je bio upaljen oko 326 sati i sve je funkcionisalo besprekorno, 2x po 10h konstantno upaljena navigacija, puno slikanja, viber razgovora...pouzdanost 100%
Sada pokušavam da nešto napravim sa zvaničnim 15s verzijom za CN i kernelom od indijske 14s verzije za x900, ako to upali, eto nam MM-a za US verziju :)

Letva stigla danas, konacno... ali avaj, imam problem... probao sam da instaliram Spanjeli rom, ukljucio usb debbuging, i povezao telefon u MTP modu, medjutim notifikacija za MTP mod stalno izlazi ponovo i ponovo... racunar cas vidi cas ne vidi telefon... imam Windows 10, u cemu moze da bude problem?

Sada pokušavam da nešto napravim sa zvaničnim 15s verzijom za CN i kernelom od indijske 14s verzije za x900, ako to upali, eto nam MM-a za US verziju :)

Drzim palceve!!
Lepo bi bilo da i mi sa US verzijom dobijemo MM :)

Letva stigla danas, konacno... ali avaj, imam problem... probao sam da instaliram Spanjeli rom, ukljucio usb debbuging, i povezao telefon u MTP modu, medjutim notifikacija za MTP mod stalno izlazi ponovo i ponovo... racunar cas vidi cas ne vidi telefon... imam Windows 10, u cemu moze da bude problem?
U Windowsu 10 :)

Zna li neko kako da iključim blic koji svetli kada imam poziv ili sms? U pitanju je CM 12.1 V3? Drugi slot mi je telenor kartica i na njemu mi ne radi internet. Da li i drugi imaju taj problem?

Zna li neko kako da iključim blic koji svetli kada imam poziv ili sms? U pitanju je CM 12.1 V3? Drugi slot mi je telenor kartica i na njemu mi ne radi internet. Da li i drugi imaju taj problem?

Za ovo prvo ne znam (da iskren budem ne znam ni na sta mislis :) )
Ja u drugom slotu iman VIP karticu, ali internet nisam probavao. Da li ti je podesen APN?

Najbolje bi bilo da pitas tamo na XDA u temi za taj ROM, @BetaHydri ce ti najbolje reci da li radi ili ne radi uopste.. :)

Vrh Dno