Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Radi stvarno. Uninstall Panosearch i onda preko Google widgeta otvara Google search.
BTW jedno pitanje koje na koje mi sigurno neće odgovoriti u Šljamsung temama.
Jel moguće na Galaxy uređajima, konkretno S5 uraditi flash roma na noviji stariji (ako je isti naravno) da se ne obriše sve iz telefona? Kao na ovim LeTv telefonima.
Smara me opasno podešavanje od nule za skoro sve i ponovo kucanje šifri za naloge.

Mada je bilo priče da x600 na stock rom 011s ima nešto lošiji antutu score, i da ima nešto bolji WiFi(što sam i ja primetio), evo mog drugog antutu testa na 011s sa skoro punom baterijom :)
Screenshot_2016-03-02-11-30-40.jpg

odlican rezultat meni je oko 54000 mada baterija nije bila puna.

Namestio sam foliju (u servisu normalno) i uradjena je tacno e sada tu se javlja problem posto nosim lenuo case(stiti sa svih strana) i on mi sa donje strane podize foliju,sa fabrickom case je sve ok i folija stoji bez problema.Problem je sledeci sto mi kineska g..na poslala mat foliju a ne transparent a to me trasno nervira jer sa njom kao da imam HD ekran a ne fullHD .Jedino sto je glatka pod prstima.Ovo cudo nece dugo da bude na telefonu te neka neko stavi link gde je uzeo staklo a da je zadovoljan i da je transparentno(providno)

Koliko se vama puni X600? Meni od 10% do 100% sa standardnim LeTV punajcem preko 2h.... Zar ne bi trebalo to malo brze??

Ubačen poslednji 3.0 TWRP preko Flashify, konačno da ne vidim onaj grosshop.

Treba proveriti taj 3.0 .Uradeti beckup instalirati miui npr i posle restore beckupa da se vidi da li sve radi.

Ja sam uzeo drugarici X500 e sad koji ROM se najbolje pokazao za ovaj mobilni a da sve funkcije rade i da je stabilan?
Bilo bi pozeljno da ima Srpski ako nema moze i Engleski nije problem.
I ako moze upustvo kako se prebaci i instalira.
Hvala unapred!

10s, ovaj posljednji oficijalni. Ubacis ga u root telefona, onda ga preimenujes u update.zip izgasis telefon, udjes u recovery pojavice ti se dvije opcije na kineskom cekiras obije kliknes donju desnu ikonicu i flesovace ti se taj softver.

Jel u tom imaju kineske aplikacije?
A kakav je onaj italijanski?

U tom ima kineskih, kasnije ih moras zanrzavati. Kazu ovaj bb da je kao oficijalni samo je makao kineze.

Izašao je novi rom od bb72 zasnovan na poslednjoj 008s verziji x507 za indijsko tržište. To je prava stvar za one koji žele da imaju lepu internacionalnu verziju softvera bez i jedne kineske aplikacije. Jedina mana je ta što ne mogu da se dodele prečice za kapacitivne tastere kao na kineskoj verziji.
https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.rs&sl=it&tl=en&u=http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x500/502059-rom-letv-x500-bb72-basata-su-eui-507-versione-indiana-stock.html&usg=ALkJrhiNqQ7toRexWLd1Kk8Xl9LnScSfgg

Sve radi normalno? Baterija ne crkne ako se isprazni? Ocu da prodajem telefon pa bih mogao taman to da instaliram za narednog vlasnika :)

Nista ja cu od ovog italijana instalirati.

Sve radi normalno? Baterija ne crkne ako se isprazni? Ocu da prodajem telefon pa bih mogao taman to da instaliram za narednog vlasnika :)

Ako mene pitaš, ne znam, ja koristim x800 već duže vreme :)

Dobar je ovaj italijan, ja stavio na x600 kod devojke i mogu reci da lepo radi...verzija 10s...preporuka za njega...

Nakon fleša S11, pogubili su mi se kontakti, nema ih čak ni prego gmaila, da se nisu obrisali kad sam prošli put nešto čačkao, a na def app za kontakte, ne vidim ni mogućnost da se učitaju sa sim kartice.
Jer puno je bilo duplih, sa sim kartice, preko gmaila, pa sam kao sortirao, neke brisao iz prikaza, dal je moguće da su obrisani potpuno?

Poslednja izmena:
Jesi li probao preko kompa direktno na gmail da se nakacks da vidis ima li ih?

Vrati beckup ako imaš,uradi sinhonizaciju pa opet.Ja flešnem rom i odmah super su i gapps,wipe cache ,devilk i restart.

Možda neće da se sinhronizuju kontakti, mene je to zezalo vidi da li se sinhronizuju u google account-u

Čudno mi je da ne prikazuje kontakte sa sim kartice, jer mi je to gl. backup, a mrzi me sad da ubacujem u drugi mob da proverim, možda je i trebalo, ali se plašim da sam ih pobrisao prošli put kad sam brisao duplikate koji se vremenom stvore.

Elem, vratio backup, tu su kontakti, sad ću nekom app da ih backupujem.

Poslednja izmena:
Imaš apklikacije za beckup,uradiš pre fleš pa na cloud pa posle vratiš
ebce8b56b542d0d39e434360cf872d4b.jpg
ovde imaš sa kartice npr

Poslednja izmena:
Izašao je novi rom od bb72 zasnovan na poslednjoj 008s verziji x507 za indijsko tržište. To je prava stvar za one koji žele da imaju lepu internacionalnu verziju softvera bez i jedne kineske aplikacije. Jedina mana je ta što ne mogu da se dodele prečice za kapacitivne tastere kao na kineskoj verziji.
https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.rs&sl=it&tl=en&u=http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x500/502059-rom-letv-x500-bb72-basata-su-eui-507-versione-indiana-stock.html&usg=ALkJrhiNqQ7toRexWLd1Kk8Xl9LnScSfgg
Instalirao i super radi!
Preporuke svima.

Sa ovim Rom-om X500 mi daje sledeci rezultat.
Tako da preporucujem svima mobilni imam S5 imam osecaj da je x500 brzi po rezultatu na antutu x500 je bolji.

9a98f92e9ecf15013ce9072526b5e288.jpg

Ima i mnogo boljih rezultat za x500, evo za x600 stock 011s uploadfromtaptalk1457655975711.jpg

Nazad
Vrh Dno