Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Ma dosta je 16gb, i da se instalira dosta igrica, imate google drive i sve slike mozete tamo prebaciti, a daju 15gb prostora. Ja imam dva gmail-a tako da imam 30gb prostora kod njih besplatno :)
Nego ono sto me malo brine kod mog x500 jeste da se dosta greje, da li i vi ostali imate ovaj problem? Na primer pola sata igranja pokera, naravno ukljucen wi-fi i on se vec lepo zagreje. Primetio sam da ako je jace osvetljenje na ekranu da se vise greje. Takodje kad razgovaram a ukljucen je internet on se opet greje...
I samo da potvrdim, jel telefon ima samo jedan zvucnik? Mislim ima dva otvora za zvucnik a kod mene radi samo desna strana.

jedan zvucnik da, drugi otvor je mikrofon.. meni se grije samo na igricama sto je normalno a ako ti se grije u normalnom radu moguce je da neka aplikacija vrti procesor malo vise, tu mislim na kineske.. i nemoj zaboravit da je kuciste aluminijsko pa se brze ugrije od plastike ali zato i brze hladi.. ja od clouda koristim i drive i megu i dropbox.. Mega daje najvise free prostora, cak 50GB..

U hvala na odgovoru, sad mi lakse. Da telefon se brze i ohladi. Mega je onda zakon.

Ne bih ja od 16, maltene ništa nisam stavio, možda bačku zauzima, ali već skoro pola ode, na 16gb bi sve.

Jedino beckup je ogroman ali preko otg i twrp staviš direktno na flešku

Realno je glupo sto nisu ostavili mesto za karticu, a to rade i ostali jer im je tako jeftinije da naprave telefon sa ukupno 16gb umesto minimalno 4+8+ mesto za karticu, jednostavno na taj nacin ugradjuju manje skupe memorije.

Proizvodjaci izbacivanjem mem. kartice tvrde da je telefon stabilniji, pa zato je vecina pocela da izbacuje slot za memorijsku, ali povecavaju kapacitet interne...E sada, to sto mi nemamo $$$ da kupijemo modele sa 64 i 128GB to je vec nas problem...

Da li se nekom desavalo da nedostaju kontakti iz imenika? Cini mi se kao da je neki program pobrisao neke kontakte nasumicno...

Moras da apdejtujes sistem na 09 ili 010 i nece imati tih problema.

Jel moze neko ko ima x500 ili x600 da proveri da li mu u toku snimanja fokus radi automatski ili mora rucno da fokusira? Bilo bi lepo i da napise na kojoj je verziji softvera :)

Poslednja izmena:
Evo probao ja sad.
Imam miui rom, na njemu radi fokus prilikom snimanja ali na leui kameri nece, mora prst da radi.

Uopste mi nije jasno zasto su to uradili, lepo je imati manuelnu kontrolu fokusa kao dodatnu opciju ali ovako je prilcno glupo.
Prvo sam pomislio da je kod mene na x800 neka greska zbog custom roma koji koristim ali sad mi je nekako lakse kad cujem da je i na ostalim uredjajima tako.
Ispravice valjda u sledecoj verziji...

Mislim da je do roma jer probao sam i sa FV-5 cinema pro i isto nece .

Stigla i meni letva konacno :p
X500, odusevio sam se izgledom telefona ali ima nekog kineskog smeca u njemu :d
Koji se rom najbolje pokazao do sad i ako moze na pm neki kratak tutorial, posto se prvi put susrecem sa kinezom :)
Hvala.

Ubacio sam 10s, rutovao, zamrz'o neke app, ali kako ovoga da se resim? Jel moze nekako bez instaliranja novog launcera?
hs7rie.jpg

Stavi onaj talijanski ROM, nema tih kineskih ******, ima gaaps i pre rooted je.

Uvek kada ubaciš mora da flešuješ gapps ili preko google instalera da ubaciš

Imam 10s verziju, rutovao sam telefon i ubacio gapps, pobrisao kineske aplikacije.
Telefon mi sad nudi update na 11s.
Da li moze on to sam da odradi ili moram sve rucno iz pocetka (da ubacujem ponovo sve aplikacije...)?

Mislio sam da skinem sa neta, ali ga nema ovde: http://bbs.letv.com/zt/eui/le_1s.html Izgleda da su nasli neke bagove pa povukli update sa sajta...

Poslednja izmena:
Skineš celi rom i ako imaš twrp,wipe cache i devilk, flešuješ rom,super su i,gapps i wipe cache i devilk.Sve ti ostaje isto .

Sacekaj jos malo sa novim romo. Mozda nije sve kako treba.

uploadfromtaptalk1456491336389.jpguploadfromtaptalk1456491346221.jpguploadfromtaptalk1456491355679.jpg
Za sada sve radi,ima noviji kernel ali i manji skor na antutu.Neke nove opcije za bateriju ali su sve na kineskiom .Baterija uobičajena.

Kako ovog da se rešim? Kineski Google preko Nova launcher.
0411ff50a98bc5b618cd8dcbde301fc4.jpg

Hahaha, baš i ja danas provalim, i maknem taj google widget. Posle se setim da uopšte nisam instalirao google, mora da je to, ili možda nije.

Nije ovo widget već persistent search bar iz Nova launchera.
Imam Google apps instalirano.

Vrh Dno