Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

A ima li jos ko problem da mu nakon zavrsenog razgovora (samo kada ja zovem) u call logu pise da je UNKNOWN, ne pise broj koji sam zvao i sa kojim sam pricao?

Imam stock 10s, zamrzao sam kineske aplikacije. Mozda sam preterao i zaledio neku bitnu :)

Mora da si roknuo onog uncle nešto. :D

Nešto uncle nešto. [emoji12] [emoji2]
Nema veze sa tim, nešto uncle nešto služi da se ubije tako nešto što je on ubio. [emoji2]

Dopuna: Kada pozivam i pricam sa nekim ko je 063 onda sve radi normalno :)
Nemam pojma sta zeza...

Kako vam radi viber, meni se sam isključuje iako je na autostart i priority u notifikacijama, ne znam šta još da podesim.

U petak mi je pao saka x600. Kvalitet izrade telefona je dobar, ne odusevljava kao nubia z9 max koja je sva od stakla, meni fenomenaln. Telefon je dosao upakovan u silikonsku foliju.
Punjac je dosta brz, nije evropski pa sam kupio adapter.

Telefon je dosao sa sistemom ociscenim od kineskih aplikacija, tj. bilo je par, korisnih, uz pomoc kojih mozete da skidate muziku npr.
Djavo mi nije dao mira pa sam se malo igrao, instalirao sam miui. Odlicno radi posao.
Plan mi je da danas testiram bb72.
Narucio sam na aliexpressu adaptere za usb c, pet komada za 5e pa cu da ih rasporedim na kljucnim mestima.
Imam utisak da materija i ne traje nesto, mozda gresim.

I meni se činilo da baterija nije nešto dok sam bio na MIUI, kad sam instalirao BB72 sve je došlo na svoje mesto. Stavljam ga uveče na punjač kad ostane 10-20%, SOT bude oko 3-4 sata. Osvetljenje skoro max uz auto brightness.

Kako vam radi viber, meni se sam isključuje iako je na autostart i priority u notifikacijama, ne znam šta još da podesim.

Na EUI romovima (10S, vjerojatno i starijima):

Settings -> Battery -> Power saving management -> Advanced power saving -> Smart battery for apps

Ovdje disable-aj sve appove koje ne zelis da se sami gase nakon nekog vremena, tipa viber, messenger, facebook itd.

Ja sam dao like na ova tri posta za x500. Sad ti vidi kako se to racuna. Hehe

Sivi već ima dosta spuštenu cenu,nije htelo pre dve nedelje

Hvala,dosta je,uzimam ga sledece nedelje. :) da li je ok dati 180e za nov 16gb?

cini mi se malo puno.. ma da neznam kakve su cijene sad, ja sam za mog da oko 217 ili 207 na Aliju.. 32GB

Ja sam svog platio oko 240.. 32gb. U bosni sam ga uzeo.....krajem novembra

Zato je veca nego na online trgovinama...verovatno

Imace oko 11giga slobodnog. Tako bi trebalo

Ma dosta je meni i 2gb za moje potrebe,ali bitno mi je da lepo radi telefon,brzo i bez lagova i bagova.

Nazad
Vrh Dno