Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Važno je da zameni recovery a posle ukloni kingroot i flešuje supersu,ovo je mnogo lakše za one koji nemaju iskustva i plaše se da nešto ne zeznu.

Sad kad već ima odgovarajuće drajvere baš i nije.

Da napomenem ne pričam o instaliranju preko sp flash tools-a nego preko fastboot-a bukvalno treba da klikne i lupi enter tri puta i gotovo.

@Lates Nadam se da si uspeo i da je sve OK.

Poslednja izmena:
ja jamio x500, igram se sa njim po dana, još se nisam snašao u svemu, hehe

Kupio u bosni na pik oglasima nasao tipa koji narucuje i preprodaje telefone , cca 240 eura sa poštarinom. Nisam želeo rizik carine a i na aliju nema slanja za bosnu ili ako ima ide poštarina...tu je to negde gore dole 10tak eura.....

Dobro si pazario, inače juče je izašla nova stabilna verzija za x600, kontam da će naši u najvećem broju slučajeva custom romovi da se update-uju sledeće nedelje.

Kakav je telefon naspram mx4 hteo bih da menjam moj za ovaj model x600?

X600 ima malo jači procesor, i 1GB Rama više, kameru sa manje megapiksela i nema dugu ekspoziciju, ali mi se čini po sećanju da su ipak malo bolje noćne slike od mx4 kod kojeg su mi često bile jako mutne.

Sve u svemu, ne isplati se menjati, osim u slučaju da želiš da probaš i neki ROM da stavljaš, onda je Letv svetlosnu godinu ispred Meizu-a.

X600 ima malo jači procesor, i 1GB Rama više, kameru sa manje megapiksela i nema dugu ekspoziciju, ali mi se čini po sećanju da su ipak malo bolje noćne slike od mx4 kod kojeg su mi često bile jako mutne.

Sve u svemu, ne isplati se menjati, osim u slučaju da želiš da probaš i neki ROM da stavljaš, onda je Letv svetlosnu godinu ispred Meizu-a.
Pa bitno mi je da su slicni, najbitniji su mi dimenzija ekrana i kvalitet, sto bi ovaj trebalo da ispunjava, tako da isto ako je neko voljan da s menja za meizu nek se javi [emoji14]

Ja se sve nadam da će se pojaviti jača baterija za njega npr. od 4000mAh pa da tel ladno gura dva dana. Ali kontam neće ništa od toga biti.

sto ga ne uzmes od cajniza?ja sam poprilicno siguran da ga uzimam od plate,i da drzim fige ce da stigne pre novaka (napred nolo :) ),ne vidim pametniju kupovinu od letve. :)

Uzeo bih ga, ali kad mi zveknu carinu i pdv, dodje mi skoro na isto... Jedino da se nadam da nece da otvaraju. Ne znam uopste ni koji je postupak pregleda paketa, skoro mi je stigao paketic velicine kao kutija za telefon, nisu otvarali... Kontam, kada bi kinez napisao vrednost 10 dolara i da su gedzeti unutra, proslo bi isto kao i ti drugi paketici sto mi stizu. Jedino ako prolaze neki skener,pa oni vide sta je unutra.

Moja letva x500 je juce stigla na carinu. Sada se molim i nadam (mada tesko) da ce je progledati i pustiti bez dazbina, ali teska rabota. Ako je budu carinili valjda ce da prodje do 15 decembra.

I jos jednoj stvari se nadam, a to je da ce misliti da je letv neki krs mob i da ce ga proceniti na 100 dolara.

Svi se nadamo ali ako ti istog dana ne proslede paket biće carine

Garant neki carinik prati forume i čim vidi da hvalimo telefon ima da nadrljamo...

ivica:

ja cu ga uzmem preko drugara u cg,nema nikakvih dazbina do 150e,pa ne moraju nista da mi pisu da je poklon,lazna cena itd.samo me nervira sto ili nema ili sto nemerem nadjem crni...

Ma i ja sam hteo ali nisam stigao da se dogovorim a i smara me da se cimam do BG zbog telefona itd a i bio dobar popust pa do 50e isto mi izađe

ivica:

ja cu ga uzmem preko drugara u cg,nema nikakvih dazbina do 150e,pa ne moraju nista da mi pisu da je poklon,lazna cena itd.samo me nervira sto ili nema ili sto nemerem nadjem crni...

ako prodam u skorije vreme moj g2, dam ti pare pa kupi dva :D slobodno uzmi procenat :)
vidim na gearbestu sa nenormalno dobrom cenom... ali ih vise nemaaaaaa

edit:
ipak nisam video to na gearbestu, ne mogu ni da se setim gde bese... ali bila je bas lepa cena

Poslednja izmena:
ma iskoce svaki dan,treba samo ove pouzdane varijante da se isprate i da se uskoci kad bude moment. :) inace,drzim te za rec. :)

fudimenti:

buraz,moze link?ja koliko god da trazim nemerem nadjem crni,nisam ga ni video na fotkama kako izgleda...

@umart
Crnog ni nema u prodaji, postoji samo beli i sivi. Stim što je kod sivog deo oko ekrana crne boje a leđa su siva.

Pozdrav. 7 decembra mi prijatelj (kinez) donosi iz Kine Letv x600 32gb verziju. Rekao sam m u da mi uzme evropsku verziju ali kaze da nije nasao. Interesuje me kakav li ce biti utikac na punjacu. Kakav punjac ste vi dobili kad ste narucivali???? Pozdrav svima na forumu:wave:

Nazad
Vrh Dno