Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Hvala na odgovorima.

Sa G2 sam prezadovoljan ali ga imam godinu i po dana, pa sam ga već malo izgustirao. Da dajem 400e za G4 baš i ne bih tako da gledam da se okrenem ka kinezima Letv, Meizu, Xiaomi ... posto bih rekao da najviše pruzaju za ulozen novac.
Trenutno mi je za oko zapao Letv x500, ali se telefon skoro pojavio pa se još uvek malo zna koje su mu prednosti i mane u odnosu na konkurenciju.

Pa i nemas sta da izgubis. Za novac za koji možeš da prodaš G2, možeš da kupis Letv. Mozda nije nesto bolji, ali opet nije ni lošiji.

Beli.Pa uzeo sam sa alija, sa kuponima me je toliko izašao.

Takođe Beli ista cena.
Mogli bi ovi što su već ubacili recovery i ostalo da urade jedno upustvo. Na primer u twrp da li radimo wipe: data,cache,devilk,system pa onda instal ili je to kod ovog telefona drugačije i na šta da se obrati pažnja pri ostalome.Da li ste probali ovaj MIUI7.

Poslednja izmena:
Twrp se najlakše instalira preko skripte. sami romovi preko twrp se instaliraju kao i do sada znači radi se wipe pa install.

Ko ima kineski 2.8.7.1 recovery kao ja na mom sivom može da napravi folder TWRP u njemu folder Themes i da skine odavde temu i preimenuje je u ui.zip da napomenem da vam treba tema odgovarajuće rezolucije 1080x1920 pa je tako birajte.

Kada opet uđete u recovery trebalo bi da bude na engleskom.

BB72 custom multilanguage ROM Baziran na 5.0.007S verziji ova verzijai ona na needromu isto 5.0.007S da li znas da li je to jedan isti rom?

Trebalo bi da je isti, ali ko bi ga znao, skines taj sa moviledual sim i siguran si.

Evo tek danas upalih LeTV x600. Dosao mi je sa preinstaliranim aosp rom-om, e sad koji je, nemam pojma...Telefon je prilicno snappy, meni je kamera onako, nista posebno, mada za ove pare nisam ni ocekivao nesto bajno. Displej mi nije dovoljno ostar kao na Meizu Mx5, osvetljenje mi izgleda dosta slabije, mada je to mozda i zbog Amoleda kod Mx5. Sto se tice velicine, maltene je isti kao i MX5, cak je i malo manji od Meizu telefona, i u visini i u sirini, al to se jedva primeti, izrada je na strani MX5 definitivno. Antutu baca 46k

Mislim da je sve u svemu ovo solidno parče hardvera, amoglo bi se reci i odlicno za te pare.

Poslednja izmena:
Evo tek danas upalih LeTV x600. Dosao mi je sa preinstaliranim aosp rom-om, e sad koji je, nemam pojma...Telefon je prilicno snappy, meni je kamera onako, nista posebno, mada za ove pare nisam ni ocekivao nesto bajno. Displej mi nije dovoljno ostar kao na Meizu Mx5, osvetljenje mi izgleda dosta slabije, mada je to mozda i zbog Amoleda kod Mx5. Sto se tice velicine, maltene je isti kao i MX5, cak je i malo manji od Meizu telefona, i u visini i u sirini, al to se jedva primeti, izrada je na strani MX5 definitivno. Antutu baca 46k
Mislim da ovo poredjenje nije na mjestu

? Kako misliš nije na mestu, to je telefon koji ima pored i sa njim ga poredim...da mi je tu samsung note 5 sad, sa njim bih i upoređivao i rekao gde je LeTv u odnosu na njega. Sasvim sigurno da je solidno parče hardvera, pogotovu što je mogao sad da se pribavi za 140~e, ja sam ga naručio za 161e...

Poslednja izmena:
Upravo pravo poređenje, telefoni vrlo sličnih specifikacija, da se vidi koliko je MX5 vredan veće cene.

? Kako misliš nije na mestu, to je telefon koji ima pored i sa njim ga poredim...da mi je tu samsung note 5 sad, sa njim bih i upoređivao i rekao gde je LeTv u odnosu na njega. Sasvim sigurno da je solidno parče hardvera, pogotovu što je mogao sad da se pribavi za 140~e, ja sam ga naručio za 161e...
Nisi me shvatio ili sam se mozda ja pogrešno izrazio [emoji2] Interesantno je poredjenje al ipak je Meizu duplo skuplji pa vjerojatno ima razloga zasto je to tako. Mislim da je puno realnije poredjenje telefona istog cjenovnog ranga.

Ok, i to stoji, različitog su cenovnog ranga, mada je sad 11. Meizu koštao 215e preko aliexpress-a sa onim kuponima, maltene džabe :D
Hardver sa druge strane je skoro isti, osim stvari koje sam pomenuo u prethodnom postu.
Evo i da uporedite veličine telefona, nisam imao bolju kameru pri ruci nažalost:

Poslednja izmena:
Ja koliko znam ne rade (tako piše na XDA) i teško da će raditi, mada ih nisam koristio.

Još po koji mogući problem, da probamo da eliminišemo manje probleme.

Ako pokušavaš da instaliraš preko fastboot-a i ako pokrećeš aplikaciju za instalaciju kao admin nemoj jer ni meni nije htelo tako, samo redovno i odradi bez problema.
Na primer meni siva verzija nije htela da primi 2.8.7.0 twrp pa sam morao da koristim 2.8.7.1 koji je na kineskom.

Najlakše mu je preko fastboota da to reši u tri četri klika i da se ne zeza kad je već rešio drajvere.

Kingroot instalira i neke neželjene aplikacije a i ne radi baš uvek.

Nazad
Vrh Dno