Evo da se upisem,uzet x600 32 gb za 147 evra.Samo da nas carina ne odere![]()
Možeš li poslati link gde si uzeo? Interesuje me sivi 32GB
Mislim da ovo poredjenje nije na mjestuEvo tek danas upalih LeTV x600. Dosao mi je sa preinstaliranim aosp rom-om, e sad koji je, nemam pojma...Telefon je prilicno snappy, meni je kamera onako, nista posebno, mada za ove pare nisam ni ocekivao nesto bajno. Displej mi nije dovoljno ostar kao na Meizu Mx5, osvetljenje mi izgleda dosta slabije, mada je to mozda i zbog Amoleda kod Mx5. Sto se tice velicine, maltene je isti kao i MX5, cak je i malo manji od Meizu telefona, i u visini i u sirini, al to se jedva primeti, izrada je na strani MX5 definitivno. Antutu baca 46k
Nisi me shvatio ili sam se mozda ja pogrešno izrazio [emoji2] Interesantno je poredjenje al ipak je Meizu duplo skuplji pa vjerojatno ima razloga zasto je to tako. Mislim da je puno realnije poredjenje telefona istog cjenovnog ranga.? Kako misliš nije na mestu, to je telefon koji ima pored i sa njim ga poredim...da mi je tu samsung note 5 sad, sa njim bih i upoređivao i rekao gde je LeTv u odnosu na njega. Sasvim sigurno da je solidno parče hardvera, pogotovu što je mogao sad da se pribavi za 140~e, ja sam ga naručio za 161e...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari