Prvi utisci nakon montiranja GY Eagle F1 Asymmetric 6 su vise nego dobri. Nisam nesto puno vozio ali nema buke ni na 150kmh, za razliku od starih Bridgestone Turanza koje su se pretvorile u plastiku..
iskreno ne vidim razlog da bi bilo razlike. isti kalupi, iste smese, recepti i procedure kao i u svakoj drugoj miselin fabrici, inace bi doveli svoju reputaciju pod pitanje. ove gume se prodaju sirom evrope.Bas me interesuje dal npr ADAC kada radi test, uzme ove made in Serbia ili made in France? Sta mislite? 😉
Žena je vozila Yaris poslednje generacije 4 godine i mogu da kažem da je jako loš po snegu. Zbog velikog obrtnog momenta pri kretanju, gašenje TC ne pomaže ništa. Ulica gde smo stanovali je relativno strma i po ledu bilo je ćao. Ako je zbog zadovoljavanja forme uzmi slobodno all season, ali inače što kvalitetnije zimske. Mi ni fwd CH-R ne vozimo po ledu. Neupotrebljiv je.Jel moze preporuka za all season ili zimsku za Toyotu yaris 2025 hev, 185 65 r15
Tigar preko 20 (skoro 30) godina proizvodi prneumatike za njih koji se na njihovom domaćem tržištu prodaju kao made in FranceBas me interesuje dal npr ADAC kada radi test, uzme ove made in Serbia ili made in France? Sta mislite? 😉
Moj Yaris mk1 je takođe upitno upotrebljiv po snegu na uzbrdicama bez obzira na gume. Razlog je mala masa. Zbog toga i jesam prešao na AS gume.Žena je vozila Yaris poslednje generacije 4 godine i mogu da kažem da je jako loš po snegu. Zbog velikog obrtnog momenta pri kretanju, gašenje TC ne pomaže ništa. Ulica gde smo stanovali je relativno strma i po ledu bilo je ćao. Ako je zbog zadovoljavanja forme uzmi slobodno all season, ali inače što kvalitetnije zimske. Mi ni fwd CH-R ne vozimo po ledu. Neupotrebljiv je.
Hoces da kazes da odu u prodavnicu tu u komsiliku u Nemackoj, kupe Michelin made in Serbia i testiraju ga? Ili mislis kontaktiraju direktno Michelin, i on im posalje naravno dzabe gume u dimenziji koju traze, jer je Adac ipak sinonim, i te gume bas budu made in Serbia? Nece da bude.iskreno sam prezadovoljan gumom, fantasticno drzi u krivinama na suvom i odlicna je po kisi, veoma visok prag akvaplaninga.
jedina zamerka je sto mi se potrosila za tri sezone. ali je zato izvezla Nirburgring 6 krugova i vratila me kuci 🙂
sad cemo da vidimo kako ce se pokazati miselinke
iskreno ne vidim razlog da bi bilo razlike. isti kalupi, iste smese, recepti i procedure kao i u svakoj drugoj miselin fabrici, inace bi doveli svoju reputaciju pod pitanje. ove gume se prodaju sirom evrope.
Tamo gde je R4 morao da se vozi u rikverc, morali su i ostali automobili. Inače je sa običnim zimskim gumama prolazio tamo gde je retko koji FWD auto mogao.Dok su bile one stare zime, Renault 4 se vozio u rikverc, fića normalno, a tristać je morao da ima panj ili nešto slično u prtljažniku kako bi nešto stiskao pogonsku osovinu.
Upravo to, plus manji motor, najčešće benzinski, koji manje oprerećuje prednji deo/osovinu u odnosu na prosečan auto sa dizel motorom.Centar mase je previsok i "loše" raspoređen kod jarisa.
Ja kad sam uzeo auto, na njemu su bile 2 ili 3 godine stare Bridgestone Turanza Sport - ja sam išao okolo i pričao da je to najgora guma ikada napravljena, pogotovo kada sam video koliko košta i slično.Prvi utisci nakon montiranja GY Eagle F1 Asymmetric 6 su vise nego dobri. Nisam nesto puno vozio ali nema buke ni na 150kmh, za razliku od starih Bridgestone Turanza koje su se pretvorile u plastiku..

Hoces da kazes da odu u prodavnicu tu u komsiliku u Nemackoj, kupe Michelin made in Serbia i testiraju ga? Ili mislis kontaktiraju direktno Michelin, i on im posalje naravno dzabe gume u dimenziji koju traze, jer je Adac ipak sinonim, i te gume bas budu made in Serbia? Nece da bude.
Samo Nokian je muljao tu, oni su se obrukali za vjeki vjekov, ostali šalju serijske gume.Da su iole ozbiljni testeri, uradili bi baš tako. Izabrali bi random primerak određenog modela iz prodavnice i sa njime vršili testove.
Ovako, čekati da ti proizvođač pošalje neki, može biti probrani primerak, pomalo ih diskrimniše kao ozbiljne testere.
...
Čak bi mogli da urade poređenje istog modela u istoj dimenziji, iz različitih fabrika. To bi bio zanimljiv test.

Норвешки тест за норвешко лето… 🙄Treba reci da je test letnjih guma izveden na spoljnim temperaturama od 10 do 15 stepeni celzijusa???
Preporuka za hankook.Voze se već 2 godine na leonu mk1.Guma nije bučna,udobna je,lepo se ponaša po kišnom vremenu.U dimenziji 205/55 R16, za koju se odluciti?
Kleber dynaxer HP5 DT1
Hankook k135 Ventus prime4
Uniroyal rainsport 5
Od ponuđenih definitivno hankook.U dimenziji 205/55 R16, za koju se odluciti?
Kleber dynaxer HP5 DT1
Hankook k135 Ventus prime4
Uniroyal rainsport 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari