Šta je novo?

Letnje gume

Je l' to ono kad ostanes bez argumenata pa predjes na ad hominem? Jadno, da ne kazem nesto drugo. :(

Izvinjavam se. Tvoji argumeti zaista jesu superiorni. LingLong zaista jeste bolji od bilo koje premium gume

Evo jednog istraživanja. Od 2.189.000 udesa, glavni razlog greška vozača 2.046.000 (94%)... problem sa vozilom 44.000 (2%). Od tih 44.000, 15.000 je pripisano gumama.

^Upravo kao što su kolege rekle. Za 95% je vozač ali, nažalost, 5% vozač ne može da utiče.
Interrsantno je i još jedna stvar, u tih 94% je kriv vozač ali koji? Drugi (ili treći itd.) vozač koji je učestvovao u nesreći nije kriv. Znači neko nedužan je učestvovao u udesu. To je oko pola vozača u tih 94% udesa nije krivo ali je ipak pretrpelo nesreću.
Znači nije sve do vozača, ne učestvujemo sami u saobraćaju. Upravo zato treba da preduzmemo sve mere koje su moguće da bi minimizirali rizik koji ne zavisi samo od nas.
Krajnje neodgovorno je reći: "Ja znam da imam loš auto, loše gume ali zato ću voziti pažljivije i time to kompenzovati"
To je čista glupost.

Poslednja izmena:
Kriticne situacije su jedno ali ima i druga strana. Ja uzivam u voznji, pogotovo brdo i krivine i tu uvek brzo vozim.
I iz tog razloga ne zelim da osakatim sebe sa gumama losijih performansi.
Ako zbog guma moram da vozim sporije i obazrivije to ce da me nervira i onda nema uzivanja u voznji.

Nazad
Vrh Dno