Brate sreće mi i ja sam se iznenadio jer sam čitao da su za asfalt odlične,baš nisam imao predstavu kakve su što se tiče ovih *******cija. Ruku na srce,ne idem bez na selo i ljeti samo ali evo prošle godine na istom mjestu nisam se spuštio recimo do kraja već da kažem do pola livade se spuštim,džabe mi je i 4x4 jer proklizavao je fino a na njemu su bile neke Nankang univerzalne koje su za asfalt bile odlične ali potrošnja je bila nenormalna,baš su se na oči trošile čini mi se. Nije sad trava bila tu vlažna od kiše već je skoro mrak bio,pred kraj dana pa je vlažna bila malo trava ali opet vlažna. Ne znam sad stv za blato i neki takav teren ali ono za te neke lagane stvari stv su se odlično pokazale. Univerzalne gume đe su blage zime, bolja su kupovina od klasičnih zimskih guma,bolje su po suvom i kiši od zimskih,za malo snijega biće dobre i to je to. Za mjesta đe je zima ozbiljna i dalje je bolje imati dva seta guma definitivno.Ako je RAV4 MK2, taj model sam po sebi ima dobar pogon, a velika je šansa i da taj primerak ima LSD (šper dif.) pozadi, pa i to dosta utiče. Ako je noviji, onda je verovatno elektronika odradila posao.
Mada, ne verujem baš da nije ni proklizao u tim uslovima, ali nema veze.