Šta je novo?

Lepse bez foruma

Eh to su stvarno bila divna vremena, stelovanje azimuta glave na C64 kastetofonu, bacanje Quick Shot dzojstika po sobi kada ti Creaturica upadne u je&enu vodu na onom nivou gde trebas da preskocis dve platforme, pa onda susret sa 2400 modemom placenim 200 maraka...fuuu je....pa prva nagrada na Sezamu 1994. u Decembru ili Novembru za najbolji vic meseca...ali nagradu nisam dobio zato sto je vic bio smesan (vuk vario crvenkapi biciklo) nego zato sto sam pisao on-line pa sam se nekoliko puta zbog lose tel linije uzje... i neliko puta drzao taster "r", "c", "e"... pa je ispalo nekad "varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr", i "vuccccccccccceeeeee" i tome slicno, da da da, to su bili dani. Bilo, ne ponovilo se.

Sad se setih, imao sam i disk drajv za C64 i uz njega dolazile dve diskete pune raznih programa, ja prve noci kako mi cale doneo odma obrisao prvu disketu da bi imao vise slobodnih blokova :)

Poslednja izmena:
o pa stormwatch153 nisi ni ti tako mlad ko sto sam mislio... :D ja sam na Sezamu bio kmilan :)
jel neko odlazio na SceneStrike u Rex ili bio na YALPu?

ja za 10 dana 28. :)

Ljudi onda su kompjuteri imali DUSHU ! Mozemo mi da pricamo sta hocemo !

Ljudi onda su kompjuteri imali DUSHU ! Mozemo mi da pricamo sta hocemo !

Imali su dusu Mige, evo ja i dan danas mislim da me progoni Duh C64 a oko njega kruze disk drajv i pomenuti QS dzojstik, retko kad i ulazim u sobu u kojoj je nekada bio malisa, nekako osecam nagle valove hladnoce.

Da li ste skoro videli neko dete kako igra klikere ili 1,2,3... Ovo, nazalost sve govori.

Verovao ili ne, klikeri se i dalje dobro prodaju :)
Dok mi je drugar držao knjižaru pored škole, prodavao je u sezoni i preko 100 komada dnevno. Odmah pored brat je držao igraonicu. Isti klinci su pičili i Counter i klikere :)
Tako da očigledno deca znaju da naprave dobar balans za razliku od nas matorana.

Verovao ili ne, klikeri se i dalje dobro prodaju :)
Dok mi je drugar držao knjižaru pored škole, prodavao je u sezoni i preko 100 komada dnevno. Odmah pored brat je držao igraonicu. Isti klinci su pičili i Counter i klikere :)
Tako da očigledno deca znaju da naprave dobar balans za razliku od nas matorana.

Hm, ja bas ne vidjam takve klince.. ;) Secam se da nije moglo da se prodje od nas kad zauzmemo celo dvoriste sa klikerima/auticima/ i svime ostalim...
Internet ima dve licnosti, jednu dobru na levom ramenu i jednu mnogo vecu i losiju na desnom... ;)

Inace, slazem se u potpunosti sa postavljacem teme..

Poslednja izmena:
Eh, za zauzimanje dvorišta treba mnogo klinaca, a ako pogledaš danas dece se manje. Osim toga, nas su roditelji kupili iz obdaništa/dnevnog boravka u 3 pa smo po celo popodne blejali napolju, a danas roditelji rade do 5,6... Samim tim i deca u kraju se manje druže.

o pa stormwatch153 nisi ni ti tako mlad ko sto sam mislio... :D ja sam na Sezamu bio kmilan :)
jel neko odlazio na SceneStrike u Rex ili bio na YALPu?

Ja sam dolazio na sezam, 73 sam godiste, i to sa amigom, user mi bio valjda mali.princ i zombi, a i te partyje sam posecivao. Cak smo sa ekipom kasnije organizovali i party u rexu, QUAKE party, mi djuskali na bini i pustali na video bimu, a Boza Podunavac pustao techno za publiku :)

Nazad
Vrh Dno