Šta je novo?

Lenovo P780

jeste,4.4.2! ne ,nisam nista radio zato sto je tako kupljen pre neki dan nov,nista nisam radio,cak ni update

Odradi factory reset i kada ti baterija dodje na 10% stsvi na punjac i odradi kalibraciju...

stavim na punjac,ukljucim kalibraciju i ostavim ga tako na punjacu ,preko noci,do ujutru?ponavljam li taj postupak ili je dovoljno samo jednom?hvala puno na savetu...pozzz

Samo jednom je dovoljno... I ne ostavljaj ga preko noci nego stavi na punjac i kada dodje do 100% to je to... Prijavice ti u notification da je kalibracija odradjena uspjesno iako ce ti mozda u power manageru pisati da nije...

Taj reset pa battery ludilo bug je poznat.
A kazes ako postoji funkcija onda sluzi - ali gde postoji funkcija da se i 3g islljuci kada i ekran?

pravo pitanje al ne znam odgovor...videh u komentarima da je neko uspeo i to ...javim uskoro sta sam uradio...hvala jos jednom...pozzz

Moze uz neki dodatni app verovatno, ali bez toga nisam naisao ni da ima opcije.
Bas postoji suprotna opcija - wifi always on, ili wifi always off kada je ugasen ekran (ali tada aktivira 3G umesto wifi!).

Kod Sony-a postoje takva podesavanja u Stamina Mode appu. Za druge telefone znam da ima po defaultu.

I onda neko te cimne na Viber....a ti nedostupan sve dok ne otkljucas telefon! :)
To mi vise lici na robovanje zbog sto duzeg trajanja baterije...telefon sluzi nama, ne mi njemu.
Taj koji te cima na viber, a ne na tvoj broj vise mi deluje kao da on robuje, ja i nemam viber niti cu ga instalirati pozive obavljam i primam iskljucivo preko sim katrice mozda i ja robujem sto ne koristim viber :D ali ga zato unistavam igricama :d

Jel pod data usage mislite na ovo

Ima ga na 4.4.2

Poslednja izmena:
Meni baterija ako je skinem npr jutros u 5.30 sa punjaca evo vec mi je sada na 85% , a koristim na identican nacin mob od pocetka..izgleda da je pocela da slabi baterija i to fino..kakva je kod vas situacija?

Sharance to je Dsta Usage da. Ima ga od 4.0 androida.
Ice ja imam utisak da su pocele ludovati. 3 p780 sam imao do sada i baterije luduju nakon nekog vremena. Padne na 1% i tu moze jos 3h da pusta video preko wifia. Mislimmmm

Koji je najbolji rom po vama?
Koriscen je fabricki 4.2, pa od skoro MIUI sa xda, isto je 4.2... Ali malo baguje...

Pravo da ti kazem, ja nisam preterano zahtevan korisnik, tako da nisam nista primetio. Mozda par dodatnih glupih opcija, za koje nisam siguran da su bile pre, a opet ne mogu da tvrdim. U svakom slucaju, nista se lose nije desilo, tako da se nadam da su neki bagovi ispravljeni.

Update ne brise podatke.

Apsolutno isto i kod mene, ne primecujem nikakve razlike, mada ni ja nisam neki zahtevan korisnik.

Želim da uzmem Lenovo p780, ali imam jednu nedoumicu: Koje od ova dva pakovanja je originalno?
11080620986_1590e7e23c_z-600x400.jpg ili 756765373_669.jpg

Moje pakovanje je bilo kao na prvoj slici,telefon kupljen u Handy-ju.

Zato i pitam, neznam da li postoje dva pakovanja, ili da se možda ne radi o nekoj kopiji.
Da li je neko uzeo uređaj upakovan u pakovanje sa druge slike?

Mislim da je drugo pakovanje P780 kupljen u Kini.

Ja imam drugo pakovanje, tel uzet u Dubaiu.

drugo pakovanje je za Azijsko trziste. Ovo prvo smo Rusi , mi i td. Taj prvi ima podrsku za 3G za obe kartice bla bla bla...
Imas sve u temi ovde (razlike izmedju Kineske i ROW verzije ;)
Ono glavno (baterija, ekran CPU/GPU... ) sve je isto ;)

Kako mislis ima 3G podrsku za obe kartice? Switch, ili same time? Switch je meni radio (doduse morao sam Samsung ROM da mu stavim, nisam uspeo na obicnom stock ROMu da to uradim). Mislis da neki stock ROM ima 3G swithc??

Meni prijavljuje error prilikom update-a... jesam rutovao telefon i samo izbrisao glupi stock norton iz androida i jos neku lenovo aplikaciju za share-ovanje ali nista nisam modovao...sada kada vrsi checking pre instalacije update-a prijavljuje error i nece da krene sa update-om...kakva glupost a citao sam da update normalno prolazi ako rutujes telefon...jos sam nasao na netu da moze da se zaobidje taj checking postojeceg androida i da se instalira update ali ne znam kako za sada??? :(

Izgleda da ti ta Lenovo aplikacija za share pravi problem..

Uradio sam nekoliko kitkat update-ova, zakljucno sa poslednjim vazecim, ali nisam radio ni jedan factory reset. Koliko smatrate da je neophodno to da uradim? Mrzi me da se drndam ponovo sa aplikacijama, ali ako me ocekuje osetno bolji telefon, vredna je zrtva :)

Cao ljudi, moze li pomoc?

imam Lenovop780_ROW - Android 4.2.1 - Baseband version P780.V16, 2013/07/03 - Build number P780_ROW_S135_yueyue

Iz nekog razloga ne mogu uopste da odradim Update, tj kada idem tamo u About phone-System update, izadje mi je da sam vec na poslednjem, a kao sto vidite nisam.
Koliko je komplikovano da sam to uradim. Ocekivao sam da ce me bukvalno voditi kroz meni ali to izgleda nije bas tako :)
Pokusao sam odgvor da dobijem i na drugim sajtovima ali slabo. :)

Telefon je na punjacu najcesce svako trece vece, osim ako ne uletim na duzi period u los signal ili ga nesto intenzivnije koristim sa ukljucenim ekranom. Nema govora o 4 ili 5 dana autonomije, ali gotovo nikada nisam bez da izdrzi ceo radni dan, vece, noc, i kompletan sledeci dan do pred spavanje, kad ostane na 30ak procenata, te ga prikacim na punjac zarad sledeceg dana, jer ne volim da osvezavam bateriju kratkim punjenima.

Sto se tice problema sa konstantnom aktivnoscu Facebooka i Vibera, preporucujem App Restriction aplikaciju koja ih drzi kompletno iskljucenima dok se rucno ne pokrene aplikacija, gde ih po gasenju aplikacije ponovo zaista gasi i drzi ugasenima bez sanse da se samoaktiviraju kada neko posalje poruku ili poziv.

Nazad
Vrh Dno