Pa ne bas... Npr. Kad dosegne 3.7V, prekida se punjenje (100%), kad dosegne 3.2V gasi se da spreci "prepraznjenje" (0%)
Po mogucnosti nikada ne praznite bateriju do kraja. Ako se baterija prazni do maksimum 50% svaku put, broj ciklusa tokom zivotnog veka se podize 4-5x.
Pa ako normalno koristis ovaj telefon, na 50% ce pasti nakon 2-3 danaTi je onda na 2-3 napunis, ionako ti ne smeta, a produzavas vek.
Nije to neki drugi telefon, gde ne moze ni jedan dan da izdrzi, a da e ne isprazni pa da bi bio smor![]()
Pa ako normalno koristis ovaj telefon, na 50% ce pasti nakon 2-3 danaTi je onda na 2-3 napunis, ionako ti ne smeta, a produzavas vek.
Nije to neki drugi telefon, gde ne moze ni jedan dan da izdrzi, a da e ne isprazni pa da bi bio smor![]()
molim vas da me prosvetlite sta radite sa telefonom te vam baterija traje toliko. .....
evo dok sam otkucao ovu poruku i ispravio nekoliko gresaka u kucanju (10ak-15min) je spao sa 23 na 20%
Moze da se disable-uje security...Šta bi moglo biti da sa update-om na Kitkat ne otvara strane na browser? Kum mi ima ovaj telefon i otkad se update-ovao ne otvara ništa. Pominje mi nešto 'security is enabled'. Sumnja na to, a ne može da ga disable-uje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari