I ja sam ga uzeo još u Januaru, 19500 din poručen iz Kine, čekao oko 25 dana, carina je bila 5000 din. Rutovao ga odmah, ubacio neki čist android sw i novi modem/radio i 3g i mreže super rade, nemam problema ni sa čim. Izlaz na slušalicama mi je bio pretih, pa sam povećao preko onog mtk uncle programa (vrijednost sa 120 digao na 160)
Prednosti:
-Baterija, brutalna ! 9h display (osvetljenje 80%)...3g/wifi nonstop, push mail, fb, messanger, whatsapp, viber i bez problema 2 dana, garantovano !
-Zvučnik odličan, prejak, neće Vam se desiti da ne čujete zvono..to mi se ranije na htc-ovima dešavalo
-Ekran sasvim ok.
Mane:
-Kamera, loša, boje isprane, loše sve u svemu
-Touch mi je neznatno lošiji nego na mom bivšem One S, znam da se niko ne žali na touch, da je ok, ali mi je nekako lošiji, kao da ne može da registruje tako brzo pokrete pri tipkanju...nzm
-CPU ponekad zna bukvalno da "zastane", kao da nije dorastao svim operacijama, to se vrlo rijetko dešava...
-Premalo prostora za instaliranje aplikacija...Znam da se može srediti, ali ovo NE BI SMJELO DA SE DESI ozbiljnom proizvođaču.
Sve u svemu super telefon, topla preporuka za bisniz korisnike.