Šta je novo?

Lenovo P780

Koji "taj" telefon posedujes?:)

Kopija, i to očajna, prijavljen moderatorima :)

Bas sam gledao i nije :( Pustio je covek link na AliExpress-a, pise da je 640p rezolucija, 2800mAh baterija, 4.7" ekran ;) Znaci, nema veze sa pravim P780. Ajde de to, nego ga covek prodavao po 250e prvo, da zaradi :D

A sto je lik stavio link ka Aliexpresu gde telefon kosta 160$ ..... jel to imao I u prvom oglasu za 250e ? koj pacenik zato ne kupujem mnogo preko oglasa .... previse muljatora

Vidim ja nešto mi ne deluje kvalitetno telefon i taj Samsung interfejs mu ne čuči... Bezveze čime se ljudi bave stvarno...

Ja sam ga instalirao pre 15 minuta i sve sto mogu da ti kazem je da mi telefon radi. :) Razlike neke ne primecujem, ali ja nisam bas zaludjen telefonima, tako da...

Ja nemam nikakvih problema sa telefonom, osim sto nisam zadovoljan sa radom onih raznih senzora/opcija (Pocket mode, Flip mute). Konkretno, flip mute mi je redovno gasio zvono kada mi je telefon u dzepu.

Ponekad mi se ljudi zale da me cuju malo slabije. To se desava samo u dva slucaja: kada su mi ruke zauzete pa telefon drzim ramenom i od nedavno kad sam na poslu, gde mi se cesto signal prebacuje sa 3g na 2g, pa cenim da je to (losiji signal i prebacivanje izmedju 2 bazne stanice) mozda problem. Probao sam sa ukljucenim Smart sound-om i iskljucenim, nikakvu razliku nisam primetio.

Ako primetim nesto sa novim FW napisacu.

Poslednja izmena:
Da li bi neko od vlasnika bio ljubazan da, tokom ovog divnog vremena :D, isproba sledece: pustanje snimka preko wifi-a sa racunara na P780, pomocu ES File Explorera i MX Playera.
Potrebno je da se preko ES File Explorera browsuje do racunara gde je klip (neki tipican snimak epizode neke serije, x264 codec recimo) i pusti preko MX playera taj klip sa HW+ dekoderom.

Zanima me koliko brzo radi seek kroz klip.

Da bi se video racunar u ESFE, treba da se u LAN prozoru doda kao server. Na racunaru treba shareovati folder u kome je snimak.
U MX Playeru, pod Settings->Decoder treba da bude omogucen HW+ decoder i HW+ decoder (Network) da bi pustao klip sa mreze.

Tnx unapred!

Radi li vam na s123 automaTic bridgness? Meni kad stavim automatic stalno je na minimun....

Neko za test?:)

Narucio sam preko aliexpress-a nadam se da ce mi stici za 20ak dana,$ 245.99 sam platio,uzo i memorijsku od 32gb, (singarpure post Free shipping0,kada bude stigao javicu vam kako cu da prodjem sa carinom inace od ovog lika sam narucio
http://www.aliexpress.com/item/Orig...a-Glass1280x720px-Android-4-2/1244047691.html
skoro sam slusalice za kompijuter narucivao stigle su tacno za 22 dana isto Singapure post Free shipping :)

Radi li vam na s123 automaTic bridgness? Meni kad stavim automatic stalno je na minimun....

Meni se ovo takodje desava na s119, bude kratko normalno da kazem osvetljenje i odma ode na minimum pa ga vratim na rucno, kako je kod ostalih?

Jel vam se desava da vam tel zazvoni par sekundi i zvono se prekine ali poziv i dalje ide?

Meni se ovo takodje desava na s119, bude kratko normalno da kazem osvetljenje i odma ode na minimum pa ga vratim na rucno, kako je kod ostalih?

Jel vam se desava da vam tel zazvoni par sekundi i zvono se prekine ali poziv i dalje ide?

Automatic ode na minimum, pa ga posle par sekundi prilagodi obicno na srednji nivo. S123.

Da li se mozda podudara prekid zvona sa momentom kada si ga uzeo u ruku? :)

Mislim da mi se desava prekid zvona i bez da sam ga uzeo u ruku.
Da li se to kod tebe desava?

Nemam pojma, meni je svaki telefon u zadnje 2 godine non stop na vibraciji bez zvona :)

Video sam da postoje neka pametna podesavanja, tipa da se Zvono smanji kad se uzme u ruku, ili da se pojaca dok je u dzepu itd itd....Ono sto mene recimo nervira jeste sto ne mogu da iskljucim duplu notifikaciju poruka, dok se koristi neka druga sms aplikacija tipa go sms, jel uspeo neko da je iskljuci?

Poslednja izmena:
Jel moze neko da testira koliko bi trajala baterija sa koriscenjem google servisa (location, google now itd) znaci sve popaljeno?

Meni je popaljeno sve zivo, net koristim intezivno 3G...uglavnom, nakon 8-9h SOT-a punim bateriju na svaka dva dana...sa ovakvim koriscenjem HTC One S mi je bio na punjacu vec oko 13h isti dan, a skidao sam ga oko pola 6 ujutru napunjenog..morao sam da vucem punjac po gradilistima...sa Lenovom sam se preporodio :)

Najlepše od svega mi je kada se uveče spremam da legnem, pogledam na fon a on na 35%...
Samo namestim alarm i odem na spavanje.
Napuniću ga sutra uveče ;)
To od vremena starih Nokia nisam radio :D

Upravo mi je stigao telefon posle 30 dana ukupno,telefon sam platio 245 USD a nasa carina uzela mi je 6600 din,posto su trazili da iz banke donesem potvrdu na kojoj se vidi koliko sam platio preko interneta, LENOVO p780_row Androdd version 4.2.1 Baseband version P780.V17, 2013/05/21/04:13 Bulid Number P780_ROW_S110_130629 ako nekog nesto zanima slobodno neka me pita :)

Za te pare si imao i na KP da ne čekaš mesec dana?

Brate mnogo njih je kupovalo preko KP pa umesto zeljene stvari dobijali su drvo u kutiju tako da iskreno ovo mi je nekako sigurnije bilo sta znam,nego jel zna neko kako da mu ubacim neki noviji ROW signal me **** nije nesto preterano jak tj bas je slab zna li neko slucajno kako to da odradim ?

To je standardan problem na P780. Ja sam kačio ruski link sa različitim modemima ranije. Našao sam sad ovu noviju temu na Lenovo forumu http://lenovo-forums.ru/topic/4170-lenovo-p780-no-signal/
I have similar problem with signal (and I lose signal in rural area), but after install modem S920.v52 (copy modem.img to firmware) I have signal. Don't copy mddb file, only modem. After that, phone (Chinese version) working excelent, I don't have problem with signal. Before copy, I updated on ROW_S123.

Tražiš da otvoriš paket pre plaćanja,vrlo prosto.Al da ne idem dalje u off nije ni bitno.

Kakve futrole koristite? Jel ima nesto od Nillkina za ovaj model?

Obicna crna silikonska. Najbolje radi posao.

Kakve futrole koristite? Jel ima nesto od Nillkina za ovaj model?

Ima ih previse, ja kad trazim Lenovo P780 po sajtovima za kupovinu, vise imam tih futrola u outputu nego sve ostalo zajedno ;) Ima ih i na KP cesto.

Takodje imam obicnu silikonsku,ali sam video Nillkin na LG G2 i jako elegantno deluje pa sam mislio da ima i za ovaj model...a na KP i drugim mestim imaju ili ove silikonske ili sa preklopom.

Mene smaraju te sa preklopom....jest da elegantno deluje dok stoji, ali dok se koriste ne volim sto landara onaj poklopac bezveze.

Ljudi, jedno pitanje.
Po prvi put uopste kad su apdejti u pitanju, pojavio mi se trenutni s123.
Da li smem sada da ga dignem na ponudjeni s123 direktno, s tim da nisam uradio s115 na 116, pa tako redom? Nece da se brikuje?

Nazad
Vrh Dno