Šta je novo?

Lenovo P780

Sta mislite jel sada malo "zeznuto" naruciti ovaj model iz Kine? Sta ako uzmu cenu od nas i oce tako da mi carine? :/

Ljudi, dajte predlog, ima li dje da se kupi u SRB ovaj tel a da nije WinWin koji dere kozu?

2. Ima li neki pouzdan online sajt da preporucite, ili prodavca na ebay koji je pouzdan, bilo ko odakle se moze online naruciti?

3. Kolika je vjerovatnoca da to bude neka jeftina kineska kopija ako se naruci online?

"za te kineske telefone" - govoris o Lenovu kao da je neka sh marka, kopija kineska sa 3-4 sim kartice :p

Poslednja izmena:
Vidio naknadno :D Djeluje pouzdano, ako nista drugo, bar to sto je iz Njemacke :D

i posle ga stavis na kupujem-kradem sa naslovom "lenovo iz nemacke" :d

Mislim da cu uzeti preko pandawill-a, ovaj link sto je Vojkan okacio, nadam se da se necu zeznuti.

Ima ga i na Aliju za slicne pare kao na Pandi, samo pitanje je koliko ce da nas rebnu carinici?
Cak i da uzmu napisanu vrednost od oko 180€, nema sanse da ispadne ispod 250 na kraju.
Ako uzmu WW cenu, onda samo da se obesis i nista vise :(

A da su WW lopovi, JESU!!!
Pa oni P780 kod nas prodaju po ceni K900 na Pandi :S

Dobro mi deluje samo mi cena bode oci. Prenaduvana i za ovaj i za k900.

ma WW (Alti) utripovao da treba da ima marzu ko kafici u centru ;)

Bez zezanja, ali na ovom fonu im je marza preko 100€, a na K900 i jace od toga.

Jel mu se vadi baterija? Hvala unapred, pozdrav!

Ne vadi, ali ukoliko crkne, svaki iole pristojan servis zna da zamijeni tu bateriju. Ne vidim sto je korisnicima bitno da li se vadi baterija ili ne :D

Nisam mislio ako crkne, nego, ako zakuce nesto, pa ono klasicno da se proradi vadjenjem baterije, ako je nesto ozbiljnije servis. hvala vam, pozdrav!

Imaš taster za hardverski reset u slučaju da je neophodno "vaðenje baterije". Mada ne vidim zašto bi to bilo neophodno.

To je sada izgleda trend, verovatn zbog prostora i strukturalne cvrstine... I Alcatel one x isto tako nema mogucnost vadjenja.

Pa to moze da se gleda sa vise strana.

Ja sam do sada bio skeptican po pitanju teorija zavere,medjutim vecina proizvodjaca u poslednje vreme
Forsira sve vise modela sa neizmenjivom baterijom,a svi dobro znamo da dok je baterija u telefonu,
iako ugasen moze biti prisluskivan. :trust:

Zaista mi cvrstina telefona i bla bla truc truc razlozi nekako ne piju vodu.

Ili ja to sa godinama postajem paranoican :sceptic:

Pre će biti to drugo. Ti koje treba da prisluškuju, ni ne koriste telefone koje bi ja i ti kupili.

Sluzbama nije ni potrebna baterija na tel, jer je bitno ono sto ide preko mreze (razgovor), a da bi ga obavili, moramo upaliti tel :D Doduse, bitno im je i prisluskivanje dok je baterija u tel, ali mi i sad imamo baterije koje se vade, pa, da je nije ko mozda izvadio iz toga razloga? Evo austrijski kancelar vice da nece da mijenja tel iako ga je NSA prisluskivala :D Moramo prihvatiti svetski sistem takav kakav je, ne mozemo protiv njega :D

A sta ako tel upadne u vodu pa treba hitno izvaditi bateriju?
:p

Bio sam juce do winwin-a da vidim uzivo ovaj tlefon, posto sam se bas zagrejao da ga porucim iz Kine. Odmah da vam kazem, telefon vredi svake pare, jednostavno odaje utisak kvaliteta, dobro lezi u ruci, narucio sam 3 ZTE 967s, i posto sam dosta cackao i oba modela mogu slobodno da kazem da je P780 za klasu bolji telefon i da je po meni bolja kupovina od ZTE 987 u ovom trenutku, jednostavno kvalitet izrade i baterija su dovoljan razlog da ovaj telefon bude best bay u kategoriji od 200 do 250USD, ovo kazem jer je dukeofserbia rekao da su sto se kvaliteta izrade ZTE 967s i v987 identicni telefoni. Pored njega su bili izlozeni s820 i k900, s820 izgleda kao igarcka u odnosu na P780, pitao sa lika sto radi u winwin-u i on kaze da je kvalitet izrade slican kod modela s80 i s920, ako je tako onda P780 nema alternativu. Mada ovo treba uzeti sa rezervom jer ni radnik nije uzivo cackao s920 ali je rekao da i njega uskoro dobijaju. Na moju srecu P780 je bio ukljucen pa sam malo testirai kran i kameru, prijatno sam iznenadjen kvalitetom obe stavke. Pogotovu to mogu da kazem za ekran jer za kameru treba nego detaljnije testiranje, mada po mojoj proceni kamera uopste nije losa. Ekran je zaista dobar, boje su zasicene realne, ostar i jasan prikaz, odziv dobar, nema seckanja kocenja prilikom brzeg kretanja kroz "menu". Rekao bih da je lenovo skroz dobro odradio i prilagodio android svojim uredjajima i da je sistem poprilicno ispeglan, isto mi je potvrdio i radnik, kaze da je on testirao skoro sve modele koje je dobio i da je lenovo najbolji od Kineza sa kojim se susretao. Iskreno i ja sam stekao takav utisak posto sam koristio ZTE 967s koji je poprilicno slican sa ovim lenovo P780. Zaista me svrbi taster "naruci", ali me je malo strah da me ne oderu ovi nasi paraziti, ne bih se ni bunio da mi naplate onoliko koliko sam platio Kinezima, ali me je strah da ne uzmu za osnovu cenu koja je kod nas aktuelna, imaju li pravo na to, zna li neko? Jos nesto, touch pad je kvalitetnije odradjen nego kod ZTE v967s, ima bolji odziv i osetljiviji je. Uzeo sam u ruke i k900, izradjen je od aluminijuma, i iskreno ja nisam preterano odusevljen, previse je veliki i ne lezi tako dobro u ruci kao p780, ne znam, svestan sam ja da je to odlican telefon, ali mi je onaj aluminijum nekako "tanak", ako razumete sta hocu da kazem, ledja kod P780 su od nerdjajuceg celika i, bar meni, odaju utisak crvstoce i kvaliteta, dok je k900 ceo od aluminijuma i posto je dosta fizicki veci od P780 nekako mi deluje dosta neznije, ima utisak da ako bi pao sa neke manje visine da bi se taj aluminijum ulubio, ovo je moj subjektivni utisak, ako je neko zainteresovan za K900 neka ode do winwin-a i neka licno testira model. Eto, od mene toliko, imao sam potrebu da malo prenesem svoje utiske...

K900 je izradjen od nerdjajuceg celika a ne od aluminijuma.

Hvala veljo na opisu, samo mi nedomice stvaras :D
Taman sam rekao sebi: "Smiri se covece, sta si zapeo, odrace te na carini ko vola pa ce te izaci 250e telefon. Smiri se do nove godine, mozda bude akcija nekih, mozda neko ko je kupio kod nas odluci da proda na oglasima jer mu treba lova..." Zbunjen sam, tako zelim taj telefon, a tako ne znam sta da radim...Da se strpim do nove godine a onda u glavi da mi bude: "Budalo sacekaj februar, istice ti ugovor sa Telenorom, uzeces za dinar neki telefon koji kosta recimo 100e pa ces imati vise para..." :D I tako nikad kraja, ostacu na L9 :D

@lazendic365
Jedva sam cekao da stigne u winwin, da ga uzmem u ruke. Na pandi kosta 239USD, ima neki kupon od 10USD, sve mi se cini da cu da rizikujem, ima li neko na forumu ovaj telefon?
Pa dobro ti imas L9, a ja nokiu 5230 pa mi se zuri, ha, ha. Sa telefonom sam zaista zadovoljan, Samo me je strah da me ne oderu previse. Jesi li bio u winwin-u?

Nazad
Vrh Dno