Šta je novo?

Lenovo N5901 Multimedia Mini Wireless Keyboard

Prilichno je zanimljiv All-in-one uredjaj

Mislim da to zavisi od lokalnog distributera...

Ubih se tražeći neku varijantu za HTPC i ovo stvarno izgleda kao idealno rešenje. Želeo bih da izbegnem miša i da sve rešim nekom tastaturom koja ima trackball ili touchpad ali kod nas je ponuda HTPC tastatura stvarno katastrofalna. DiNovo Edge je jedna od opcija ali opet mi je to nekako preglomazno za ovu namenu.

+1

Poslao sam danas mail KimTec-u sa pitanjem da li misle da uvoze ovaj gadget.
nadam se brzom odgovoru ...

Koji je mail i mi da pomognemo, i mene zanima

Lenovo_Multimedia_Remote_w_.jpg

Poslednja izmena:
Daj hoću i ja da pomognem. Možemo da napišemo neki e-mail u ime Benchmark zajednice. Koliko vidim već ima 5-6 zainteresovanih, verovatno će se pridružiti još neko pa da napravimo neku zajedničku porudžbinu ili tako nešto.

Odgovor KimTec Prodaje

Poštovani Nenade,

Nažalost ne ...

Srdačan pozdrav, Best Regards

Dejan Čutović

---------------------------------------------------------------------
From: Nenad
Sent: Wednesday, February 24, 2010 4:49 PM
To: Prodaja
Subject: Lenovo Multimedia Remote with keyboard

Postovani,

Interesuje me da li planirate da uvozite Lenovo Multimedia Remote with keyboard u neko skorije vreme.

Model name 57Y6336
Description Lenovo Multimedia Remote with keyboard
Link

Unapred zahvalan

Na zalost ... mada bi mogli da se udrzimo i "nateramo" ... mozda neki pull ovde da pokrenemo pa da vidimo koliko ljudi mozemo da skupimo ...

inache mail je : <prodaja(at)kimtec.rs>

dotichni gospodin koji mi je odgovorio je:
Dejan Čutović <dejan.cutovic(at)kimtec.rs>

Mozda nesto ovako? ima touch pad

attachment.php

http://www.engadget.com/2010/03/05/rii-mini-wireless-keyboard-is-perfect-for-your-htpc-not-your-wi/

For HTPC owners looking for the perfect couch-borne computer keyboard, this Rii Mini Wireless Keyboard looks like Natuzzi nirvana, packing QWERTY (with function keys) and a touchpad all in a package that should fall to the hand more comfortably than that Scientific Atlanta remote your cable company has saddled you with. There's even a laser pointer, making it a snap to indicate strange shapes and symbols seen on Lost episodes -- or to taunt the cats when an episode's fifteenth plot twist leaves you disinterested. We're not sure exactly what Brando means when it says the thing has "iPhone style," but despite that we're liking it, and the $92 $49 price isn't completely outrageous. YouTube video review embedded after the break for the doubters.

Update: A few bargain-hunting commenters pointed out that this is available for $48.99 over at TomTop. That's savings you can count on, folks!

Prilozi

• rii-remote-20100305-600.jpg
    rii-remote-20100305-600.jpg
    44.6 KB · Pregleda: 718
Sudbina im je ista ... they are nowhere to be found ...

I je li ko kupio: Lenovo Mini Wireless Keyboard N5901 ?

Planiram da uzmem , ali reko prvo da vidim iskustva.

Ja sam odlucio da kupim: Lenovo Mini Wireless Keyboard N5901

Cekam samo da mi dodju vec neke stvari sto sam narucio, da me ne zezaju na carini.

Pa kad dodje javljam iskustva. Nasao sam za 30 eura s ptt.

Jel ste ga kupili?
Zanimaju me iskustava, kako radi i kakav mu je domet posto treba da mi radi na barem nekih 5 metara udaljenosti. Imam komp u jednoj sobi a TV u drugoj kada se otvore vrata postoji opticka vidiljivost, mis bezicni mx1000 mi radi bez problema. Ali sada bi mi trebala i tastatura a ovo mi deluje bas prakticno.
Ja sam ga nasao u jednoj firmi u NS kosta 4200din. Jel to ok cena?

ja cu ga uzeti u NS-u pa di puklo da puklo. samo se nadam da ce mi lepolecu u ruku.
za divno cudo nisam ga nigde nasao u BG-u...:wave::type:

Kupovina na nevidjeno :)

Evo da se prijavim da sam "kupio" samo chekam da mi stigne kuci (cale mi je kupio u NS-u pa cekam da poshalje po nekom)
Njegovi prvi utisci su lepi, nema nekih velikih zamerki osim famozne povrshine "klika misha" i zazora izmedju tastature i same plastike tastera misha. Verujem mom caletu ali o5 mislim da je to samo stvar afiniteta i navike (citaj: cepidlacenje :) )
U ponedeljak ga dobijam i hitro testiram. Ukoliko me neko pretekne necu mu uzeti za zlo iako sam ja taj koji je pokrenuo ovaj post pre skoro godinu dana :d pa mislim da je fer da ga ja i prvi testiram :type::wave:

p.s. Ko pre mladi njegova je :laugh:

Nazad
Vrh Dno