Šta je novo?

Lenovo Miix 2 8"

@Air-max
Ja sam naisao na 2 prodavnice, ali traze 400, odnosno 440evra :D

Sta se desava sa Dell-om? Vidim da nije stigao jos ni na Amazon.de...
Da li je neko uzeo Toshibu? Nema puno review-ova...

@Air-max
Ja sam naisao na 2 prodavnice, ali traze 400, odnosno 440evra :D

Sta se desava sa Dell-om? Vidim da nije stigao jos ni na Amazon.de...
Da li je neko uzeo Toshibu? Nema puno review-ova...
sto bi kupovao u prodavnici i davao 150-200 evra vise kad i na ovaj imas godinu dana garancije,decko koji ih prodaje je neverovatno korektan

sto bi kupovao u prodavnici i davao 150-200 evra vise kad i na ovaj imas godinu dana garancije,decko koji ih prodaje je neverovatno korektan

Ovakve komentare koji ohrabruju nezakonito poslovanje bi trebalo brisati, a korisnike koji stoje iza njih banovati.

Jer je Srbija pravna drzava u kojoj se postuju zakoni.

Mozda kupujem preko firme i hocu garanciju od dve godine?
I cena tableta treba da bude ispod 300e, a na kupujem prodajem je 250-260e.

Kako znamo i za druge sta je za njih najbolje...

Jer je Srbija pravna drzava u kojoj se postuju zakoni.
Neki od nas i poštuju zakone i veruju da se pravna država tako i gradi.

@Air-max
PIN ih ima i mislim da cena sa PDV-om ne bi trebala da bude iznad 45k (cca 380e)

Toshiba koja je ista kao i ovaj (ima hdmi port ali je mnogo deblja i veća) je kod nas oko 40000 dinara.

Lepo, sad odjasi na jednorogu i potrazi cup zlata iza duge a posle svi na zurku kod Carobnjaka iz Oza.

A ti se odvozaj u Audiju, posto vi koji kukate na propise obicno najvise i imate, i to bas zato sto propise postujete samo kad vama odgovara.
Podrzavanje kradje je meni isto sto i kradja.

ovce su za shishanje,sta da kazem dalje,ako vi gospodo zelite da platite 400 i kusur evra za nesto sto svuda u svetu kosta 300 i manje samo izvolite

Poslednja izmena:
@dule2303
Posle svakog znaka interpunkcije potrebno je ostaviti prored.

Kei, to sto se stavlja posle znaka interpunkcije je razmak a prored je nesto skroz drugo...

ode ovo u drugom pravcu, ja prored necu sigurno stavljati ali to i nije bitno toliko, bitno je da se razumemo a ocigledno je ovde to nemoguce, u svakom slucaju mene sprava lepo sluzi a danas je stigla futrola, olovka i folija za ekran na koju nisam platio porez i izvinjavam se zbog toga

Pojavio se legalno kod nas za citavih 45.900 dinara za verziju od 64gb. :)

@dule2303
Postoji i veliko slovo i tačka, ali nemoj da se ljutiš, silno sam se ismejao zbog nebuloznih rasprava u totalno drugoj temi.:D

ja sam imao problem sa jednim programom koji mi je trosio bateriju kao lud. tek kad sam provalio da mi OracleVM (za emulaciju Androida) pravi problem, baterija se vratila u normalu. sada ga koristim po 2 dana bez punjenja, sa oko 7 sata SOT. prezadovoljan sam uredjajem, skoro sve sto je falilo je sada tu. Tapatalk za Windows 8.1, Nokia HereMaps za navigaciju... po ceni za koju sam ga nabavio, mislim da nema boljeg izbora. Svaka preporuka posle vise od 3 meseca koriscenja.

Meni bi odgovarao jedan takav tablet iako sam planirao da ubuduce koristim neki phablet.

P1020947_1.jpg

Au, al si ga povezao. :) nije valjda da samo nas dvojica imamo ovaj tablet?

Izgleda. Tablet ima tako mnogo mogucnosti da je to neverovatno. Sa ovom tastaturom za ipad mini pravi mini lap top :)

Gde si nabavio tu tastaturu? Lepo deluje, samo jel možeš da slikaš kako izgleda kad se preklopi?

Imas gore na video linku koji sam postovao kako izgleda kad se preklopi.

neka mi neko kaze ovaj model lenovo ili asus t100?

Asus dolazi sa tastaturom i veći je, ako hoces 10', Asus, ako hoces 8', Lenovo. :) hardverski su isti, veličina je razlika...

Vrh Dno