Hvala na broju! Videcemo, znam vec kakvo je stanje sa cenama otprilike, ali jos nisam nasao nikoga ko dovlaci ono sto ja hocu. Ovog lika jos nisam nasao, nadam se da ce moci.
Proverio, on trazi 140 za Libru. Jos malo kopanja za Crescentom (mozda do sutra), pa ce ipak ici Libra za 125. Nece me Crescent pa to ti jeOvaj lik inace ima xTAB100 na oglasima, ako zanima Arheologa.
Možeš, ako si rad da platiš našu carinu + PDVJel ovoI da li neko zna da li mogu da trazim povracaj poreza ako narucim preko amazona?
OK, ali zivim u Madridu trenutno, i nasao sam na sajtu da moze da se vrati porez iako je naruceno sa amazona, samo nisam siguran 100% za proceduru (jel dobijem tax free cheque ili kako?).
A da li postoji tablet slicnog ili boljeg kvaliteta za te pare u EU?
U sustini trebalo bi da ne postoji nista bolje, po nekim snimcima voleo bih da ima bolji ekran, pogledacu jos malo pa cu odluciti.
Edit: Cekajte ljudi pa ovo ima i GPS, izgleda da ce ipak u skorije vreme pasti jedan lenovo A1![]()
Osim nedostatka GPS-a, Kindle Fire je po svemu bolji od ovog cuda a kosta isto.
Osim nedostatka GPS-a, Kindle Fire je po svemu bolji od ovog cuda a kosta isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari