Šta je novo?

Legalno otključavanje telefona kupljenih kod mobilnih operatera

Za imei, ukucaj u dialeru *#06#

Da li je moguće da otkljucam iP6 uzet kod mts-a star 3 meseca?

Za imei, ukucaj u dialeru *#06#

Nasao sam IMEI ali ne mogu da se pomerim sa pocetnog ekrana zvao sam servis dekodiranje sa telenor mreze na sim free je 2500 dinara. U telenoru nisu u obavezi da dekodiraju zato sto nisam nastavio ugovor sa njima

sto se tice Iphona ima decko u NS dekodira sve zivo, ima ortak neki na i cloud mislim da je platio 100 evra. Tebe sada nisam bas razumeo sta hoces, ali znam da preko onih kartica ,moze da ti radi na drugoj mrezi ip6. I pritom ne gubis karticu.

Ja nisam neki lik koji se razume u to ali ti kazem ovo za ortaka sam siguran i lika je nasao preko neta, mogu da ga pitam ako hoces

Pa zanima me da otkljucam preko mts-a, jer ne bih da plaćam trecim licima.

ne otkljucavaju ti oni jer stite svoju mrezu, jedino da kupis tu neku R karticu mislim da ti ona nije mnogo skupa

operater je duzan da ti otkljuca uredjaj kada istekne ugovorna obaveza. to sam imao priliku da uradim sa nekim samsung telefonom.

ono sto me zanima, ako kupim preko oglasa neki telefon koji je zakljucan na Telenor,
da li postoji nacin da sa vlasnikom telefona odemo do telenora i da mi nekako da punomoc da mi daju kod za otkljucavanje kad mu istekne ugovor?

Nije duzan operator da ti otkljuca telefon, takodje ne snosi odgovornost ako ti pogresno ukucas kod za otkljucavanje koji su ti oni dali, pa makar to bio i neispravan kod, jer opet kazem, nisu duzni da ti otkljucaju.
Ovo drugo nikako neces moci da uradis, nikakva punomoc ne postiji za takve stvari.
Jedino nosilac ugovora moze da podnese zahtev za otkljucavanje.

malo mi cudno to sto pricas jer to je obican ugovor. npr firmin broj sto imam i ne mogu promjeniti karticu ako hocu(treba mi nano sim npr) nego moram dobiti od ovlastenje. a npr kad mi trebaju neki dokumenti iz Hrvatske ili Srbije, mogu dati nekome punomoc da u moje ime izvadi to, ovjereno u sudu naravno. na toj osnovi pitao sam i telenor i da podjelim sa svima.

telenor.png

Uradi kako ti je ova rekla pa javi rezultat. ;)

Hehe, danas nas ništa ne sme iznenaditi. :D

Kada se kod Telenora uzme telefon sa 2 SIM kartice - da li su obe SIM kartice zaključane? Hvala unapred.

Obično je jedan slot zakljucan, a drugi otkljucan.

Nazad
Vrh Dno