Šta je novo?

Left 4 Dead 2

Trebao si ranije uzeti igru kad je bilo na rasprodaji...

Ja sam prosle godine, oko haloween-a, kupio za nekih 4-6evra oba dela.
Tad sam igrao samo drugi deo uglavnom, prvi sam cisto presao jednom sa ljudima (pre toga sam igrao narodsku verziju sa botovima..)

Mozda opet da sacekas neku rasprodaju.. ako nista drugo, onu Bozicnu (ako te ne mrzi cekati dotle) i kupiti jeftinije.
A realno, vredi i tih 15€

Hvala na odgovoru. Ma nije problem 15 evra dati, ali niko da mi kaže koja je prednost originalne igre u odnosu na narodsku? :(

Pa ovo.
Gomila modova, kampanja iz keca je kompletno ubacena u dvojku, mnogo ljudi koji igraju, mogucnost da igras sa prijateljima na steamu, apdejtovi koji se sami skidaju, nema cimanja sa namestanjem ovoga, namestanjem onoga itd.

Iluzorno je i potezati pitanje prednosti originala l4d2 nad piratom... ;)

Pa jeste vama koji igrate original. Ali ja, koji sam igru video prvi put ovog vikenda, i koji nisam video original, a igrao sam sa ljudima online i narodsku verziju pitam koja je prednost.

I pitam, jer igra je dosta "matora", i čitam na stranim forumima da je dosta opalo interesovanje za istu pa me zanima da li išta dobijam time što bih kupio igru.

A inače, i te kako podržavam kupovinu igara, eno pre neki dan sam izgrdio neke Benchovce što igraju piratski SC2 :) . Samo želim da znam šta dobijam za tih 15e, ništa više. Nisam uspeo nigde da nađem na netu koja je razlika. Simple as that :S

Ubij me zbog toga

...Nisam uspeo nigde da nađem na netu koja je razlika. Simple as that :S

Hahaha... Pa kao sto je slucaj sa svim igrama uopste - nema razlike izmedju originalnih i piratskih ili "narodskih" verzija, narocito ne u singleplayer igrama. Znaci NE POSTOJI nikakva "razlika" u gameplay-u, zbog toga to nisi mogao da nadjes na "netu". :d

@Sh0m1 ti je vec objasnio u cemu je prednost, tj. razlika originalnog L4D. Jednostavno, ako ti se igra svidja kupi je... simple as that.

Ja sam kupio oba dijela kad su bili na popustu na Steamu za 7 eur. Dobro je zezanje online, vredi imati mada u zadnje vreme ne igram

Hahaha... Pa kao sto je slucaj sa svim igrama uopste - nema razlike izmedju originalnih i piratskih ili "narodskih" verzija, narocito ne u singleplayer igrama. Znaci NE POSTOJI nikakva "razlika" u gameplay-u, zbog toga to nisi mogao da nadjes na "netu". :d

@Sh0m1 ti je vec objasnio u cemu je prednost, tj. razlika originalnog L4D. Jednostavno, ako ti se igra svidja kupi je... simple as that.

Care.... aj kada te već mrzi da čitaš poruke isprva u potpunosti, evo napisaću ponovo, ali onda ili pročitaj ili sjaši:
IGRAO sam multiplayer, razumeš, i to sve modove. Sve mi je dostupno preko ruskih Steam Group servera, gde ima dosta igrača i dosta servera sa brdo modova, ili "klot" bez modova. U svakom momentu vidim preko 80 aktivnih servera, ali me malo nervira jer su igrači mahom Rusi (bilo je i britanaca i nemaca, ali nije bitno), pretpostavljam zato što su rusi učinili ovu verziju igre dostupnom. Ne znam, možda čak nisam ni na taj način ograničen, već samo ne znam kako da promenim steam group, jer nisam ni pokušavao niti sam se baktao oko toga.

Zato je moje pitanje bilo, kakva je razlika u igranju kampanje online "regularno", ili na ovaj "moj" način. A naveo sam i zašto to pitam i to više puta. Hebe mi se da dajem i jedan evro za igru koja je stara, i zastarela po mnogo kriterijuma ako istu ne igra populacija koja me zanima, i ako ću i ja sam istu možda igrati dve nedelje i bataliti. Ali ne, uvek se nađe neki pametnjaković koji izvuče 4 reči iz konteksta i krene da pametuje. Pun internet takvih. Gde li se samo kote da mi je znati...

Poslednja izmena:
...ali me malo nervira jer su igrači mahom Rusi (bilo je i britanaca i nemaca, ali nije bitno), pretpostavljam zato što su rusi učinili ovu verziju igre dostupnom. Ne znam, možda čak nisam ni na taj način ograničen, već samo ne znam kako da promenim steam group, jer nisam ni pokušavao niti sam se baktao oko toga.
Zato je moje pitanje bilo, kakva je razlika u igranju kampanje online "regularno", ili na ovaj "moj" način...
...Hebe mi se da dajem i jedan evro za igru koja je stara, i zastarela po mnogo kriterijuma ako istu ne igra populacija koja me zanima...

Zakasnio si... Sad samo Rusi igraju L4D.:d Tako da ne moras kupovati original... :smoke:

Poslednja izmena:
Kupio sam igru, i ostavio sam kod kuće da se downloaduje... i sada čitam na Steam forumu da su najavili nižu cenu za noć veštica.... a to je za 10 dana :) eh, tako mi i treba.

Ја сам је платио 20 и нешто...

Odigrao sinoć Dead Air kampanju sa tri neka random Nemca. Zaista je bilo super, a obzirom da pričam nemački čak smo se dobro i zezali. :)

Moj steam Id je zmaj86, pa ako se neko pojavi... (zmaj86 sa 'z' ne sa '3').

Odigrao sinoć Dead Air kampanju sa tri neka random Nemca. Zaista je bilo super, a obzirom da pričam nemački čak smo se dobro i zezali. :)

Moj steam Id je zmaj86, pa ako se neko pojavi... (zmaj86 sa 'z' ne sa '3').

Kampanja ? jel to protiv BOTova ? To je prelako ... Igraj Versus

Probao versus, i zapao kao infected. Nisam znao šta da radim, i ubili me survivori poprilično lako jedno 2-3 puta i bio sam votekicked :(

Imaj u vidu da sam veoma nub, i da sam igru video prvi put pre manje od nedelju dana :D. Da ja lepo pređem kampanje prvo, pa ću onda da se zezam. Advanced nivo mi nekako leži, expert mi je bzvz jer su samo nabudžili dmg ništa više. Na advanced sam jedva uspeo da završim kampanju sinoć (sva četvorica smo ljudi bili, bez botova), i to Dead Air koja je, koliko sam razumeo, jedna od lakših kampanja.

OK ako si nov, onda je preko potrebno prelazenje kampanja na svim tezinama, ali Versus je ono sto L4D2 cini stvarno zabavnim i izazovnim. No srecno u igranju

ja sam ponovo poceo da igram l4d2 :) versus je zakon. nije mi jasno kako je ljudima zabavno igrati 10vs10.to je takav krkljanac da ne znas ni ko tebe bije ni koga ti bijes.desava se da budu 2 spitera i samo pljuju na smenu pa ljudi ne mogu da izadju iz skrovista :( desavalo mi se nekoliko puta da su nakaze nevidljive npr. charger otresa nekog o zemlju a vidi se samo teko kako ide gore dole ili me jockey juri i grebe a nigde nikog nema.jedva sam mu pobegao :D

nije mi jasno kako je ljudima zabavno igrati 10vs10.

U pocetku ti se cini kao haos, posle se igra normalno i cak stavise, tesko se vratiti na normalu, ja sam to plevio kao lud

Meni je versus pretežak. Uopšte ne kontam šta i kako :) *** baš sam nub najgori. Ali kada igram kampanju, i kada završimo uglavnom sam najbolji po statistikama ili među boljima (broj ubistava, procenat pogodaka, procenat headshotova itd.) ***. nemam ja taj mindset za pvp fps :( ipak su strategije moj fah :p

Uopšte ne kontam šta i kako

Fora je u timing-u, kad jedan od vas krene ( za INF pricam ) svi krenu, inace ste obrali bostan i veruj mi taj deo je najtezi, nije problem savladati vestine INF ali timing pogoditi ...

na kojim serverima igrate narodnu verziju? ja sam vecito sa nekim raspalim rusima i sve pise na ruskom:( jel ima nekih normalnih servera.? kad istaliram onaj ultimate patch pita me koje servere hocu da imam.ponudi mi neke dve opcije. ako neko zna sta je koja :)

ja uzimam :)

uzeto :)

Poslednja izmena:
nego zaboravih da pitam jel ima ljudi uopste da igraju?

Solo igra 4 eur, oba dela 7.13 eur :) Uzeh i ja pa ako ima jos novajlija mozemo da se organizujemo za neko przenje zombija (na easy :D)

Igram ja relativno često. Evo upravo sam kupio drugaru još jednu kopiju.

dodaj me na steam kao friend zmajko86 mi je nalog tamo.

Naravno, to važi za sve koji igraju, i hoće da igraju sa mnom. Najviše volim da igram kampanje na advanced nivou težine. To je moj domet otprilike.

Poslednja izmena:
Sutra kad probam bf3 odlucicu dali da uzmem..ako se navucem na bf3 mp nista :) uglavnom cucemo se,pa da odigramo campaign..ima li dosta svijeta da igraju,jeli tesko naci nekoga da odigras campaign s njim? Ili ga moram dodati u friends na steamu ako hocu da igram s nekim ?

Nazad
Vrh Dno