Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Predzadnji omnips 2403 je kod mene imao oko 6 h SOT-a, a ovaj 3003 testiram i nakon dirty flasha je sve apsolutno ok bez rušenja i laga na x820 4/32

Vjerovatno nisi imao ovih problema kao ja na 30.03 jer si sa omnips 24.03 radio dirty flash, a probaj clean install (wipe data/cashe/dalwrik/system) pa javi. Nemoguce da se samo kod mene to javlja 3 puta sam s toga u nevjerici radio clean install, da iskljucim da je do mene nesto.

Bilo je skroz na Wi-Fi, a SS bi postavio ali nemam ili ne znam kako ti napraviti na mobilnoj verziji

Baš isprobavam onaj Multirom od andro68rus-a Jel se netko igrao s tim ?

Ja se vratio na AICP poslednji od Infraga i sad cu da ga podesim i uradim backup.

Bilo je skroz na Wi-Fi, a SS bi postavio ali nemam ili ne znam kako ti napraviti na mobilnoj verziji

Da, samo na wifi moguce je izgurati cak i 6h SoT-a posebno kad se aktivno taj dan koristi tel, da kazem iz cuga...
Imas u padajucem meniju da dodas (klikom na olovku u zaglavlju) precicu za SS a mozes i sa fizickim tasterima, kombinacijom vol - i power dugme, stisnes 1-2sek skupa.

Vratio se ipak na AICP infragov, o daaaaa bolje je to dosta

Probao sam OmniPS 01/04 ista stvar kao 30/03 build, pucaju sistemski procesi prvi prvom podizanju roma i kasnije u radu kao i nakon restarta. Od OmniPS, za sad, samo 07/03. Ende.

Izrevoltiran sinoc ovim ubacim opet aicp infrag (i dalje je u fonu) medjutim i on ima mana, nije bas fluidan, ima nekih zadrski, recimo posebno pri ulasku u aplikacije (podesavanja/aplikacije i obavjestenja) i u viberu pri ulasku u konverzacije (kao i u podesavanja / notifikacije) takodje ima zadrsku. Ostali "ulasci" kroz meni su relativno brzi i razlikuju se od ovih par nabrojanih (@gogo mozes probati kod sebe), a zasto, enigma :trust:
Takodje nije bas nesto ni sa autonomijom baterije...Uglavnom kao sto vec rekoh, nema izvrsnog Oreo roma, svakom nesto fali.
Meni se cini da je, za sad, posljednji DIRTY UNICORNS by infrag ipak najbolja opcija u smislu performanse-mogucnosti-baterija.

Poslednja izmena:
Koji camera fix koristite za Oreo romove? Ja sam skinuo nekad negde jedan i njega uvek ubacujem međutim fokus je jako spor.

Kod kojih romova kamera radi bez fix-a? Ja sve što sam probao od Oreo romova zahtevalo je camera fix.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Upravo tvoj drugi dio upucuje na odgovor, to ne zavisi od roma vec od vrste kamere u tel. Izgleda da je LeEco ugradjivao razlicite kamere i to je razlog.
Za prvi dio, sad ga najveci dio romova ima unutar sebe, pa je najbolje koristiti tako ili onaj koji autor roma okaci.

Koristim, ali kako intenzivno igram free fire, punim mob 2-3 puta dnevno.

Meni je danas stigao usb port koji sam narucio, i nije do njega. komp ga i dalje ne prepoznaje (device malfuncioned), ekran i dalje ima samo pozadinsko osvetljenje. to je to, ili je maticna ili ja vise ne znam sta moze da bude.

Jesi li ga nosio na servis?

Nisam, sumnjam da neko u Nisu zna da popravi ili ima delove za leeco. :)

Koristim, ali kako intenzivno igram free fire, punim mob 2-3 puta dnevno.

Dobro bi bilo, ako bi mogao 1 dan, da testiras u normalnom rezimu radi li helix ikakav posao na poboljsanju baterije, pa javi ovdje...

Za @sve
Sergej je izbacio od juce cak 3 OmniPS roma (reklo bi se po tome da luta, kad nije editovao 1 tim promjenama), 2 juce i jutros rano treci, od onog posljednjeg neslavnog 01/04/.
Ako neko (@darko, @bendover, @ironman, @acapn, @gogo...) od Vas instalira taj zadnji Omni nek javi utiske jer sam zadnje 2 nedelje bar 15 instalacija napravio pa se malo umorih :) Ako valja i ako nema force closinga sistemskih procesa i app, ubacio bih ga navece da probam.

Poslednja izmena:
Koji je zadnji build od DU infraga? 27.03?

Dobro bi bilo, ako bi mogao 1 dan, da testiras u normalnom rezimu radi li helix ikakav posao na poboljsanju baterije, pa javi ovdje...
.
U principu u mirovanju je potrošnja 1%.

Znam koji je zadnji jer ga baš vrtim, ali ste me zbunili sa 27.03. koji ne postoji

Vrh Dno