Darko, a kakav je ovaj sto je nastavio pricu sa RR na oreu ?
I ovaj spanac na aosip ne izgleda ozbiljan iako ne mali broj koristi taj rom i ti si ga prije mjesec pominjao kao oreo rom koji je tada najbolje radio.
Sta je sa autorom pixel roma, kakva je tu prica ?
Fora je u tome sto je proizvodjac finansijski pukao i sto prodaje te zalihe dok ima, to je to...
RR? Indijac neki. Ja im ne verujem, neki kazu da je super ali nisam ga probao niti planiram. Ima milijardu opcija koje meni ne trebaju.
Aosip je dobar ali da, hocu piskim - necu piskim. Sad ponovo hoce da ga radi, pa sutra nece hteti i tako u krug. Ok kapiram ja da je sve o u slobodno vreme i da se o radi iz ljubavi a ne radi para ali isto tako je moje da biram hocu li to da koristim. Ali rom je dobar.
A Shivine romove ne bih koristio ni da mi plati neko. On je tek poseban slucaj. Cuti i radi u pozadini i onda odjednom official ovo official ono, ti se odusevis sve super. Onda ako se desi da ipak ima neki bug umesto da odmah to sredi ako je krupno, a bilo je takvih situacija ti cekas mesec dana da izbaci sledeci verziju ako uopste izbaci. Tako da no-no.
Rekoh lepo infrag AICP i to je to. Eventualno AOSIP ili ko hoce da se igra sa OmniPS ali to jos nije gotovo...
Postavi mi molim te helix taj, ne mogu da se setim naloga na xda..al onu zadnju verzijuOvako je kod mene RR Oreo, baterija se ne puni do 100%,išla je do 85%,koristim magisk modul.
Ps
Svi linkovi za aicp su obrisani.
Ko ima poslednji, mogao bi da ga ul negde.![]()
![]()
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Netacno. Rekao je da taj rom nece update-ovati. On je jedan od glavnih developera za X820 i sasvim sigurno nece da batali razvoj dokle god ima taj telefon. E sad, koji rom i sta, videcemo. To je uostalom i napisao.
Vlad nije amater, daleko od toga. Samo kazem, mnogo voli da eksperimentise i da se igra, danas jedno sutra drugo, ali kada rom ima zvanicni status onda je drugacije i to ce morati da bude ok.
Ja ne znam iz kog razloga toliko mracite, situacija je odlicna sa romovima. Sitnijih bug-ova ima ali generalno kad sagledas situaciju, odlicno.
Da li bi mogla da se instalira EUI dialer app i još da radi snimanje poziva?
Ja sam na RR N i nema te opcije. Najviše mi odgovara dialer app sa EUI, ali na žalost ne može se instalirati.Jesi ti na RR N ? Pa zar nema opciju snimanja razgovora ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari