Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Ovaj helix je bas za Oreo, mada si ti vjerovatno mislio na ovo sto proba @ironmanbg
Darko, odgovori na poslednji moj post ispod tvog na prethodnoj stranici, naravno ako mozes..

Izvinjavam se ako je bilo pitanje, ali koja je fora sa ovim telefonom da ima ovakve specifikacije a da je toliko baš jeftin? 😀

Fora je u tome sto je proizvodjac finansijski pukao i sto prodaje te zalihe dok ima, to je to...

Darko, a kakav je ovaj sto je nastavio pricu sa RR na oreu ?
I ovaj spanac na aosip ne izgleda ozbiljan iako ne mali broj koristi taj rom i ti si ga prije mjesec pominjao kao oreo rom koji je tada najbolje radio.
Sta je sa autorom pixel roma, kakva je tu prica ?

RR? Indijac neki. Ja im ne verujem, neki kazu da je super ali nisam ga probao niti planiram. Ima milijardu opcija koje meni ne trebaju.

Aosip je dobar ali da, hocu piskim - necu piskim. Sad ponovo hoce da ga radi, pa sutra nece hteti i tako u krug. Ok kapiram ja da je sve o u slobodno vreme i da se o radi iz ljubavi a ne radi para ali isto tako je moje da biram hocu li to da koristim. Ali rom je dobar.

A Shivine romove ne bih koristio ni da mi plati neko. On je tek poseban slucaj. Cuti i radi u pozadini i onda odjednom official ovo official ono, ti se odusevis sve super. Onda ako se desi da ipak ima neki bug umesto da odmah to sredi ako je krupno, a bilo je takvih situacija ti cekas mesec dana da izbaci sledeci verziju ako uopste izbaci. Tako da no-no.

Rekoh lepo infrag AICP i to je to. Eventualno AOSIP ili ko hoce da se igra sa OmniPS ali to jos nije gotovo...

Stavio sam i ja Helix, jel treba čekirati soilworks ili akt?

Fora je u tome sto je proizvodjac finansijski pukao i sto prodaje te zalihe dok ima, to je to...

Hvala na odgovoru. Ima smisla onda, baš mi bilo čudno kad sam video. A po vašim komentarima ovde vidim da je telefon dobar pogotovo za te pare za koje može da se uzme.🙂

RR? Indijac neki. Ja im ne verujem, neki kazu da je super ali nisam ga probao niti planiram. Ima milijardu opcija koje meni ne trebaju.

Aosip je dobar ali da, hocu piskim - necu piskim. Sad ponovo hoce da ga radi, pa sutra nece hteti i tako u krug. Ok kapiram ja da je sve o u slobodno vreme i da se o radi iz ljubavi a ne radi para ali isto tako je moje da biram hocu li to da koristim. Ali rom je dobar.

A Shivine romove ne bih koristio ni da mi plati neko. On je tek poseban slucaj. Cuti i radi u pozadini i onda odjednom official ovo official ono, ti se odusevis sve super. Onda ako se desi da ipak ima neki bug umesto da odmah to sredi ako je krupno, a bilo je takvih situacija ti cekas mesec dana da izbaci sledeci verziju ako uopste izbaci. Tako da no-no.

Rekoh lepo infrag AICP i to je to. Eventualno AOSIP ili ko hoce da se igra sa OmniPS ali to jos nije gotovo...

Steta sto andr68rus nije nastavio nekako ovaj RR na oreu ili makar poducio toga kako se radi na pravi nacin 🙂 Ovaj je krenuo, fixirao neke stvari i sad ni makac, nema odavno novog roma.

Znaci Pixel Experiance nista...a nekako mi se cinilo da je mozda i najpopularniji po aktivnosti na xda i po tome sto je zvanican, ima ota update, kazu najbolja baterija na njemu...ali kad kazes da nije developer dobar onda da batalim ideju o ubacivanju pixela.

Evo lose vijesti, infrag batalio rad, nece vise raditi-apdejtovati i izbacivati aicp njegov 🙁 🙁 🙁 Moze se procitati na xda u temi.

"And so the time has come that there is an official AICP version.
Therefore this one will be shuttered.
I'm not sure exactly where I will go from here.
Perhaps I'll submit my fixes to lineage I'm not sure as yet.
Thanks for the support and testing/feedback "

🙁

Koji je originalni zvanicni aicp (nekoliko tema o aicp ima) ko je developer tog roma ?
(EDIT: Izgleda da je aicp od @kurankaname sad taj "originalni - zvanicni" aicp rom 🙁 :zgran: A on, koliko sam mogao vidjeti u temama gdje se javlja tim developerima drugim da mu pomognu i daju fixeve, potpuni amater.

Znaci suzava se zesce krug, ostaje se pratiti aosip i omni kad budu dovoljno dobri za ubaciti kao "daily rom".

Poslednja izmena:
Netacno. Rekao je da taj rom nece update-ovati. On je jedan od glavnih developera za X820 i sasvim sigurno nece da batali razvoj dokle god ima taj telefon. E sad, koji rom i sta, videcemo. To je uostalom i napisao.

Vlad nije amater, daleko od toga. Samo kazem, mnogo voli da eksperimentise i da se igra, danas jedno sutra drugo, ali kada rom ima zvanicni status onda je drugacije i to ce morati da bude ok.

Ja ne znam iz kog razloga toliko mracite, situacija je odlicna sa romovima. Sitnijih bug-ova ima ali generalno kad sagledas situaciju, odlicno.

Jel infrag stvarno batalio aicp ili? Posto sam ja na njegovom buildu od 1.03 inace meni radi potouno okej...

A na aicp sajtu zvanicnom nema nista za le max 2...

Edit: neko rece da je pixel experience najpopularniji na xda. Mislim da je ovaj AICP od infraga mnogo popularniji

Poslednja izmena:
Samo da javim utiske sa Helix u kombinaciji sa RR N, u idle rezimu je stvarno primetna razlika (za 7h potrošnja je bila svega 5%). Videću za dalje kako će se ponašati.
9935718d8b50f120f6bf1420f16da47e.jpg

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Meni mobile network standby ubija koliko trosi...

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Jel moze neko da postavi zadnju verziju helixa?

Poslednja izmena:
Ovako je kod mene RR Oreo, baterija se ne puni do 100%,išla je do 85%,koristim magisk modul.

Ps

Svi linkovi za aicp su obrisani.
Ko ima poslednji, mogao bi da ga ul negde.
6ea6efdc8d79b9efaf08851f7b990c9c.jpg
270f58cd8f5dc53b17bd8dc70ebaa922.jpg

Ovako je kod mene RR Oreo, baterija se ne puni do 100%,išla je do 85%,koristim magisk modul.

Ps

Svi linkovi za aicp su obrisani.
Ko ima poslednji, mogao bi da ga ul negde.
6ea6efdc8d79b9efaf08851f7b990c9c.jpg
270f58cd8f5dc53b17bd8dc70ebaa922.jpg

Postavi mi molim te helix taj, ne mogu da se setim naloga na xda..al onu zadnju verziju

Netacno. Rekao je da taj rom nece update-ovati. On je jedan od glavnih developera za X820 i sasvim sigurno nece da batali razvoj dokle god ima taj telefon. E sad, koji rom i sta, videcemo. To je uostalom i napisao.

Vlad nije amater, daleko od toga. Samo kazem, mnogo voli da eksperimentise i da se igra, danas jedno sutra drugo, ali kada rom ima zvanicni status onda je drugacije i to ce morati da bude ok.

Ja ne znam iz kog razloga toliko mracite, situacija je odlicna sa romovima. Sitnijih bug-ova ima ali generalno kad sagledas situaciju, odlicno.

🙂 Sta je netacno ? Pa isto smo ja i ti rekli, mora a si u zurbi brzo preletio text 😉 Niisam napisao nigdje da je batalio cjelokupno bavljenje development-om, napisao sam boldovano da je batalio rad, nece vise izbacivati, update-ovati njegov aicp.

Velika steta sto je prestao dalju izradu svog aicp roma, jer je po rijecima mnogih on i ponajbolji developer i napravio je rom u kom je najvise fixirano do sad, najvise toga fercera uz dobru bateriju.
Neko rece da su izbrisani svi linkovi za download, potvrdjujem 🙁 Meni nije palo na pamet da skinem zadnju verziju da je imam, no valjda ce je neko podici na miror.

Kad kazes Vlad, to je ako sam pohvatao dobro, developer za Omni ? Na njega cekamo ponajvise ali od februara nema novih builds...Za AOSIP je developer neki spanac, tu se nista ne zna, cas ovako cas onako, ali ispraticemo.

@Dwyane Wade

Da, zavrsio je rad na svom AICP romu, nema vise za taj rom development-a i update-a, nazalost. Imas njegovu temu na xda pa procitaj sam a imas u mom prethodnom postu pod znacima navoda njegovu izjavu kojom se oprostio.
Ostavio je mogucnost da u buducnosti nesto radi, kako je rekao, za Lineage...
Nema jos zvanicnog AICP za nas tel, ali je u najavi u narednim danima da ce to postati aicp od @kurankaname, sam je to potvrdio. Malo ko hvali taj njegov rom, losiji je kazu puno od @infrag, no vidjecemo...

Poslednja izmena:
Netačno je da je batalio rad. Nije.

Pa batalio je rad na svom projektu - aicp by infrag, o tome sam i pisao ne da je batalio sve i svja oko tel zauvjek 🙂

Ono sto mi je cudno, zasto Vlad nema otvorenu temu na XDA za njegov Omni rom ? :trust: Da se lijepo povede diskusija, da se ima info, testira, javlja...Ovako nema nigdje teme o tome da se moze pratiti kako ide rad, sta radi, sta ne...samo telegram news 🙁

Lijepo bi bilo cuti od nekog ko zna i ko je probao misljenje, ima li sto od ovih preostalih romova koji imaju svoje teme na XDA da je bas kvalitetno daily resenje:

- PIxel Revenge 15.1
- MIUI 9
- Flyme
- Cypher OS
- AOSP Extended v 5.2
- Cosmic OS V3.1
- Stock Lineage 15.1
- Lineage OS 15

Ok, pogrijesio sam oko autora. Sve jedno, fabula i pitanje ostaje isto, cudno sto Sergej nema xda temu ili negdje drugo...Ovako je sturo pracenje samo vijesti na telegramu, a cini se da je losije i za njega jer nema masovnijeg testiranja i feedback-a. Nadam se da ce otvoriti temu. By the way, Vlad je onda autor kog ?

Dobio sam miror od posljednjeg AICP by infrag, pa ako nekome treba, samo neka se javi.
Tamo ljudi u temi aicp by kurankaname negoduju sto je infrag sa mnogo boljim romom stopirao projekat a njegov losije ide za official...

Da, ima i u samoj xda temi link, ali sada fali fix za kameru.
@Kuran
Neki dan čitam jedan dev. Čeka da pročita kuran pa da nastavi sa radom, ja wtf!

Da li se nekim podešavanjima ovde može uštedeti baterija, tj. Koje app ostaviti da se podižu sa sistemom, kako podesiti ograničenja pozadinskih procesa i šta su ove provere u pozadini- kojim app omogućiti?
4de5d6387781212a0905902209968aae.jpg
661519c2c1c8daaffa814f3857cc723f.jpg
4606c2a3414de1cb4d713c136d975391.jpg

Da li bi mogla da se instalira EUI dialer app i još da radi snimanje poziva?

Ja mislim da ne može. Pokušavao sam to isto prošle godine ali bezuspešno.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Ja ne, od kad imam x2, samo Oreo.

Nazad
Vrh Dno