Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Izvinite na pitanju,imam sansu da uzmem le pro 3 elite x722,da li neko zna nesto vise o tom telefonu?,vidim da imaju isti cpu,on ima vecu bateriju i manji ekran i rezoluciju od le max 2.
Ako neko ima iskustvo da poxeli bilo bi mi od velikog znacaja,lomim se izmedju njega i redmi 5(znam da je xiaomi dosta hardverski slabiji)

Sent from my NEM-L21 using Tapatalk
Lošija podrška zajednice, lošija kamera, lošiji ekran, bolja baterija.

Proceni šta ti je važnije.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

O Bože, evo ga za 116eur,a ja platio 125! Doduše rozi, a moj je sivi...

Sent from my x600 using Tapatalk
Jel su to cene iz HK skladista? U EU verovatno standardno visa cena taman za onoliko koliko ce carina da te lupi?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Geekbuying

Gledaj da ovaj put potraje :D

Jesu vama dvojici poslali lepak za ekran? Meni nisu, pa ću morati da ga ipak nosim u servis.

Jedva sam ga skinuo, kad ono mora da se stavi novi sloj lepka. Ali da kucnem u drvo, proba je pokazala da displej radi, nije polovičan :)

Sent from my A0001 using Tapatalk

Dobio sam onu doublesided 3M traku, tako da sam njome lepio. Jako pozitivno sam iznenađen kako ovo drži. Poručio sam i lepak odvojeno, međutim nije stigao još. No nebitno, neću ga ni upotrebiti...

Bitno je da ti radi ekran! :)

Moram opet da pohvalim ekipu iz Unix tim servisa iz Majke Jevrosime, zalepili su mi ekran u rekordnom roku (10 min) stavili gumice da se učvrsti u sledećih par sati i nisu ništa naplatili.

Zaslužuju da ih svuda hvalim, majkemi :)

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ja nijesam ni gledao u paketic jer mi je stigao dok sam bio na poslu, a kum koji inace radi u servisu za IT opremu mi je ugradio...

Izvinite na pitanju,imam sansu da uzmem le pro 3 elite x722,da li neko zna nesto vise o tom telefonu?,vidim da imaju isti cpu,on ima vecu bateriju i manji ekran i rezoluciju od le max 2.
Ako neko ima iskustvo da poxeli bilo bi mi od velikog znacaja,lomim se izmedju njega i redmi 5(znam da je xiaomi dosta hardverski slabiji)

Sent from my NEM-L21 using Tapatalk

Evo info iz prve ruke. Telefon je zmaj. Uzeo sam ga za suprugu, varijanta gold 4/32 gb. Stigao sam geekbuyinga sa vec otkljucanim bootloaderom. Izgledom dosta elegantiji nego LeMax2, taman je malo manji pa je ugodniji u ruci, dosta je tanji i laganiji od LeMax-a. Baterija izvuce svaki put 6+ h sot-a, a meni je 4 premija. Sto se ekrana tice, nisam primjetio neku razliku. Antutu daje oko 155000. Sve radi odlicno na njemu. Ubacio sam Genesys rom, na kojem u ovih 15-20 dana koliko ga ona koristi nismo nasli ni jedan bug. Po meni puno bolji izbor od LeMax 2 prvenstveno zbog baterije. Podrska jeste slabija za sada, ali kako sve radi odlicno, to u mom slucaju i nije pretjerano bitno. Slobodno ga uzimaj. Da sad kupujem uzeo bi ga samo u varijanti sa 64 GB

Još nije ocarinjen.

Evo info iz prve ruke. Telefon je zmaj. Uzeo sam ga za suprugu, varijanta gold 4/32 gb. Stigao sam geekbuyinga sa vec otkljucanim bootloaderom. Izgledom dosta elegantiji nego LeMax2, taman je malo manji pa je ugodniji u ruci, dosta je tanji i laganiji od LeMax-a. Baterija izvuce svaki put 6+ h sot-a, a meni je 4 premija. Sto se ekrana tice, nisam primjetio neku razliku. Antutu daje oko 155000. Sve radi odlicno na njemu. Ubacio sam Genesys rom, na kojem u ovih 15-20 dana koliko ga ona koristi nismo nasli ni jedan bug. Po meni puno bolji izbor od LeMax 2 prvenstveno zbog baterije. Podrska jeste slabija za sada, ali kako sve radi odlicno, to u mom slucaju i nije pretjerano bitno. Slobodno ga uzimaj. Da sad kupujem uzeo bi ga samo u varijanti sa 64 GB

Da li možeš da uporediš kamere jer ovaj nema OIS, a Le max 2 ima?

Le max2 je zmaj i baterija uvek izdrži od jutra do večeri a kamera je bolja te zavisi šta ti treba.

Le X820

Kod mene na LeMax 2, nemoguce je izgurati dan, sa bilo koji od 10-ak isprobanih romova, situacija je ista 3-4 h sot-a (blize 3 nego 4). 1 sim kartica, lokacija je off, vecinom je wifi, osvjetljenje na auto, jedino je bluetooth ukljucen zbog handsfree u autu. Okacicu primjer jedne i druge kamere, kad se docepam drugog telefona. Evo mog SOT na LeMax2, skinut jutros sa punjaca. Rom je EUI od Grka:

2hn6djd.jpg

Kod mene isto, 3-4h plafon, neretko ni 2h ne izvučem.
Telefon baš koristim, dve kartice, sve popaljeno, 5-6 naloga se sinhronizuje, cloud backup, navigacija i td.

U nekom od komentara sam našao da x722 ima visoke SAR vrednosti, onda sam uporedio sa X820, i jeste 3x veća.

Ja sam X puta kačio moje rezultate... 2 kartice i nikad ništa ne gasim sem background za gplay.

Kod mene na LeMax 2, nemoguce je izgurati dan, sa bilo koji od 10-ak isprobanih romova, situacija je ista 3-4 h sot-a (blize 3 nego 4). 1 sim kartica, lokacija je off, vecinom je wifi, osvjetljenje na auto, jedino je bluetooth ukljucen zbog handsfree u autu. Okacicu primjer jedne i druge kamere, kad se docepam drugog telefona. Evo mog SOT na LeMax2, skinut jutros sa punjaca. Rom je EUI od Grka:

2hn6djd.jpg

Zanimljiva koincidencija, kada sam pogledao tvoju poruku i moj telefon je bio na 52% baterije pa rekoh da SS SoT u tom trenutku i okacim ga.
Rezultat je mnogo bolji.
Naravno od 50% ka dolje, kod ovog tel, % baterije mnogo brze pada nego od 100% do 50%, pa SoT na kraju ne bi bio 2X veci...

Inache koristim Cuoco92 rom na mm, uobicajeni SoT mi je izmedju 4,5 i 5,5h. Samo na wifi izvukao sam 6h 09min, do nivoa od 10% jer se trudim da ne spustam % bat ispod toga sem ako je prijeka nuzda jer je to ubija.

Na nekom skalaru zahtjevnosti koriscenja od 1 do 5, moj nivo bi bio izmedju 3.5 i 4.

Wifi+mobilni internet kombinovano koriscenje, mnogo vibera, poziva i sms poruka, povremeno email, kamera, youtube, nekoliko apps aktivno, dosta browser, ponekad lampa...
Isklj je aut sinh. Edge koristim kad sam vani ukoliko mi nije potreban brzi net vec samo da sam online na viberu, prebacim na 3g/4g kad treba surf ili nesto zahtjevnije.

Prilozi

• Screenshot_20171225-161645.jpg
    Screenshot_20171225-161645.jpg
    322.5 KB · Pregleda: 86
  • Screenshot_20171225-161701.jpg
    Screenshot_20171225-161701.jpg
    450 KB · Pregleda: 82
Pomerio se sa carine i očekujem ga ako ne sutra, onda prekosutra.
Odakle da skidam twrp,romove, gde ima tutorijal neki, jel na xda ok?
Koji rom ?

Trenutno mu je tarifa na carini 5000 RSD, što bi bilo maltene u dinar po najpovoljnijoj nabavnoj ceni.

Sačekaće u fijoci dok ne stignu futrola i staklo, taman da isprobam romove.

Poslednja izmena:
System services mi trose 25 posto baterije konstantno, sta bi moglo biti problem?

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Stigao mi je tel. Nisam dobio nikakav case(neki su pisali da stize providan silikonski case), a naraucio sam sa 2 aliexpresa i staklo ali jos nista nije stiglo. Ima neko preporuku za rom? Nisam za emui, pregledao sam vidim da neki preporucuju Omni Oreo.

Slobodno idi na Oreo, bolja je baterija nego na Nougatu.

Jel mora da se radi root da bi se preslo na oreo?

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Koji program preporucujete? Nisam bas zadovoljan android one

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno