Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Za sad je ok.....

Jel koristi neko ovaj default remote? U poslednje vreme mi treba jer mi se daljinski pokvario.. Jako je los dosta opcija fali recimo kad hocu da prebacim sa jednocifrenih na dvocifrene kanale - i -- . Instaliram peel remote sto sam imao na drugim telefonima al mi izbacuje da nas telefon nema ir :s kako je to moguce?

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Mozda ce neko dati utemeljenije objasnjenje ali cini minse da sam nedje procitao da se LeEco pobrinuo da na ovom telefonu moze da se koristi samo njihova aplikacija i da ima pristup ir blasteru...

Jutros se probudim preko noci baterija pala sa 60 na 15 posto...u potrosnji pise kao da je wifi bio upaljen non stop i izbacuje mi cesto gresku sorry domain has stopped..

Sad kad sam flesovao onaj 419d modem cininse da ne posle restarta za sad ta greska okej sto izlazi ali i dalje pise kao da je wifi running....a nisam ga ni upalio...

Poslednja izmena:
Vidi tamo kada uđeš u Location pa tri tačke gore desno, jel upaljen wifi scanning?

Btw jel probao neko ovu portovanu Google kameru?

https://www.xda-developers.com/google-camera-hdr-ported/

Bolesne slike. Ubedljivo najbolja kamera app koju sam probao na ovom telefonu. Traži ROM koji ima aktiviran camera2api.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Da li ti radi snimanje filmova? Meni neće da reprodukuje snimljeni materijal.

Radi. Mada stabilizacija nije na nivou na kom je recimo na LumioCam-u ali je ok.

EDIT: pogledaj tamo u permissions da li je dozvoljen storage access.

Poslednja izmena:
Vidi tamo kada uđeš u Location pa tri tačke gore desno, jel upaljen wifi scanning?

Btw jel probao neko ovu portovanu Google kameru?

https://www.xda-developers.com/google-camera-hdr-ported/

Bolesne slike. Ubedljivo najbolja kamera app koju sam probao na ovom telefonu. Traži ROM koji ima aktiviran camera2api.

Na RR recimo 2406 se moze koristiti ova app za kameru ?
Ja sam probao instalirati na cuoco ali stopira se app, ne moze jer je MM...
Ako neko zna gdje se nalazi i postoji li opcija da se iskljuci wi-fi scaning na cuoco V93 romu neka kaze, mozda i meni to jede bateriju...

Da, nisam ni obratio pažnju da nije za MM. Izvinjavam se. Dakle samo Nougat.

Radi na RR 2406, tj radi na bilo kom LOS buildu.

Instalirao sam je, dobra je, čak možda manje problema pravi sa fokusom (imam problem sa kamerom, pisao sam o tome). Inače što se tiče tog problema, Darko bio si u pravu, onog dana kada smo pisali o grosso su mi poslali mail da su na odmoru do 28.08. tako da ću sačekati do tada. Kamera mi inače radi ali je zaista potrebno strpljenja dok se fokus sredi, dok na primer na Skype ili Viberu dok je video call u toku radi bez problema (verovatno zato jer nema fokusa).

@Darko

Oko one price o dreniranju baterije u stand by, koju vidim da manje vise svi imaju kao problem, probao sam sa greenfy, veze s mozgom nema, i dalje 5-10% tokom noci skine...jer on ne hibernira sistemske stvari koje ubijaju bateriju na ovom telefonu, vec apps...tako da nema vajde od greenfy koliko vidim. Ako ima nesto posebno za uraditi na njemu, kazi, ili neki savjet.

Na EUI ne znam tj sasvim sigurno nema opcije koje ima RR.

Možda da probaš sa onim ForceDoze programom no samo nagađam.

Mada 5% za noć je ok skroz. 10 već, onako, zavisi o koliko sati pričamo. Mada sve tu oko 1% po satu je dobro.

Sinoć sam stavio da vidim koliko troši preko noći i do 07:00 je došlo na 99% .Na screenshot je za 5h nula bodova ,bez interneta naravno.
Skinuo sam od braće rusa "plaćenu" verziju footej kameru- zadnja verzija i dosta je dobra ali automatski fokus mi radi samo na HDR a bez HDR-a samo kada pipnem na ekranu on fokusira.
Da li je tako i kod vas koji je koristite?
Screenshot_2017-08-15-06-16-19.jpg

Poslednja izmena:
Problem sa kamerom sam rešio :) instalirao EUI i fokus radi normalno. Kažu da se taj problem dešava na nougat-u.

Pa gde sad na EUI kad smo dobili google kameru :)

Vratio sam se na RR, tj. backup-ovao. Sačekacu još malo, sad mi je lakše kad znam da je kamera u redu i da je problem softverske prirode :)

Za njega kažu da ima virus u sebi...

Ja ga nisam koristio, instalirao, probao kameru i vratio se na RR. Ja EUI ne koristim od januara, iskreno ne znam koje su verzije dobre i nove. Možda Rista može da pomogne?

Probao i 023 pa onda i 015 za svaki slučaj ali ništa ne pomaže, kod mene je ipak hardverski problem ...

Po forumima sam čitao da ljudi koji su prešli na Nougat odjednom imaju problem sa fokusom i rešavaju problem vraćanjem na EUI, a ja sam od početka na EUI samo par puta probao nešto drugo, tako da sumnjam da će pomoći ... Mada ništa ne košta da probam :)

Nisam znao kompletnu istoriju tvog problema :) probaj, ništa ne gubiš.

Vidim da se dosta pise na xda o novom BS 3.4 i poslednjem RR, da ne bih citao sve postove unazad recite vi koji tamo ucestvujete u diskusiji (Darko i BenDover) da li je neko pominjao problem sa kamerom (problem sa fokusom) da li je to mozda reseno sa ovim zadnjim verzijama?

Sada je vec BS 3.5 aktuelan kernel... Ja nijednog trena nijesam imao problema sa fokusom kamere. Jedini detalj je sto kod mene (2406 build sa BS 3.4 - avgustovski buildovi mi nijesu bili bas battery friendly, a ovaj 2406 ima i ona idle podesavanja zasebno) portovana gcam ne cuva video (taj segment treba da se rijesi, do rada Fotej cuva video bez problema sa sasvim finom stabilizacijom)...

BS 3.5 je sinoc objavljen pa jos ne mogu nista reci...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno