Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Kod mene isto qbt1000.
Inače, preko folije registruje dodir ali ne može da pročita otisak.

Trenutno vozim Redmi Note 3 Pro sa 2GB RAM-a i RR5.7.4 sa Radon kernelom. Muči me količina (tj. nedostatak) RAM-a i opasno sam se zagrejao za Le Max 2, još uvek pokušavam da smislim da li ići na 6GB verziju ili će 4GB da završi posao. Buni me ovo http://kmv.to/vs/n0cqei :trust:
Naizgled je sve isto, osim podržanih frekvencija i cene. Navodno, frekvencije se otključavaju (ali to je još uvek niko nije zaista potvrdio za X829) i iako TENAA nema izlistan X829, FCC ga ima https://fccid.io/2AFWMLEX829 . Testovi LTE frekvencija pokazuju da Band 20 nije testiran (što ne znači da ga nema). Linkovi na FCC LTE testove za X829 su https://fccid.io/document.php?id=2990021 do https://fccid.io/document.php?id=2990029 (menjajte poslednju cifru od 1-9).

Na XDA ima tema koja se odnosi na X820 telefone gde su neki greškom prebacivali telefone na USA frekvencije pa koristili DFS Studio da vrate stvari u normalnu. Nekoliko njih je pokušalo da otključa dodatne frekvencije, ali niko nije primetio da to zaista radi (neki su požurili da potvrde, pa posle opovrgli). Pitam se da li je softver isti, ali hardver drugačiji (kao recimo RN3 kenzo i kate).

Da li nešto propuštam, ima li potvrđenih uključivanja B20 na X829?
Realno, i sada na RN3 nemam B20 ali bih hteo to da promenim. Kada god mi je loš Internet, uvek se pitam da li je operater krš ili se to dešava zato što moj telefon ne podržava B20.
Hvala

Do sada su sve verzije hardverski bile iste a razlikovale su se softverski što se lako rešavalo.

Sent from my Le X820

Ne znam sto ali jako sporo skida ovo sto si mi dao...po 150kb..

RR je sada official. I LOS uskoro official.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Jel neko uspeo da reši problem sa Google Camera, gde su slike u panorami ili photosphere mnogo niske rezolucije?

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Nisam iskreno ni primetio. Jel EUI koristiš tj jel se i tamo to dešava?

Dešava se na svim romovima koje sam probao, mada, odavno nisam menjao. :) Photosphere je recimo mnogo pikselizovano , kao da je 240px.

Hvala ti druze,ali nazalost nije.Upravo zbog nedostatka romova nikad vise mtk...

Послато са Le X620

Dobili neki prve x829 isporuke, za sada ne radi b20 bez obzira koji ROM / modem flešovali. Dobro je što se telefon ne brikuje ubacivanjem pogrešnog ROMa ili modema.

X829 je za USA

Nije internacionalna verzija jer b20 nema u USA e treba proveriti i wcdma 900 i 2100 kao i ostale 4g je pitanje je šta sve još nedostaje a nešto sigurno jer i sama cena to govori.

Sent from my Le X820

E ***, ja naručio preko kimovila X829 sa popustom za $180, sad vidim da sam se možda i zeznuo? Mada je dobra cena, rekao bih. Jel ovo znači da mi neće raditi 4g ili nešto?

Sent from my A0001 using Tapatalk

To bi trebalo da znači da neće raditi samo (4G) LTE band 20 , na 800MHz , što je frekvencija koju kod nas koristi de facto samo Telenor.
Kod ostalih operatera će 4G normalno da radi.

Ja sam ga ranije koristio na nexusu. Daje mogućnost da se ima instaliranih 2 ili više roma, koji se menjaju restartom. Fina stvar. :)

Sta znaci mogu da imam recimo eui od cuoca92 i mokee?

jel moze neko da mi kaze jel razlika samo u LTE frekfenciji ili ima jos neke razlike u hardveru planiram da uzmem jedan 4gb 32 cena 240e a 6gb 128 265e ali nema b20 te su cene na eu skladistu

Ovo što se sad prodaje kao x829 očigledno nije isto što x829 u vreme pojavljivanja uređaja. Ja to ne bih uzimao. Telefon je ionako super povoljan i ne bih se ciganisao zbog 10€ uštede a posle kukao...

Koliko vam prosečno izdrži telefon bez punjača? Do skoro sam bio na cucco92 20s, baterija mi je jedva gurala 4h SOT. Juče instalirah V7 by aurel stanje slično iako su na xda pisali da može komotno da izgura 7-8h SOT.

Kakvo je stanje na drugim romovima?

cffa566df94446d04af0537b0a260795.jpg

4f37f6e465761e48f2f9dc8bbbb904cd.jpg

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Ja sam do danas bio na resurection remix, i baterija je jedini razlog zbog koga sam se vratio na indijski 19s. Na remix je baterija kod mene bila očajna, jedva 3 sata Sot. Kod indijskog, 4,5 bez problema. :)

Vrh Dno