Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Da, naravno. Skineš OTA, flash iz twrp i to je to. Minut. Ništa se ne briše.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Dze ste raja. Ko je uzimao sa grosso-a? Vidim sad da im pise da cak i ako salju iz kine da se ne placa carina sa onim sf-om. Ako je tako onda mozda mogu uzeti i verziju sa 6gb ili sivi sa 4gb. Kolika je postarina?
to ti vrijedi samo za EU drzave ako nisi znao.. ukucaj DS-TLKZ i imas 6€ popust.. :)

from my Le X720 on TT

Kul.
Gledam review, jedva dorađen CM, kao i ovaj RR koji koristim. Postoji za moj telefon, taman da se zanimam dok letva ne stigne

Meni je Mokee odličan. Bukvalno ulogujem se i to je to. Nemam ništa da čačkam sem klasičnih podešavanja u meniju. Sve sa CM radi i ovde, teme, capps itd.

Nisam siguran da na grossu imas sivi...cuo sam da je nestasica svugde u svetu

Jedno pitanje za korisnike, posto planiram da uzmem ovaj ili neki drugi LeEco telefon. Onaj (crni) okvir oko ekrana, odnosno izmedju ekrana i ivice, kako se vama to cini uzivo, odnosno dok koristite.
Ovako kad gledam review-ove cini mi se da mi je to deal breaker, bas bezveze.
Inace ako ne nabavim ovaj moze za oko 200e kod nas Cool1 model sa 12 meseci garacnije.

iskreno ja to ne vidim uopce i dok nisam procitao da se neki zale zbog toga nisam ni primjetio, mislim jesam ali je bilo skroz nebitno kao i sada uostalom..

from my Le X720 on TT

Ekrani su im fenomenalni tako da se to i ne primećuje jedino na nekoj mnogo svetloj pozadini.

Sent from my Le X820

Ima ljudi kojima se to ne sviđa i ok, to poštujem. Mada što kaže Saša, dok to nije neko spomenuo nisam ni obratio pažnju...

Jedno pitanje za korisnike, posto planiram da uzmem ovaj ili neki drugi LeEco telefon. Onaj (crni) okvir oko ekrana, odnosno izmedju ekrana i ivice, kako se vama to cini uzivo, odnosno dok koristite.
Ovako kad gledam review-ove cini mi se da mi je to deal breaker, bas bezveze.
Inace ako ne nabavim ovaj moze za oko 200e kod nas Cool1 model sa 12 meseci garacnije.
Na Cool1 je taj crni okvir baš debeo, nema šanse da ga ne primetiš, na le max2 je prihvatljiv, na le pro 1 prilično tanak, na le max(x900) je ubedljivo najtanji a na le pro 3 je gotovo neprimetan zbog zaobljenih ivica.

Jel' ima Cuoco i dalje OTA update ili ne više?

Poslano sa mog Le X820 koristeći Tapatalk

Hvala frende, znam to. Samo nije za mene nego za kolegu koji kupuje mobitel, a nije vičan flesanju. Htio bi da ima OTA, znači Cuoco (ako ima) ili Indija.

Gde nalazis ove informacije? :D

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Hvala frende, znam to. Samo nije za mene nego za kolegu koji kupuje mobitel, a nije vičan flesanju. Htio bi da ima OTA, znači Cuoco (ako ima) ili Indija.

Ima ota...ali jako cudno...na 018s rev1 je uredno dosao na rev 2 pa na rev 3 dok 020s nije nikad ni dosao...

Mislim da je sasha pisao nešto da je prestao s OTA ali ne mogu više načina taj post

Evo kaže ChrisBal na xda (onaj Grk koji je radio MiUI) da radi u timu developera koji testiraju EUI 6.0 nougat. Njegova procjena je da bi mogao bit gotov u 3. mj. 2017

odlicno.. daj nek nam da koje insajderske tajne.. :D

from my Le X720 on TT

Kaže da ima dosta problema, tako da nije ni čudo da se muči onaj Poljak s CM14

To znači da bi beta trebala da bude relativno brzo dostupna tj leaked...

Moze li savet gde se moze kupiti le max 2 x822 u srbiji?
koja cena ?
odgovori u inbox

X822 je sivi? Nigde....niko nema sivi...i da ga nadjes preko preskup je

Darko sta je ovo, novi release opet danas?

Nazad
Vrh Dno